strejle 2 #2751 Napisano 8 Stycznia 2018 Sam miałem boksera 11lat. Bokserke. Super mądry pies. Strasznie przywiązany i bał się petard. Jak nadchodził Sylwester to się zaczynał szał. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #2752 Napisano 8 Stycznia 2018 (edytowane) A ten na dźwięk wystrzału od razu się rzuca w jego kierunku. Do milicji by się nadawał. Dziś może być minus 3 więc dostanie kaftan i lekkie ogrzewanie w budzie.A tymczasem: Edytowane 8 Stycznia 2018 przez gustaw6666 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pepepatryk 12445 #2753 Napisano 9 Stycznia 2018 Mój psiak panicznie boi się petard dlatego co się zmienia rok mam z nim „problem” bo biedak cierpi. Po Nowym Roku staram mu się to wynagrodzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kromeczka 12 #2754 Napisano 10 Stycznia 2018 Mój owczar co roku na Sylwestra gonił mnie po całym domu. Od piwnicy po strych, po 4 kondygnacjach za nim biegałam, bo nie mógł znaleźć sobie miejsca. Nawet nie raz jak burza była to się chował np. w szafie z ubraniami. A teraz szczęście w nieszczęściu nie słyszy i to był pierwszy od 12 lat Sylwester, gdzie i ja i pies mieliśmy święty spokój I tak próbowałam mu dawać tabletki na uspokojenie, ale raz mi po nich zasnął tak głęboko, że myślałam, że zdechł i go obudziłam... 5 minut przed północą. To był błąd 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 6552 #2755 Napisano 10 Stycznia 2018 Mój pies Mimo. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dzajro1 6552 #2756 Napisano 10 Stycznia 2018 I to wczoraj komuś uszło i goniło mi po ogrodzie. Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #2757 Napisano 10 Stycznia 2018 Moja donka lubi oglądać fajerwerki i nic sobie z tego nie robi, robiła. W tym roku jak zaczęli strzelać o 18 to było ok i spacer przebiegał bez problemu ale o północy zaczęła szukać kryjówki i wylądowała w domu. A tu znalazła swój prezent. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #2758 Napisano 10 Stycznia 2018 Ogrzewanie ogrzewaniem, ale w budzie najważniejsza jest SŁOMA. Żadne szmaty, tylko naturalny materiał. Nie chłonie wilgoci i zapewnia odpowiednie ciepło i komfort zwierzakowi.Tak jak piszesz, słyszałem o zaletach słomy. Przy czym zrobiłem pewien błąd w budowie budy i mam tylko 7 cm od podłogi do krawędzi otworu z klapą. Więc sensownej warstwy słomy nie dam rady włożyć. Sądzę, że polarowy kaftan w mrozy zadziała jak pogrubiona sierść. Do tego drzwi do budy i lekkie ogrzewanie. Mam nadzieję, że się nie mylę i wystarczy. 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #2759 Napisano 10 Stycznia 2018 (edytowane) Moja ma budę gdzie próg ma może ze 2 cm a słomy jedt cała kostka trochę wyjdzie samo trochę pies wyniesie do przedsionku ale i tak jest warstwa konkretna, która jak się pies układa to już zostaje. Wilgoci wchłania i scenie szybko nie to co koce, materace etc, które już po położeniu się są mokre. Edytowane 10 Stycznia 2018 przez bart_us 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #2760 Napisano 10 Stycznia 2018 Jak często wymieniasz słomę? 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1723 #2761 Napisano 11 Stycznia 2018 Pamietam jak mój Ramzes dostawał nowy snopek słomy do budy to cały dzień z niej nie wychodził ja jej nie wymieniałem tylko dokładałem po jakimś czasie bo zawsze coś z budy wyleciało 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bart_us 2221 #2762 Napisano 11 Stycznia 2018 Jak często wymieniasz słomę?Dwa, trzy razy w roku a to tylko dlatego że buda to raczej od święta służy mojej donce.I tak jak u kolegi z postu powyżej wymiana słomy to niezła zabawa starej nie chce oddać a nowej nie daje rozłożyć bo już jej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vojtonus 2 #2763 Napisano 15 Stycznia 2018 Tutaj mój Puszek nigdy nie miałem kota, który byłby tak mocno przywiązany do nas Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 757 #2764 Napisano 15 Stycznia 2018 Ładny. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19141 #2765 Napisano 15 Stycznia 2018 Fajny szczur 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2282 #2766 Napisano 15 Stycznia 2018 Piękna bestyjka, czy on jest rasowy? Ja ma tzw. ruska i bardzo lubię, takie puchate koty, które nie są persami 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw6666 324 #2767 Napisano 15 Stycznia 2018 Czy tylko mnie kot przypomina puchacza? 0 Trzyzegarkowiec. No niestety już jednak ośmio-... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 19141 #2768 Napisano 15 Stycznia 2018 Tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #2769 Napisano 15 Stycznia 2018 Nie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vojtonus 2 #2770 Napisano 15 Stycznia 2018 Piękna bestyjka, czy on jest rasowy? Ja ma tzw. ruska i bardzo lubię, takie puchate koty, które nie są persami Tak, to Ragdoll - nasi znajomi mają hopla na punkcie tej rasy i nas zarazili Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
super_Maja 0 #2771 Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Tutaj mój Puszek nigdy nie miałem kota, który byłby tak mocno przywiązany do nas Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaNo jest po prostu przepiękny:) Ragdoll to jedne z moich ulubionych ras. Słyszałam, że są bardzo łagodne i bardzo przywiązują się do ludzi a Twój kot jest tego potwierdzeniem w takim razie. Coraz więcej argumentów za tym by kupić kota właśnie tej rasy. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez _Kwiatek_ Nie cytuj zdjęć 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 757 #2772 Napisano 16 Stycznia 2018 Kupić... Dachowca ze schroniska zabrać Mój jest ze wsi " na zamówienie " od ciotki mającej koty Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szyszkops 8043 #2773 Napisano 16 Stycznia 2018 Co on taki zdziwiony ?? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
egzo18 757 #2774 Napisano 16 Stycznia 2018 Że mu zdjęcia z zaskoczenia robią 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1385 #2775 Napisano 16 Stycznia 2018 (edytowane) Siedzimy razem z Mruczkiem w naszej zegarwni i oglądamy temat o domowych zwierzakach i jak Mruczek zobaczył na ekranie Puszka to chyba mu się spodobał, bo postawił uszy i miauknął. Mój Mruczek to jest już staruszek i ma wszystkie rasy w jednym ogonie. Przyszedł do nas sam, któregoś jesiennego poranka zapukał do drzwi i powiedział że matka go odstawiła od cycka i kazała mu się usamodzielnić, a że idzie zima to żartów nie ma i tak został do dziś i ma u mnie zagwarantowany dobry wikt i dach nad głową do śmierci jego albo mojej. Wszystko robimy razem, nawet jak włączymy TV to też razem oglądamy. Nawet zdarza nam się jeść z jednego talerza. Edytowane 16 Stycznia 2018 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach