zasadas 5084 #10276 Napisano 30 Listopada 2016 Jeżeli dobrze pamiętam, to trzecia lub czwarta na forum. To bardzo ciekawy zegarek, Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #10277 Napisano 1 Grudnia 2016 Do mnie przyjechał taki olbrzym z niebieską tarczą 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anger76 76 #10278 Napisano 1 Grudnia 2016 very nice 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daagonet 8 #10279 Napisano 1 Grudnia 2016 Do mnie przyjechał taki olbrzym z niebieską tarczą Te Seastary mają coś w sobie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 228 #10280 Napisano 1 Grudnia 2016 W oby to nie ta z lotniskaWłaśnie taka pojawiła się na "tablicy" 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 335 #10281 Napisano 1 Grudnia 2016 Nocne zakupy w Krakowie . Stan brzytwa - zdjęcia wina fotografa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #10282 Napisano 1 Grudnia 2016 Klasa! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #10283 Napisano 2 Grudnia 2016 Właśnie taka pojawiła się na "tablicy" już się sprzedał czy jest jakoś inaczej nazwany bo ja nie widzę takiego 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 228 #10284 Napisano 2 Grudnia 2016 już się sprzedał czy jest jakoś inaczej nazwany bo ja nie widzę takiegohttps://www.olx.pl/oferta/zegarek-omega-chrono-quartz-seamaster-montreal-albatros-CID87-IDiURUt.html#12c6182142;promoted 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CIESLUT 398 #10285 Napisano 2 Grudnia 2016 a ok.dzięki 0 OMEGA SEAMASTER 300M Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #10286 Napisano 2 Grudnia 2016 Lamwoj strzał w dziesiątkę miałem aż trzy wiadomości z zapytaniem od kolegów czy się opłaca ją wziąć i pisałem że jak najbardziej. Bo ze zdjęć stan igiełka a podobne chodzą w cenach o 1/4 wyżej niż proponowana a było jeszcze pole do manewrów, ale widzę, że dobrze trafiła ....piękny egzemplarz gratuluję szybkiej decyzji . 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 335 #10287 Napisano 2 Grudnia 2016 Miałem do niej 10 min jazdy , więc długo się nie zastanawiałem .Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4456 #10288 Napisano 2 Grudnia 2016 a te wżery na tarczy to tak trochę odbiegają od stanu igła ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 335 #10289 Napisano 2 Grudnia 2016 To tylko delikatne odbarwienia.Tak wyszło na zdjęciu - na ręku prawie nie widoczne . ( nic nie zmąci mej radości ) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4456 #10290 Napisano 2 Grudnia 2016 nie chcę zmęcić radości, tylko też pisałem ze sprzedającą i z tego powodu miałem obawy, że może po zalaniu.Jak odbiór osobisty to zmienia postać rzeczy.Co ze stanem mechanizmu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 335 #10291 Napisano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Od wczoraj idzie bez zarzutu , wszystko bangla i sygnowane jak należy , szkło i koronka również.Jeszcze 2 zdjęcia , zrobione aparatem a nie jak wczoraj telefonem.Pzdr Edytowane 2 Grudnia 2016 przez lamwoj 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #10292 Napisano 2 Grudnia 2016 Gratuluję piękna Omega, niepowtarzana. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #10293 Napisano 2 Grudnia 2016 lamwoj pięknie zachowana Omega!GratulujeStarsze omegi takie wypieki na tarczy czasami maja i wcale nie musiały byc zalane! Mam taka co zalana nie była ale takie cos na tarczy ma pewnie przez kiepska szczelność. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 335 #10294 Napisano 2 Grudnia 2016 Tak , ale i tak jest cudowna , bo nie była myta ani odnawiana - niektóre tarcze tak właśnie żółkły (patynowały ) .I właśnie dlatego jest cudowna , a poza tym jest Twoja . Gratki i pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #10295 Napisano 2 Grudnia 2016 (edytowane) Osobiście wole jak zegarek posiada swoją patynę na tarczy! Nie mówię o eksponatach muzealnych, gdyż jest widać ze był używany i jest inny niż wszystkie! Ale to takie nie normalne tylko miłośnicy Vintage to rozumieją i to doceniają! Edytowane 2 Grudnia 2016 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #10296 Napisano 2 Grudnia 2016 Te Omegi to chyba tak ładnie patynowaly przez nieszczelność przy koronce 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #10297 Napisano 2 Grudnia 2016 Tak mi się tez wydaje! Ze to właśnie przez koronkę sie wilgoć dostawała. Mam jeszcze seamastera tylko dużo piękniej spatynowanego którego za żadne skarby nie dał bym umyć! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 335 #10298 Napisano 3 Grudnia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pływak_wodnik 119 #10299 Napisano 3 Grudnia 2016 Te Omegi to chyba tak ładnie patynowaly przez nieszczelność przy koronce Tak mi się tez wydaje! Ze to właśnie przez koronkę sie wilgoć dostawała. Mam jeszcze seamastera tylko dużo piękniej spatynowanego którego za żadne skarby nie dał bym umyć! IMG_2590.JPG Też się nad tym zastanawiałem, lecz czy wtedy patyna nie rozchodziłaby się równomiernie kołem - im dalej od koronki tym więcej? hmm 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #10300 Napisano 3 Grudnia 2016 Osobiście wole jak zegarek posiada swoją patynę na tarczy! Nie mówię o eksponatach muzealnych, gdyż jest widać ze był używany i jest inny niż wszystkie! Ale to takie nie normalne tylko miłośnicy Vintage to rozumieją i to doceniają! Albo NOS przechowywany w niewłaściwym Stock'u 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach