mayor 225 #10201 Napisano 4 Listopada 2016 Dzisiaj taki nabytek.,Teutonia WW2 Wehrmacht Taschenuhr, Beobachtungsuhr der Artillerie, mit geschraubter Rückseite. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
13lesiu 958 #10202 Napisano 4 Listopada 2016 mayor,super masz te kieszonki - gratuluję 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #10203 Napisano 4 Listopada 2016 @mayor lubisz wojaki! Gratuluje! Ostatnio byłem bliski kupienia ebela dla norweskich pilotów na lemani CH27 ale sie spoźniłem 20min 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #10204 Napisano 4 Listopada 2016 Dzięki.,Kiedyś muszę zrobić rodzinne zdjęcie ,gdyż oprócz Australii mam prawdopodobnie kieszonkowe wszystkich głównych armii walczących podczas 2 Wojny Światowej., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Owczar 280 #10205 Napisano 4 Listopada 2016 Chętnie obejrzymy Twoje wojaki, a jeszcze chętniej z ciekawym, historycznym opisem bo oprócz zegarków również jestem pod wrażeniem Twojej wiedzy na ich temat 0 Wszystko z czasem się zmieniaTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jastase 5 #10206 Napisano 4 Listopada 2016 Kompendium jakoweś n.t. kieszonek wojskowych jak najbardziej wskazane Chętnie dowiem się więcej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hrabia 72 #10207 Napisano 4 Listopada 2016 Właśnie odpakowalemStan NOSO... Chyba pierwszy raz widzę ten model w sieci. Mam identyko. Tylko stan mocno daleki od NOS (złocenie mocno poszło). Gratuluję! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ziggistardust 3 #10208 Napisano 5 Listopada 2016 Dzięki.,Kiedyś muszę zrobić rodzinne zdjęcie ,gdyż oprócz Australii mam prawdopodobnie kieszonkowe wszystkich głównych armii walczących podczas 2 Wojny Światowej.,Czekamy, i jeszcze raz czekamy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #10209 Napisano 6 Listopada 2016 (edytowane) Nabytek z szuflady Edytowane 8 Listopada 2016 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #10210 Napisano 6 Listopada 2016 Nabytek z szyflady Wyglada raczej jak z Ikei, tylko instrukcji rysunkowej brak 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #10211 Napisano 6 Listopada 2016 Nie, nie, już chodzi a te części mi zostały W Ikeii dają zawsze co do śrubki, zgredy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seba1001 5 #10212 Napisano 7 Listopada 2016 Wczorajszy zakup,jeszcze jakiś ładny pasek będzie elegancko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rinkazki 73 #10213 Napisano 7 Listopada 2016 Nabytek z szyflady Super fotka! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
don-venditore 18 #10214 Napisano 8 Listopada 2016 nie wiem jak u Was, ale u mnie Mikołaj był w tym roku szybciej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #10215 Napisano 8 Listopada 2016 No to mu sie worek rozsypal 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
don-venditore 18 #10216 Napisano 8 Listopada 2016 No to mu sie worek rozsypal sam się nie rozsypał musiałem mu w tym pomóc 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anger76 76 #10217 Napisano 8 Listopada 2016 na bazar z tym złomem! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
don-venditore 18 #10218 Napisano 8 Listopada 2016 a gdzie tam złom widzisz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anger76 76 #10219 Napisano 8 Listopada 2016 jak tak humorystycznie napisałem, żartobliwie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
don-venditore 18 #10220 Napisano 8 Listopada 2016 a ja myślałem, że złośliwy jesteś jak Twój nick 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #10221 Napisano 8 Listopada 2016 (edytowane) nie wiem jak u Was, ale u mnie Mikołaj był w tym roku szybciej Poproś Mikołaja o lepszy kalkulator do robienia zdjeć! A tak poważnie to niezle te twoje wyprawy! Widzę 2 fajne krono jeden seiko i jakiś suisse bez paska!Wrzuć lepsze zdjęcia bo kiepsko je widać. Gratuluje Edt.Jeszcze jeden plecami do góry w dolnym rzędzie! Edytowane 8 Listopada 2016 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #10222 Napisano 8 Listopada 2016 Rzeczywiście ze zdjęcia niewiele wynika.,Ja zawsze pierwsze co robię z takimi nowościami to zakładam lateksowe rękawiczki i wywalam skórkowe paski żeby grzybicy w spadku nie dostać., 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
don-venditore 18 #10223 Napisano 8 Listopada 2016 Rzeczywiście ze zdjęcia niewiele wynika.,Ja zawsze pierwsze co robię z takimi nowościami to zakładam lateksowe rękawiczki i wywalam skórkowe paski żeby grzybicy w spadku nie dostać., gumki to podstawa przy wyjazdach po zegarki , lepiej niczego nie złapać ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Montepulciano 14 #10224 Napisano 8 Listopada 2016 pierwszy Moserek, tylko ma felerm że przylutowane są teleskopy i będe musiał pasek na zamówienie zrobić, bo nic gotowego mi nie pasi , 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #10225 Napisano 10 Listopada 2016 pierwszy Moserek, tylko ma felerm że przylutowane są teleskopy i będe musiał pasek na zamówienie zrobić, bo nic gotowego mi nie pasi ,Tarcza tzw. "serwisówka", wygląda na pasówkę, ale z tego zdjęcia to nic nie wynika. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach