Muzzy 4039 #1251 Napisano 9 Maja 2016 Trzeba przywrócić tematowi odpowiedni kierunek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1881 #1252 Napisano 10 Maja 2016 Coś spełniającego wszystkie kryteria wreszcie się pojawiło. W tym urody.Wzornictwo zegarków nurkowych bywa, jak wyraźnie widać w tym temacie, często kontrowersyjne, a więc tym razem przyszedł czas na klasyczne piękno... Poljot Amfibia (Полёт Амфибия) - model zwany poetycko jako - Черный Дельфин, czyli - Czarny Delfin: Poljot-Amfibia-Delfin.jpg PS.Dalszą dyskusję na temat różnic między replikami i podróbkami, proponuję ewentualnie przenieść do właściwego tematu... Jak jest wątpliwość, czy to podróba, czy replika, to zawsze jest podróba ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ukasz.pa 6 #1253 Napisano 10 Maja 2016 Chyba jedyny B, który mi się podoba... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trez 62 #1254 Napisano 10 Maja 2016 (edytowane) Oj SuperOcean Heritage to jeden z moich ulubionych na liście zakupów "jak będę więcej zarabiał lub ustrzelę totka" wersja 42mm ma datownik na 3 godzinie, co mi się jeszcze bardziej podoba, ale po co mi taki mały zegarek jak ma się łąpę, to nosi się adekwatne rozmiary no i jest to chyba jedyny tak na glanc wypolerowany zegarek, co do którego nie mam wątpliwości, że bym nosił Edytowane 10 Maja 2016 przez trez 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 500 #1255 Napisano 10 Maja 2016 Trzeba przywrócić tematowi odpowiedni kierunek Słuszny kierunek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Misiu7 263 #1256 Napisano 11 Maja 2016 Normalnym Rosjanin by ten koszmar obśmiaał, ale kacapskie towarzysze śliniliby się na widok - więc mając na uwadze, że czerwone typy gustu nie mają, wróćmy do tematu NAJPIĘKNIEJSZE. A mnie podoba się podejście kolegi Jacka do tematu. Przecież ta dyskusja o kanonach piękna to dzięki niemu ... BTW ... można powiedzieć - zegarek tak brzydki, że aż piękny! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83321 #1257 Napisano 11 Maja 2016 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #1258 Napisano 11 Maja 2016 Lincoln i Ty myślisz że patrzymy na zegarek! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sanik 88270 #1259 Napisano 11 Maja 2016 (edytowane) Chwali się nogami. Niezła Pelagia Edytowane 11 Maja 2016 przez sanik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
swierszczu 2841 #1260 Napisano 11 Maja 2016 Niezłe masz nogi koleżanko Lincoln Six Echo 0 O i T Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lincoln Six Echo 83321 #1261 Napisano 11 Maja 2016 Dziękuję za komplementy, Panowie! Niestety, odnóża nie są moje, a pewnej koleżanki z dalekiego kraju. Ale przekażę jej słowa uznania... dla zegarka. 0 WARTO POMAGAĆ: https://www.siepomaga.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kazo 162 #1262 Napisano 13 Maja 2016 Prawdziwy nurek , dla mnie piękny : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #1263 Napisano 13 Maja 2016 Tuńczyk każdy jest piękny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1881 #1264 Napisano 13 Maja 2016 (edytowane) A ten diver ? Edytowane 13 Maja 2016 przez goral_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1343 #1265 Napisano 13 Maja 2016 Piekny, tylko bezel deczko nie centruje Gratulacje zakupu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1881 #1266 Napisano 13 Maja 2016 Deczko, dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gludek 500 #1267 Napisano 13 Maja 2016 PO to dla mnie idealny diver...i w ogóle idealny zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1881 #1268 Napisano 13 Maja 2016 (edytowane) PO to dla mnie idealny diver...i w ogóle idealny zegarek. Szczerze mówiąc najbardziej podoba mi się 300 regatta yacht timer americas cup. Chyba mam słabość do zegarków żeglarskich./fot. z netu/ Edytowane 13 Maja 2016 przez goral_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1343 #1269 Napisano 13 Maja 2016 To czemu nie kupiles? Teraz planetka bedzie Cie pazyla, a myslami bedziesz z regatta 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1881 #1270 Napisano 13 Maja 2016 (edytowane) Planetka też jest wspaniała, ale trzeba jeszcze mieć jakieś marzenia. Jak na wojnie: zadanie bliższe, dalsze i kierunek dalszego natarcia..I tak nie zanosi się na to bym został jednozegarkowcem. Edytowane 13 Maja 2016 przez goral_ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamator 158 #1271 Napisano 13 Maja 2016 Piekny, tylko bezel deczko nie centruje Gratulacje zakupue tam zaraz nie centruje, zdjęcie jest pod kątem zrobione i dlatego tez tak wygląda,.. też coś, takiej maniany by nawet ruskie nie zrobili .....ten diver ? "omega. - piękna jest" choć ja wolę w chrono, ale co kto lubi :-) przecież moja na tym zdjęciu też "nie centruje" bo zdjęcie pod kątemPO to dla mnie idealny diver...i w ogóle idealny zegarek. też tak sądzę nawet jestem tego pewien hehe a tak na zdjęcu zrobionym równo i centralnie, bezel jest równiutki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
goral_ 1881 #1272 Napisano 13 Maja 2016 Tyż pikny ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muzzy 4039 #1273 Napisano 14 Maja 2016 e tam zaraz nie centruje, zdjęcie jest pod kątem zrobione i dlatego tez tak wygląda,.. też coś, takiej maniany by nawet ruskie nie zrobili ..... "omega. - piękna jest" choć ja wolę w chrono, ale co kto lubi :-) przecież moja na tym zdjęciu też "nie centruje" bo zdjęcie pod kątemteż tak sądzę nawet jestem tego pewien hehe a tak na zdjęcu zrobionym równo i centralnie, bezel jest równiutki Na tym foto też wydaje się że na godzinie 3 i 5 nie centruje równiutko :/ Gratuluję PO , sam od dłuższego czasu oglądam się za wersją 45,5. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brzoza2 5827 #1274 Napisano 14 Maja 2016 Centruje, nie centruje! Dajcie spokój! To tak jakbyście nie proszeni koledze powiedzieli że ma piękną żonę ale d*pę ma płaską. Jeśli tak jest to napewno zna wady swojej żony I nie trzeba mu robić przykrości 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adamator 158 #1275 Napisano 14 Maja 2016 (edytowane) Centruje, nie centruje! Dajcie spokój! To tak jakbyście nie proszeni koledze powiedzieli że ma piękną żonę ale d*pę ma płaską. Jeśli tak jest to napewno zna wady swojej żony I nie trzeba mu robić przykrościdobre, gratuluję poczucia humoru Na tym foto też wydaje się że na godzinie 3 i 5 nie centruje równiutko :/ Gratuluję PO , sam od dłuższego czasu oglądam się za wersją 45,5.centruje centruje, jak widać po zdjęciu zrobione jest pod kątem od dołu, dlatego taki efekt. trzeba wziąć pod uwagę, że od podziałki z góry bezela do tarczy jest około 0,5 cm wysokości i wszystko zależy jak się ogląda i patrzy. a te pisanie to takie szukanie albo dziury w całym albo jakaś manię prześladowczą, mnie by nie przyszło nawet do głowy doszukiwanie się rówżnic jakiś setnych milimetra, heheh, a może oczy ktoś ma niewycentrowane, no ja nie wiem Edytowane 14 Maja 2016 przez Adamator 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach