Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
SIRLUKE1

Klub Miłośników Zegarków Steinhart

Rekomendowane odpowiedzi

Tak dla przypomnienia :)

34drfw1.jpg

29wsmmr.jpg

Pozdrawiam, Wojtek

Dążenie do bezpieczeństwa poprzez ograniczenie wolności powoduje utratę wolności bez uzyskania bezpieczeństwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TRITON 30 ATM BRONZE LAST EDITION

964886244Triton30_LastEdition_01.jpg

To "Last Edition" trochę enigmatyczne dla mnie :(

Zapowiedź końca ery Tritona ? Wdziałem rysunki po facelift, ale wydawało mi się, że koperta była zachowana bez zmian.

Gunter jak zwykle zaskakuje. W poniedziałek postaram się o więcej informacji na ten temat.

Jak Wam się podoba ?

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tam zaraz duży, standardowe 45 mm dla Tritona.

Cena 2 890,00 złotych brutto

Zapraszam

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To "Last Edition" trochę enigmatyczne dla mnie :(

Jak Wam się podoba ?

Łukasz

Moze chodzi o to, ze to ostatnia edycja "rocznicowa"? ;)

Fajny, nawet bardzo. Chetnie bym go widzial u siebie w pudelku tylko jurków brak ;)

Instagram - Lug2Lug

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze chodzi o to, ze to ostatnia edycja "rocznicowa"? ;)

Fajny, nawet bardzo. Chetnie bym go widzial u siebie w pudelku tylko jurków brak ;)

Albo Niemcom - tak jak czasem Polakom - się wydaje, że angielskie "last" to tyle co "ostatnie" w znaczeniu ostatni krzyk mody;-) Tylko że wtedy to już by trzeba użyć "latest" - czyli najnowszy:-)

Leszek - Watches? I used to be a fan, now I am a full-blown airconditioner!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest to zegarek rocznicowy. Ja zapis na stronie rozumiem bardziej jako zakończenie starej wersji i wejście w czas nowego modelu. Zobaczymy, może dziś pogadam z Gunterem.

Muchacho, nie potrzebujesz jurków, ja w złotówkach przyjmuję :D

Przez tego Tritona chyba mój Ocean 1 Premium Blue wyląduje na bazarze ;)

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy Triton wygląda bardzo ładnie ale dla mnie jest za duży no i nie mam zaufania do trwałości kopert z brązu.

Tak czy owak - trzeba kibicować Jedynie Słusznej Firmie bo z roku na rok oferta robi się coraz ciekawsza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Triton 30 ATM Last Edition

Z informacji uzyskanych do Guntera, wynika, że obecnie oferowane modele Triton są dostępne tylko do wyczerpania zapasów. Zegarków na magazynie jest na około 2 m-ce sprzedaży. Najmniej zostało 100 ATM DLC - 10 sztuk.

Jak tylko zostaną sprzedane nastąpi przerwa w ich sprzedaży. Nowy model, faceliftingowy, powinien być w sprzedaży w połowie przyszłego roku.

W tym roku czeka nas jeszcze tylko jedna premiera. Będzie to limitacja z Valjoux 7753 COSC w rozmiarze 47 mm.

Reszta nowości w nowym roku.

Łukasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A'propos Bonda

Straszny esteta z Ciebie, przynajmniej jeśli chodzi o ubiór i dodatki :)

Mówię to z uznaniem, bo mi to się nie chce nawet dzień wcześniej pomyśleć nad tym co założyć, nie mówiąc o wcześniejszym przygotowaniu wszystkiego: dobraniu kolorów, uprasowaniu itp itd :)

Albo ze mnie taki śmierdzący leń jest ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakos tak samo z siebie. Rano wstaje i wyciagam z szafy cos pasujacego, zakladam i wylatuje do pracy. Moja luba zawsze mowi, zebym zyl kolorowo i w sumie nauczyla mnie laczyc kolory z marszu. Teraz juz odruchowo to robie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przez to zdjecie zaraz wyciagne swoje nato i zaloze na Stenka. Strasznie podoba mi sie to zestawienie. Swoja droga Bond mial w Rolku inny kolor nato, a Omega wypuscilachyba rok temu ten kolor paska.

Edytowane przez SzalonyJackPirat

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi