Wasyl 730 #51 Napisano 14 Marca 2011 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #52 Napisano 14 Marca 2011 Jeszcze nieco zaniedbany, ale wyprowadzę go na ludzi. Tym razem juz żadne niepasujące pytania, gdzie konserwować. po prostu Monza, Heuer Monza: On tak jakby dla leworęcznych był (koronka), czy mi się wydaje? 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasyl 730 #53 Napisano 14 Marca 2011 (edytowane) Edytowane 15 Marca 2011 przez Wasyl 0 WasylMam różne zegarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #54 Napisano 15 Marca 2011 Rewelacyjny ten Heuer 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michalop 215 #55 Napisano 15 Marca 2011 fantastyczny piotrek 0 https://www.instagram.com/watchmypen/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pg 3 #56 Napisano 18 Marca 2011 (edytowane) < Edytowane 20 Marca 2011 przez pg 0 zegarek> 1.000 $ =podatek od snobizmu;-)Noszone m.in.GP,IWC,Zenith,SeikoGQ,GP,Movado,Omega,Longines,Eterna,Vulcain,Rado,Wittnauer,Bulova,Hamilton,Cyma,Doxa,Gruen,Tissot,Helvetia,Onsa, itd.,Polacy,Niemcy,sowieci itd..>200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Kasztelowicz 51 #57 Napisano 20 Marca 2011 (edytowane) Pierce 134 chronograph - z mechanizmem "in house" Pierce 134 (z kołem kolumnowym)na ostatnim zdjęciu wraz z Delbaną wyposażoną w mechanizm Landeron 248 New Ardath wyposażony w mechanizm Valjoux 77 z kołem kolumnowym Edytowane 22 Marca 2011 przez Piotr Ratyński Łączenie postów 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #58 Napisano 20 Marca 2011 @pekasz: gratuluje Pierce. Ja caly czas szukam, ale nie moge sie zdecydowac. Napisz cos wiecej. Kupiles w pelni sprawny? Naprawiales? Na co zwracac uwage? Widzialem tez jednoprzyciskowe chronografy Pierce. Masz takowy? 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #59 Napisano 20 Marca 2011 Wasyl heuer super tez poluje na cos ze starej klasyki heuera najchetnie monaco Piotr Pierce tez jest Super a nawet moze bardziej niz super! Pozostale tez oczywiscie!Gratuluje 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #60 Napisano 22 Marca 2011 (edytowane) Pierce 134 chronograph - z mechanizmem "in house" Pierce 134 (z kołem kolumnowym)na ostatnim zdjęciu wraz z Delbaną wyposażoną w mechanizm Landeron 248Faktycznie oba są piękne!!! Mod. edit. Cytowanie zdjęć niepotrzebnie zajmuje tylko miejsce na serwerze, proszę przycinać cytaty do niezbędnego minimum. Edytowane 22 Marca 2011 przez Piotr Ratyński Cytowanie zdjęć. 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ross74 6 #61 Napisano 24 Marca 2011 oto moje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ross74 6 #62 Napisano 24 Marca 2011 i jeszcze jeden 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnwayne21 3 #63 Napisano 27 Marca 2011 A to mój chronograf Vintage GP cal v 72 zakupiony od Rafała ( Cytochrom ) : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ross74 6 #64 Napisano 23 Kwietnia 2011 I NASTĘPNE Z KOMPLETU, TYM RAZEM DELBANY 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stary 78 #65 Napisano 24 Kwietnia 2011 johnwayne21 i ross74 piękne są oba,choć tego pierwszego już widziałem to jest się czym pochwalić.Gratuluję egzemplarzy 0 Ci, którzy po zwycięstwie spoczęli na laurach są już martwi..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ross74 6 #66 Napisano 26 Kwietnia 2011 Niestety ten jest regenerowany (mechanizm- landeron 48) będzie mnie to trochę kosztowało, ale udało mi się go okazyjnie (niedrogo) kupić i jest tego wart. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #67 Napisano 5 Maja 2011 Vintage "na styku"... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszke 11 #68 Napisano 5 Maja 2011 0 Zadna praca nie hanbi, ale kazda meczy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kosta33 1 #69 Napisano 6 Maja 2011 Piękna kieszonka i super stan. Gratulacje ;-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ross74 6 #70 Napisano 6 Czerwca 2011 Następne z mojej kolekcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ross74 6 #71 Napisano 13 Czerwca 2011 CHEJ !!! JAK TAM, CHRONOGRAFÓW NIKT NIE MA ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #72 Napisano 20 Lipca 2011 (edytowane) Kolejny chrono do kolekcji A tu jeszcze jeden nowy nabytek Edytowane 20 Lipca 2011 przez szwed 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cytochrom 46 #73 Napisano 20 Lipca 2011 Jeszcze raz gartulacje - sympatyczny - w srodku valjoux czy jakas lemania?stawiam na to pierwsze ale juz pare razy sie zdziwilem pozdrRafal 0 Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie Adam Wisniewski - Snerg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szwed 1069 #74 Napisano 20 Lipca 2011 Dziekuje! W srodku jest chyba landeron z tego co sie orientuje. Koperta nie typowo wykonanan z pelnego zlota a nie dmuchana jak wiekszosc. 0 Zegarkow!!! Ile by nie bylo to i tak jest za malo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
strajker 9 #75 Napisano 21 Lipca 2011 Witam U mnie takie: Dugena na Valjoux 7733 Jules Jurgensen na Valjoux 72 Pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach