lamwoj 335 #10351 Napisano 22 Grudnia 2016 Tym razem byłeś szybszy .Też do niej startowałem.Zegar klasa.Pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #10352 Napisano 22 Grudnia 2016 Tym razem byłeś szybszy .Też do niej startowałem.Zegar klasa.Pzdr Powetowałem sobie Dynamica z Krakowa 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #10353 Napisano 23 Grudnia 2016 Taka PRIMA. Szkiełko do wymiany lub polerki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #10354 Napisano 23 Grudnia 2016 Tarcza i wskazówki ładnie się postarzały. Tak naturalnie, równomiernie.Ładny, gratuluję. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #10355 Napisano 23 Grudnia 2016 Dzięki.Szkiełko jest mocno porysowane i w żółtym świetle tarcza nie prezentuje się okazale.Sam jestem ciekawy jak wyjdzie zdjęcie w świetle dziennym i z wymienionym, nowym szkłem.Zegarek będzie uzupełniał kolekcję obok prawie takiej samej ale jednak innej PRIM'y. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qba. 4574 #10356 Napisano 24 Grudnia 2016 Dzięki.Szkiełko jest mocno porysowane i w żółtym świetle tarcza nie prezentuje się okazale.Sam jestem ciekawy jak wyjdzie zdjęcie w świetle dziennym i z wymienionym, nowym szkłem.Zegarek będzie uzupełniał kolekcję obok prawie takiej samej ale jednak innej PRIM'y.Piękny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #10357 Napisano 24 Grudnia 2016 Majster sie spisał Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #10358 Napisano 24 Grudnia 2016 Świetna, kwintesencja zegarka vintage. Gratulacje. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radekvintage 341 #10359 Napisano 24 Grudnia 2016 Omega PiePan prosto na wigilijny wieczór od Grzegorza @Gregory_70 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 510 #10360 Napisano 24 Grudnia 2016 Bransa już widze zdjęta, niech się nosi 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubah 9 #10361 Napisano 26 Grudnia 2016 (edytowane) A ja chciałbym pokazać ile można "wyciągnąć" z zegarka po dodaniu odpowiedniego paska Wykonałem sobie takie oto dwa na zamówienie do dwóch Atlantików, które niedawno wróciły od zegarmistrza Tylko kliknijcie prosze na zdjecia, bo w miniaturce nie widac np. sprzączki. Edytowane 26 Grudnia 2016 przez kubah 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
7ara7ony 274 #10362 Napisano 27 Grudnia 2016 @kubach jak dla mnie naprawdę dobrze (żeby nie napisać mistrzowsko) dobrane paski do ciekawych zegarków.Gratuluję i zazdroszczę M. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #10363 Napisano 27 Grudnia 2016 @kubach niestety nie ta bajka!!! Jak dla mnie zupełnie nie pasują za grube przedewszystkim, klamry za wielkie! Zupełnie nie dopasowane do stylu Zegarkow! Jak dla mnie szukaj dalej! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiu7 263 #10364 Napisano 27 Grudnia 2016 Zgadzam się, kolorystyka OK, ale niestety zbyt masywne. Może na ręku to jakoś ginie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba1001 5 #10365 Napisano 27 Grudnia 2016 U mnie maszkara jak ich mało Ariston uratowany przed śmietnikiem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #10366 Napisano 27 Grudnia 2016 Ostatni zakup przedświąteczny 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubah 9 #10367 Napisano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Zgadzam się, kolorystyka OK, ale niestety zbyt masywne. Może na ręku to jakoś ginie? Srebrny nie tylko ginie sprzączkana ręku ale i w realu bez zakladania zegarka. Zdjecie jest jakie jest. Podsumowujac: w srebrnym jest naprawde wszystko idealnie dobrane. Co do Zlotego - sprzaczka jest za duza, ALE po zalozeniu na reke takze jest idealnie, bo po prostu sprzaczke widac i zamyka złotem zegarek od drugiej strony. Po prostu na rece to nie razi, anawet pomaga ze jest duza.Chociaz taki efekt nie byl zamierzony Edytowane 27 Grudnia 2016 przez kubah 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiu7 263 #10368 Napisano 27 Grudnia 2016 (edytowane) Srebrny nie tylko ginie sprzączkana ręku ale i w realu bez zakladania zegarka. Zdjecie jest jakie jest. Podsumowujac: w srebrnym jest naprawde wszystko idealnie dobrane. Co do Zlotego - sprzaczka jest za duza, ALE po zalozeniu na reke takze jest idealnie, bo po prostu sprzaczke widac i zamyka złotem zegarek od drugiej strony. Po prostu na rece to nie razi, anawet pomaga ze jest duza.Chociaz taki efekt nie byl zamierzony No to fajnie! Gdybyś mógł, pokaż zdjęcia ''nadgarstkowe''. Czy to Pattini? Pozdrawiam! Edytowane 27 Grudnia 2016 przez Misiu7 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3828 #10369 Napisano 27 Grudnia 2016 Paski- kwestia gustu ale metalowe okucia przy chromowanych uszach to pewne ubytki estetyczne z biegiem czasu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jan M. Krawczyk 287 #10370 Napisano 29 Grudnia 2016 Ja, szczerze mówiąc, też nie jestem przekonany do tych pasków. Bez zwężenia, wyglądają jak zaczerpnięte ze sportowych zegarków. Gdy tak leżą na stole, wydaje się że mogłyby być o 1 - 1,5 mm chudsze. Przeszycia też jakoś nie pasują mi do zegarków vintage. Jedno co wygląda nieźle, to dobór kolorystyczny. To się ładnie zgrało. Może nadgarstkowe je uratują? 0 Czas ma sens tylko wtedy, kiedy robi się z nim coś sensownego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10371 Napisano 29 Grudnia 2016 Takie chrono atlantica niestety musi iść w świat z powodu kolejnego nowego nabytku ;( ktorego wstawie niebawem :> 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość lamhub #10372 Napisano 29 Grudnia 2016 A to miś z którym zaprzyjaznie sie napewno na dłużej Długo poszukiwałem takiego Jeagera w takim stanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamwoj 335 #10373 Napisano 29 Grudnia 2016 Ja jestem słaby , ale młody to w ogóle nie umie robić zdjęć.A zegarek to kwintesencja vintage. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #10374 Napisano 29 Grudnia 2016 Przyjemny. Odnawiany czy udało się ustrzekić jakiś NOS?Moim zdaniem jest oryginalny,fajny bumper 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam4002 14 #10375 Napisano 29 Grudnia 2016 (edytowane) nie wiem czy vintage ale mechanizm na pewno legendarny eberhard lemania 5100 kupiony przez przypadek ale cieszy Edytowane 29 Grudnia 2016 przez adam4002 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach