maxwell 0 #51 Posted May 7, 2011 Na lato zdecydowanie biało-niebieski,niezależnie czy Ball czy RW,oba wyglądają zacnie.A na sezon jesień/zima zamienisz na czarny 0 Share this post Link to post Share on other sites
jaszczur11 149 #52 Posted May 7, 2011 Rajmund zdecydowanie bardziej Sportowy I za bardzo "Lego Technic" 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Share this post Link to post Share on other sites
Taktic 43 #53 Posted May 7, 2011 Musial bym zobaczyc zdjecia nadgarstkowe dobrej jakosci...bo rendery lubią koloryzowac.bez niebieskich wskazówek, ale nadgarstkowe -> http://watchfreeks.com/view_topic.php?id=16284&forum_id=32 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Share this post Link to post Share on other sites
Yargoth 1 #54 Posted May 7, 2011 Jasne tarcze na żywo zazwyczaj wypadają lepiej niż na fotkach, ale jako, że nie widziałem tych zegarków na zywo głosuję na czarno-czerwoną opcję bo na fotkach wypada korzystniej. 0 Share this post Link to post Share on other sites
lechu_wroc 13 #55 Posted May 7, 2011 cenowo wychodzi na to samo co Ball .....hmmm....Ball bardziej w strone elegancjii, Rajmund zdecydowanie bardziej Sportowy. Rajmund na brązowym pasku spokojnie mógłby uchodzić za "technicznego eleganta" (wyobraź sobie go na Hirschu Rivetta ). Ball w tym wydaniu też ze zbytnią elegancją mi się nie kojarzy. Taktic - dzięki za foty, model zegarka słabszy, ale mogę sobie wyobrazić jak wyglądałby z niebieskimi akcentami 0 Share this post Link to post Share on other sites
jaszczur11 149 #56 Posted May 7, 2011 Rajmund na brązowym pasku spokojnie mógłby uchodzić za "technicznego eleganta" (wyobraź sobie go na Hirschu Rivetta ). Ball w tym wydaniu też ze zbytnią elegancją mi się nie kojarzy. Na brązowym pasku, to najwyżej mógłby uchodzić za "tybetańskiego emigranta". 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Share this post Link to post Share on other sites
QuadrifoglioVerde 1,978 #57 Posted May 7, 2011 Lechu ja wiem ze Ty masz ''problem'' z tymi paskami w cycki strusia ....ale błagam nie przymierzaj tego wzorcowego strapa do wszystkich zegarków To tak jakby do najnowszego Audi założyć koła od dyliżansu. 0 Share this post Link to post Share on other sites
lechu_wroc 13 #58 Posted May 8, 2011 Ale przecież ja pisałem o zupełnie innym pasku! Gdzie ja wspomniałem o strusiu? Owszem, mam pewnego rodzaju zboczenie i struś to mój faworyt, ale broń panie boże do wszystkiego go ubierać Mówiłem o takim pasku: 0 Share this post Link to post Share on other sites
Guest Ambasador #59 Posted May 8, 2011 Hirsch Rivetta? 0 Share this post Link to post Share on other sites
lechu_wroc 13 #60 Posted May 8, 2011 Tak, tak- pisałem o tym w swoim poście, ale cielepy nie doczytały 0 Share this post Link to post Share on other sites
jaszczur11 149 #61 Posted May 8, 2011 No, ale dlaczego brązowy? 0 "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym!" Share this post Link to post Share on other sites
QuadrifoglioVerde 1,978 #62 Posted May 8, 2011 Tak, tak- pisałem o tym w swoim poście, ale cielepy nie doczytały doczytałem doczytałem.....chciałem Ci dogryść tymi ''cyckami strusimi'' ....Rivettę znam ( cena kosmiczna)....Carlito do ML-a ubierał i tam ten pasek sprawdzał się znakomicie. Ale wciąż go nie widzę na tym Rajmundzie....te lego technic po bokach koperty jak trafnie zauwazył Rafał....kierują zegarek raczej w stronę używania bransolet i gum. 0 Share this post Link to post Share on other sites
lechu_wroc 13 #63 Posted May 8, 2011 No, ale dlaczego brązowy? Brązowy pasek idealnie pasuje do jasnej tarczy i niebieskich akcentów Marco- cena Rivetty fakt- przegięta, ale pasek bardzo ładny, choć pewnie początkowo sztywny. Co do gum i bransolet masz pewnie rację, ale ja jednak pozostaję przy swoim i taki zestaw mógłbym nosić z dumą Ale my tu pitu-pitu, a Marco Ball'e wybiera, wracajmy więc do rzeczy. 0 Share this post Link to post Share on other sites
czyzewicz 0 #64 Posted May 9, 2011 Ponieważ uwielbiam zestawienie czarno-czerwone w zegarkach właśnie taki Ball bym wybrał-wygląda bardziej sportowo i jest zegarkiem dla kogoś z charakterem,temperamentem i życiową energią -ten drugi wariant moim zdaniem pasuje bardziej do osoby starszej i spokojniejszej. 0 Pozdrawiam wszystkich -Piotrek Share this post Link to post Share on other sites
Henieks 2 #65 Posted May 11, 2011 Przypominam, że FIREMAN w tym zegarku nie oznacza strażaka ! jak się prawie wszystkim wydaje ale faceta który wrzuca koks do lokomotywy....to o tego FIREMANA Ball'owi chodzi Tactic oczywiście nikt zegarkiem nie łupie cegieł....ale nawet z pozoru niewielkie zaczepienie o coś koronką może spowodować skrzywienie wałka. Po to robią przecież te osłony one nie są tylko dla ozdoby. No to tym bardziej kombinacja czarny +czerwony pasuje. Niech jest łogień! Niebieski, zimny, bardziej do garnituru. Nie pasuje mi w kombinacji z trytowymi ampułkami. Zgadzam się - osłony są przydatne. Bez nich zegarek jest delikatny, jakby bezbronny. 0 Share this post Link to post Share on other sites
artme 746 #66 Posted May 11, 2011 Dokladnie - jasna bardziej elegancka a ciemna bardziej sportowa.Ja wybralbym jasna. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Maks 3 10 #67 Posted May 11, 2011 Oddałem głoś na czarno-czerwoną. Mi osobiście bardziej się podoba, nie jest "mdła", w relau może być inaczej mówię to co widzę ze zdjęć Jednocześnie zgadzam się, że srebrno-niebieska jest bardziej elegancka a czarno-czerwona sportowa 0 Robert Share this post Link to post Share on other sites
ARNOLD-LAYNE 0 #68 Posted February 13, 2012 jak można wiedzieć Marcinie na jaki wariant kolorostyczny się zdecydowałeś 0 Share this post Link to post Share on other sites
jacus 1,349 #69 Posted February 13, 2012 czarno - czerwony 0 JACEK Share this post Link to post Share on other sites
primabaleron 297 #70 Posted February 13, 2012 jak można wiedzieć Marcinie na jaki wariant kolorostyczny się zdecydowałeśByło dzisiaj widać (krótko) na bazarku 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Share this post Link to post Share on other sites