lamwoj 370 #8976 Napisano 22 Października 2015 Absolutnie nie dotykaj tarczy!To jedna z ładniejszych i do tego dobrze zachowana .Natomiast musisz wymienić sekundnik bo chyba jest zardzewiały?Przy czym bardzo musisz uważać na ośkęSuper klimat . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 370 #8977 Napisano 22 Października 2015 Sądzę ze bicia oryginalne, spryciarz by się przyłożył Nie polemizuję z oryginalnością pierwotnych bić.Miałem już dwa zegarki innych marek zrobione w ten sposób.Podejrzewam , że ktoś "zachachmęcił" służbówkę , po czym zatarł numery - dekiel jest dla mnie ewidentnie grubo spolerowany - widoczne rowki.Kolejny właściciel lub sprzedawca chciał odtworzyć oryginalne numery , ale trochę mu nie wyszło. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buczo 1931 #8978 Napisano 23 Października 2015 Przepiękna Omega. Polerka koperty, wymiana szkła i będzie cudo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #8979 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Prezentowanie staruszków w szwajcarach( choćby Omegi ) jak wiecie mija się z celem.Każdy temat opanowany jest przez sklepikarzy spod znakuwagi szalkowej i odważników na przegubach.Niczym kajdaniarze w szalonej ucieczce od rzeczywistości,onanizują się paskami, bransami usiłując koloryzować ją,każdy na swój sposób w swych srajfonach i innych wynalazkach. Zatem precz ze "szwajcarskimi małolatami" bowiem Vintage THE BEST !!! I jak by co, to my tu rzondzim! Dorzucam do wizualnej szuflady swą babcię. Taki sobie "czołg"jak Cartier Tankgdyż też staruszkaOmega Tank. Zegareczek leżał, leżałi czekał na swe 5 minut.Zawieszę, bo niestetyidzie chyba do "ludzi" Edytowane 23 Października 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #8980 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) I reszta foci Edytowane 23 Października 2015 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #8981 Napisano 23 Października 2015 fajna... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
borewicz07 142 #8982 Napisano 23 Października 2015 Wierszyk też fajny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #8983 Napisano 23 Października 2015 (edytowane) Cudna Sama pójdzie do ludzi, czy będzie trzeba ją wykupić z niewoli? Edytowane 23 Października 2015 przez OmegaDeVille 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #8984 Napisano 23 Października 2015 Bardzo ładna i w ciekawym kształcie. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barekmaran 0 #8985 Napisano 24 Października 2015 Śliczna, jaki to ma rozmiar, bardziej damka czy męski? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #8986 Napisano 24 Października 2015 Wietrzymy 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #8987 Napisano 25 Października 2015 Leszek - w realu jeszcze ładniejsza.Wietrzysz by się nie zastały i zmieniasz im czas na zimowy , czy zaczynasz szukać dla nich nowego właściciela? 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #8988 Napisano 25 Października 2015 Piękne! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #8989 Napisano 25 Października 2015 (edytowane) Muszę zmienić określenie wietrzenia, bo wszyscy myślą, że chce je sprzedać. Wyciągnąłem z pudła, nakręcilem, popatrzyłem i .............. wracają do pudła. Edytowane 25 Października 2015 przez Gregory_70 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #8990 Napisano 25 Października 2015 dałem się skusić 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #8991 Napisano 25 Października 2015 IMG_0499.JPG dałem się skusić No ładna tyle, że to jeszcze nie Vinge 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #8992 Napisano 25 Października 2015 Muszę zmienić określenie wietrzenia, bo wszyscy myślą, że chce je sprzedać. Wyciągnąłem z pudła, nakręcilem, popatrzyłem i .............. wracają do pudła.Czyli prawidłowa definicja wietrzenia. Ja niektórym swoim odkręcam jeszcze dekielek na chwilę by wymienić powietrze na zimowe, no i oczywiście przestawiam " im" czas na zimowy. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiejo3 40 #8993 Napisano 25 Października 2015 prawie... 0 Płynie się zawsze do źródeł, pod prąd, z prądem płyną śmiecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #8994 Napisano 25 Października 2015 (edytowane) Taka De Ville - ka trafia sie dzisiaj mojej zonce Edytowane 25 Października 2015 przez maze123 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #8995 Napisano 25 Października 2015 Przepoleruj to i bedzie 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #8996 Napisano 27 Października 2015 (edytowane) Omega constellation automatic chronometer, tarcza Pie Pan, na cal. 651 z 64 roku, trochę kosmetyki, serwis, wymiana koronki, szkła i będzie lalunia Wysłane z mojego iPada przez Tapatalk Edytowane 27 Października 2015 przez Gregory_70 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #8997 Napisano 27 Października 2015 Bardzo ładna, chyba będę podobnej szukał. To klasyka. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #8998 Napisano 27 Października 2015 Bardzo ładna, chyba będę podobnej szukał. To klasyka.Dzięki Staszku, zawsze mozemy sie wymienić, masz tam taki egzemplarz z czterema i wiecej wskazówkami 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #8999 Napisano 27 Października 2015 ... jestem dziwakiem, bardzo się przyzwyczajam do swoich wskazówek i choć obiecuję sobie, że nim coś kupię nowego, to wcześniej muszę sprzedać, to zawsze mi szkoda i zostaje tych zegarków coraz więcej. Pie Pan, to klasyka, to jest coś co powinno się mieć w kolekcji. Jeszcze raz gratuluję. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #9000 Napisano 28 Października 2015 Omega constellation automatic chronometer, tarcza Pie Pan, na cal. 651 z 64 roku, trochę kosmetyki, serwis, wymiana koronki, szkła i będzie lalunia Wysłane z mojego iPada przez TapatalkNono, okaz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach