Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Lume

EDYCJA LIMITOWANA STEINHART - Lume

Ankieta  

37 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Leatherback 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Leatherback" 1

Neln, ezn was nith mit wine, doch ez im glich waere (...)

Gotfryd ze Strasburga

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LEATHERBACK 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leatherback 1

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

"Leatherback" 1

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dwójka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leatherback 1

"Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Leatherback 1

Że tak wprawdzie jest obecnie, jak jest, ale nikt nie powiedział, że tak koniecznie być musiało ani że tak zawsze być musi, ten wyścig opętańczy, w którym człowiek, który sobie siądzie i się zagapi, stał się przestępcą wobec epoki swojej, bo nie powinien ani posiedzieć na przyzbie, ani się zagapiać, ani herbatkę wypić spokojnie, tylko zaraz lecieć i coś rozwijać.

Mrożek do Lema AD 1963 (sic)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wyniki:

1. Projekt "Leatherback" 1, 23 głosy (przechodzi do finału)

2. Projekt "Leatherback" 2, 13 głosów (nie przechodzi do finału)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za podsumowanie :) Pokładam w tym projekcie spore nadzieje :(

Cóż- pora przejść do ostatecznych poprawek więc jeśli ktoś chce je zgłosić to teraz jest na to czas :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomimo, że kolorystycznie bardziej oczowstrząsowa (a taka idea przyświecała przy zalążku tego pomysłu i mojego nim zainteresowania) była dwójeczka, to głosowałem za zwycięskim projektem. Po prostu był bardziej harmonijny.

Tym niemniej zastanawiam się nad wskazówką sekundową. Pomimo czerwonej końcówki, chyba jej kolor prowadzić będzie się do "zlewania" z oznaczeniem pełnych godzin. Myślę, że warto byłoby tu zastosować inny kolor , ew. zaznaczyć obrzeże. Odczyt będzie łatwiejszy.

Zastanawiam się również nad kształtem tej wskazówki sekundowej. To kółeczko jest ciekawe, ale czy współgra z resztą?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie Jedyneczka jest spójnym projektem i cieszę się, ze wygrała. Zastanawiam się nad tą "śnieżką" w brzuchu żółwia... Może lepiej żeby zrobić w grawerze żółwia-mniejszy grawer żółwia wypełnionego luminową?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kółeczko obiegające tarczę na sekundniku i kropka na obrotowym bezlu jakoś do siebie pasują.

Czerwona obwódka wokół kółeczka na sekundniku to dobry pomysł, sam na to nie wpadłem, a rzeczywiście nie będzie się zlewać z indeksami.

Co do żółwika, myślę że grawer z wyraźnymi krawędziami zamalowany na czarno będzie najlepiej wyglądał (i do tego ta kropka). Pewnie dałoby się namalować całego żółwika luminową i po ciemku fajnie by to wyglądało, ale nie wiem czy to praktyczne? Namalowany żółwik obrysowany czarną obwódką graweru też byłby fajny, ale chyba on jest za mały na coś takiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdyby wersję DLC upiększyć luminową na bezelu - same znaczniki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a gdyby wersję DLC upiększyć luminową na bezelu - same znaczniki?

Tritony DLC mają takie coś. Tylko bezel miał być taki sam w obu wersjach, więc nie wiem czy można.

Chyba żeby zrobić jakieś ciekawe znacznki godzinowe z luminową, które pasowałyby i do stali i do DLC. Może pół na pół grawer/luminowa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba żeby zrobić jakieś ciekawe znacznki godzinowe z luminową, które pasowałyby i do stali i do DLC. Może pół na pół grawer/luminowa?

lepiej nie mieszać. w DLC szczególnie. im mniej tym lepiej ale żółwik cały z lumy mógłby być ciekawy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej nie mieszać. w DLC szczególnie. im mniej tym lepiej ale żółwik cały z lumy mógłby być ciekawy

Najfajniej gdyby cały żółwik był spryskany mikro-kropkami luminowy, wtedy wyglądałby zupełnie jak prawdziwy :( Dzieło sztuki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za luminovo'wym żółwiem :( Świetnie by to mogło wyglądać i nigdzie nie tego jeszcze nie było.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za luminovo'wym żółwiem :( Świetnie by to mogło wyglądać i nigdzie nie tego jeszcze nie było.

+1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.