Stary 78 #726 Napisano 1 Lutego 2011 < 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #727 Napisano 1 Lutego 2011 Stary -cudny ci on jest,szczerze podziwiam ale i zazdroszcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #728 Napisano 1 Lutego 2011 Stary -cudny ci on jest,szczerze podziwiam ale i zazdroszcze Dzięki wielkie dłuuugo szukałem, bo uparłem się na takie wskazówki około 2 miesięcy szukania ale w końcu jest sprawny w 100% 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #729 Napisano 1 Lutego 2011 A ja dzisiaj znalazłem u babci taka Doxę . 14k, bez bransolety. Damska, po czyszczeniu trafi do kolekcji żony Tylko coś ma z koronką nie tak :/ Muszę poszukać mniejszej w złocie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Leo13 120 #730 Napisano 1 Lutego 2011 Dzięki wielkie dłuuugo szukałem, bo uparłem się na takie wskazówki około 2 miesięcy szukania ale w końcu jest sprawny w 100% Pierwsza klasa - gratuluje nabytku! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciej76 0 #731 Napisano 2 Lutego 2011 (edytowane) ;& Edytowane 2 Lutego 2011 przez maciej76 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #732 Napisano 2 Lutego 2011 Pierwsza klasa - gratuluje nabytku!Dzięki Leo13 cieszy niesamowicie tym bardziej, że sprawny i wszystko dział bez zarzutu 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #733 Napisano 10 Lutego 2011 < 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaccarta 2 #734 Napisano 11 Lutego 2011 Chronofil - super stan! Pogratulować takich łowów. A co do bransolety to całkiem ładnie się prezentowała. Miałem coś podobnego przyczepionego do Prima. Też w pierwszym odruchu wywaliłem ale żaden pasek nie dawał tego "czegoś". Po dokładnym wyczyszczeniu znowu są razem i wszystko jakoś od razu lepiej pasuje. 0 Tempus fugit - ... zegarek manet Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #735 Napisano 11 Lutego 2011 @chronofil: gratulacje. Ona ze Szwecji pewnie bo niby skad? To byla porzadna firma - szczebel/pol szczebla wyzej od Atlantica w tamtych starych, dobrych (dla zegarkow) czasach. 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #736 Napisano 11 Lutego 2011 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #737 Napisano 11 Lutego 2011 (edytowane) "Czarna Perła Mozambiku" Piękny w swej prostocie Enicar Ultrasonic.Lata 60-te pod dekielkiem nie do zajechania AR 1010. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 12 Lutego 2011 przez enicar_rr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #738 Napisano 11 Lutego 2011 Fajny ten czarny enicar. Gratulacje! To może ja się tez swoim pochwalę.Taki stalowy krabik, również na AR1010. W pełni oryginalny stan. Koronka z logo. Koperta w bardzo ładnym stanie. Werk sprawny i na poprawnym chodzie - poniżej 15s/d bez specjalnego starania sie przy regulacji. Tarcza fajnie zżółkła - w rzeczywistości wygląda znacznie lepiej. Na fotce jeszcze z sekundnikiem, który ktoś pomalował lakierem do paznokci. Jak to dobrze, ze są zmywacze Teraz grocik ma czerwony, a resztę złotą, jak Bóg przykazał 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #739 Napisano 11 Lutego 2011 Piekne te Enicary! A i Lagonda piekna i w super stanie gratuluje pieknych okazow!!! 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość kaido2 #740 Napisano 12 Lutego 2011 < 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #741 Napisano 12 Lutego 2011 Arturze to cudeńko mialo być moje, polowałem na niego .Gratuluje,b.dobry zakup, jak Ci się znudzi jestem pierwszy. Kaido2 też nie przepadam za tą firmą ,ale ten jest fajny do tego widze w stali.Sekunda masz racje,ewidentnie do wymiany.Ogólnie ciekawe zakupy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvain 0 #742 Napisano 12 Lutego 2011 (edytowane) Witam Jeszcze świeży nabyty dzisiaj na giełdzie staroci ! Edytowane 13 Lutego 2011 przez Sylvain 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #743 Napisano 14 Lutego 2011 (edytowane) u mnie 2 nowe nabytki - jeden na maszynie a drugi to maszyna - zegarek na maszyni9e to jlc i ma okolo 40 lat aha i jeszcze pokaze ostatnio skonczony projekt pozdrawiam serdecznie Rafal Edytowane 14 Lutego 2011 przez cytochrom 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #744 Napisano 14 Lutego 2011 a drugi to maszyna Zegarki jak zwykle masz "cukierki", ale i maszyna jak dla mnie ciekawa. Diagnozuje również, czy tylko pokazuje wyniki, a interpretujesz sam? 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #745 Napisano 14 Lutego 2011 Piotrze, Wielkie dzieki W teori moze robic podstawe diagnozy - mtg 5000 ale w realnymn zyciu niestety trzeba samemu interpretowac ,odkupilem od mojego majstra ktrory zanabyl teraz topowe Wisashi - to z koleji samo obnraca zegarek prze pozycje, leci z automatu testy, laczy sie serwerem z baza w szwajcari jak rowniez przechowuje dane klijentow - jeszcze w niej wszystkiego nie rozgryzlismy:) z koleji moja jest dosc prosta ale juz troszke lepsza od niskiego szczebla - leci podstatwowe testy, i na moje skromne potrzeby jest az nadto pozdrawiam serdecznieRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enicar_rr 0 #746 Napisano 14 Lutego 2011 Bardzo ładna ta Bulowa.Model ten zaczeli produkować od 1953 roku i chyba w tych latach kształtuje się jej wiek,tak więc ładny stan zachowania. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chronofil 133 #747 Napisano 14 Lutego 2011 Rafale, gratuluję i wibrografu i Bulovy. Przy czym Bulova ładniejsza 0 Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #748 Napisano 15 Lutego 2011 Jeszcze raz dziekuje Bulowa z 57 r cal. 11aerc wibro moze niezbyt ladne ale za to bardzo przydatne pozdrawiamRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #749 Napisano 15 Lutego 2011 aha i jeszcze pokaze ostatnio skonczony projekt Zgadzam się z chłopakami dawno nie widziałem tak pięknej Bulowy gratuluję ukończenia projektu moim zdaniem efekt jest rewelacyjny a całość robi wrażenie 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sylvain 0 #750 Napisano 15 Lutego 2011 Moja pierwsza pasówka, prawie 100letnia Cyma 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach