Gregory_70 512 #7026 Napisano 15 Stycznia 2015 Szwed, hurtownia kieszonek, gratuluje. 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #7027 Napisano 15 Stycznia 2015 Kicha, niepunktualne są Gratuluję Dzieki. Dawno nie byly na serwisie i tak staja nie po kolei 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #7028 Napisano 15 Stycznia 2015 Zaletą tych kieszonek jest to, że pozostawiając je w jednej pozycji pracy można je bardzo dobrze wyregulować. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #7029 Napisano 15 Stycznia 2015 Szwed, hurtownia kieszonek, gratuluje.Raczej skup! Biore wszystko co w rece wpadnie Do 30zl. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #7030 Napisano 15 Stycznia 2015 Zaletą tych kieszonek jest to, że pozostawiając je w jednej pozycji pracy można je bardzo dobrze wyregulować. To prawda! Tylko jeszcze przed tym przydalo by sie czyszczenie i smarowanie! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #7031 Napisano 15 Stycznia 2015 Coś bym tam poprzebierał - widzę omegi helvetia zenitha jakies amerikany i budzika - fajna ta twoja reklamówka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #7032 Napisano 15 Stycznia 2015 (edytowane) Jeszcze Eterna, Cyma, Athos, Revue,Invar, Luc, I jeszcze by powypisywal Ale nie ma tak fajnych patriotow jak twoje! Tu sie raczej nie trafiaja ale moze kiedys. Edytowane 15 Stycznia 2015 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #7033 Napisano 15 Stycznia 2015 a nie masz jakiejs lemanii w chrono? 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #7034 Napisano 15 Stycznia 2015 a nie masz jakiejs lemanii w chrono? Jeszcze sie nie trafila! Ale idzie sezon bazarowy wiec kto wie 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Bury. 5729 #7035 Napisano 15 Stycznia 2015 Gdyby kiedyś do reklamówki trafił jakiś zegarek z motywem patriotycznym lub wojskowym (tylko Polska) Piłsudski , Kościuszko motywy religijne i żałobne , jakaś twórczość okopowa lub jeniecka - dewizki z włosów itp... do tego oczywiście zegarki na rynek Carskiej Rosji opisane cyrylicą to jestem bardzo zainteresowany - piszę tutaj a nie na PW bo może ktoś coś ma a przypadkiem przeczyta i już będzie się czym pochwalić w nowych nabytkach 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sneer 147 #7036 Napisano 15 Stycznia 2015 Jeszcze sie nie trafila! Ale idzie sezon bazarowy wiec kto wie to ja poprosze taką z 3 koronami na deklu 0 Omega Speedmaster 105.002, Rolex GMT 1675, Zenith El Primero A384, Tag Heuer Monaco cal12, Heuer Montreal cal12, Breitling Long Playing, Certina Chronolympic cal234, Zenith Defy Subsea 600mt, Breitling Chronomatic... parę, ...i sam nie wiem kiedy to się skończy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #7037 Napisano 16 Stycznia 2015 Koledzy Paweł Bury i Szwed jest na co popatrzeć w długie zimowe wieczory. Jest pasja i moc :-).A ja nabyłem od jednego Kolegi takie "zezowate" chrono.W środku mechanizm, którego jeszcze nie miałem czyli vj 23. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #7038 Napisano 16 Stycznia 2015 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
puma 229 #7039 Napisano 16 Stycznia 2015 Koledzy Paweł Bury i Szwed jest na co popatrzeć w długie zimowe wieczory. Jest pasja i moc :-).A ja nabyłem od jednego Kolegi takie "zezowate" chrono.W środku mechanizm, którego jeszcze nie miałem czyli vj 23.A gdzie są te długie i zimowe wieczory 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregory_70 512 #7040 Napisano 16 Stycznia 2015 Frantz, ładny ten Enicar, ale pokaż serducho 0 Only vintage .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #7041 Napisano 16 Stycznia 2015 A proszę bardzo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #7042 Napisano 16 Stycznia 2015 Fiufiu ładny Ci ten Enicar kolega ożenił! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #7043 Napisano 16 Stycznia 2015 Koledzy Paweł Bury i Szwed jest na co popatrzeć w długie zimowe wieczory. Jest pasja i moc :-).A ja nabyłem od jednego Kolegi takie "zezowate" chrono.W środku mechanizm, którego jeszcze nie miałem czyli vj 23.Gratulacje.,Piękny Enicar,.W środku nie może być Valjoux 23,,VJ 23 nie ma datownika,.Ten mechanizm to VJ 232 jeżeli ma 18000 A/h, albo VJ 234 jeśli ma 21600 A/h., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frantz70 3829 #7044 Napisano 16 Stycznia 2015 Dzięki.Rzeczywiście w sieci znalazłem taki sam z opisem mechanizmu jako vj 23-2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam4002 14 #7045 Napisano 16 Stycznia 2015 to już wiem przez kogo się zakończyła aukcja nieładnie kolego nieładnie ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5084 #7046 Napisano 16 Stycznia 2015 Gratulacje.,Piękny Enicar,.W środku nie może być Valjoux 23,,VJ 23 nie ma datownika,.Ten mechanizm to VJ 232 jeżeli ma 18000 A/h, albo VJ 234 jeśli ma 21600 A/h.,Dobrze, że jesteś na forum. Wiedza to wspaniała sprawa. Dziękuję i gratuluję. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojdeo 0 #7047 Napisano 17 Stycznia 2015 (edytowane) Tak na szybko jeszcze cos by sie znalazlo jak bym poszperal Sorki za kiepskie zdjecia ale dzis deszczowo i nie ma odpowiedniego oswietlenia a i fotografem nie jestem policzyłeś je kiedyś? Tak z ciekawości ile ich jest? Super kolekcja! Edytowane 2 Lutego 2015 przez chronofil 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #7048 Napisano 17 Stycznia 2015 policzyłeś je kiedyś? Tak z ciekawości ile ich jest? Super kolekcja!Szczerze nigdy nie liczyłem! Tak sobie zbieram i zbieram i nawet nie wiadomo kiedy sie ich tyle nazbierało 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość xylog #7049 Napisano 17 Stycznia 2015 (edytowane) A chociaż je skatalogowałeś? Opisałeś?Pytam, bo jestem ciekawy jak to robią inni.Były próby tworzenia baz danych, czy innych katalogów, ale wszystkie upadły.Z chęcią używałbym jakiegoś prostego programu, np. czegoś do Excela, łatwo modyfikowalnego, w którym oprócz opisów możnaby przechowywać zdjęcia.Może któryś z kolegów podpowie, pomoże stworzyć taką pomoc dla multizegarkomaniaków Edytowane 17 Stycznia 2015 przez xylog 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loituma 289 #7050 Napisano 17 Stycznia 2015 A chociaż je skatalogowałeś? Opisałeś?Pytam, bo jestem ciekawy jak to robią inni.Były próby tworzenia baz danych, czy innych katalogów, ale wszystkie upadły.Z chęcią używałbym jakiegoś prostego programu, np. czegoś do Excela, łatwo modyfikowalnego, w którym oprócz opisów możnaby przechowywać zdjęcia.Może któryś z kolegów podpowie, pomoże stworzyć taką pomoc dla multizegarkomaniaków http://zegarkiclub.pl/forum/topic/100754-chronodb-beta/page-3?do=findComment&comment=1374189 0 Cierpię na chroniczny brak czasu... dlatego kupiłem stary zegar, żeby łapać każdą jego chwilę...Arkadiusz K. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach