zasadas 5084 #4176 Napisano 6 Stycznia 2014 No to może choć trafiłem z tym dwuwskazówkowcem , czy tylko sekundnik odpadł . 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4177 Napisano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Ten typ tak ma i środkowego patyka nie uświadczysz. Na marginesie, to nie jest ten z kwitami z salunu na Pl. Konstytucji bo jak wiesz to był taki: Edytowane 6 Stycznia 2014 przez lec 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4178 Napisano 6 Stycznia 2014 i reszta 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4179 Napisano 6 Stycznia 2014 Pięknie Ci się kolekcja rozrasta, tylko Gratulować. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #4180 Napisano 6 Stycznia 2014 Toż to się zrobiła tutaj jakaś Longinomania, prawdziwy wysyp, jak tak dalej pójdzie to będę musiał poprzenosić co nieco... 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #4181 Napisano 6 Stycznia 2014 Lec - i kolejne cudeńko! Skąd Wy bierzecie te ślicznie Longinesy? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lec 61 #4182 Napisano 6 Stycznia 2014 Panie Piotrze! O ile mnie pamięć ułomna z resztą nie myli, to kiedyś czytałem deklaracje Szanownego o może nie bezgranicznej ale miłości do starszych modeli tej marki. Co do przenosin jestem za.Choć z mej strony, to w tym wątku kończę by pomału lokować swe zegarkowe bibeloty w stosownym temacie gdzie powinny się znaleźć.Pozdrawiam 0 <p>Czasem lec-e w gruchy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4183 Napisano 6 Stycznia 2014 Wprawdzie nie jest to nowy nabytek ale nigdzie nie pokazywany - jak nie w tym temacie to wskażcie właściwą droge 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4184 Napisano 6 Stycznia 2014 I to w Burych najpiękniejsze to mechanizm a raczej ta magiczna nakładka na kołach od naciągu sprężyny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
OmegaDeVille 59 #4185 Napisano 6 Stycznia 2014 Bardzo ładny, gratuluje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #4186 Napisano 6 Stycznia 2014 Miejsce włąściwe, a kieszonka zacna - gratuluję Od nakładki na kołach jeszcze zacniejsze są ptaszyska na kopertach 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4187 Napisano 6 Stycznia 2014 Ten jest bez ptaszyska 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4188 Napisano 6 Stycznia 2014 Te za to majo ptaszyska jak nie na kopercie to na tarczy co nie jest częstym widokiem podobno 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4189 Napisano 6 Stycznia 2014 PTAKI 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MWATCH 18 #4190 Napisano 6 Stycznia 2014 PTAKIPaweł ,fascynatem kieszonek nie jestem ,ale twoja kolekcja robi duże wrażenie . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4191 Napisano 6 Stycznia 2014 Czołem kolego - raczej zbiorek nie wielka kolekcja niektórzy tu zegarków na wiaderka mają - wiem co mówie bo widziałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Robredo 21 #4192 Napisano 6 Stycznia 2014 To ja mam takiego.Wystawiony na wyprz. Ale jak nie pójdzie to nie będę płakał 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4193 Napisano 6 Stycznia 2014 Paweł ,fascynatem kieszonek nie jestem ,ale twoja kolekcja robi duże wrażenie . No właśnie tak jak ty większość tutaj woli naręczne - prezentując jakieś swoje eksponaty może uda mi się wzbudzić ukryte ciągoty do kieszonek u forumowiczów - zobaczymy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #4194 Napisano 6 Stycznia 2014 Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy kieszonkowych . Ten Bure z orłem na tarczy niezły . Gratulacje . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4195 Napisano 6 Stycznia 2014 Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy kieszonkowych . Ten Bure z orłem na tarczy niezły . Gratulacje .No to teraz w stalowej kopercie podobno wojskowy - ktoś go kiedyś widział i powiedział że na bank wojskowy i tego się trzymam a raczej chce wierzyć :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4196 Napisano 6 Stycznia 2014 No i bebeszki - ten zegarek był w naprawie mechanizmu czyszczeniu i smarowaniu u mojego majstra zastrzegłem mu aby czasem nie czyścił koperty - koperta była z dośc grubą warstwą patyny pod postacią równomiernej jakby rdzy ale w czarnym odcieniu wygladało to naprawde super stylowo - po 3 tygodniach odbieram zegarek a koperta wypolerowana z tego nalotu pozostały tylko plamy i slady po filcu polerskim jak widać - RĘCE MI OPADŁY niczym tego się nie da podrobić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #4197 Napisano 6 Stycznia 2014 To ja mam takiego.Wystawiony na wyprz. Ale jak nie pójdzie to nie będę płakał Gdyby on był w stali, to bym Ci go zabrał. Bardzo ładny Lonżin. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 147 #4198 Napisano 6 Stycznia 2014 Admiral jest przepiękny, jedna z najładniejszych tarcz Longinesa jakie widziałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LMed 111 #4199 Napisano 6 Stycznia 2014 Też niezły ten Bure . Może coś jeszcze . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #4200 Napisano 6 Stycznia 2014 A wię 3 deklowy - on czeka na nową tarcze bo ta jest w słabym stanie więc tylko tył koperty i mechanizm - zewnętrzne dekle gładkie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach