Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jimi Jump

Rosyjski Zegarek Forumowy - Temat Finalny / Zbiorczy

Rekomendowane odpowiedzi

Napisz prośbę do moda o odblokowanie dostępu do bazarku. Myślę, że nie będzie problemu ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak czytam teraz co się dzieje u chłopaków ktorzy zamawiają klubowego pilota 303, to rozumiem teraz jak szybko i sprawnie poszedł nasz MC. Mój właściwe cały czas "nienoszony" siedzi dumnie w pudle. A jak Wasze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stałem sie szczęśliwym posiadaczem MC

ua391_io531_MC1a.jpg

Witam w klubie :)

Dzięki Macieju.

Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.

Uśmiechnijmy się :-))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli ktoś byłby chętny, to aktualnie waham się nad sprzedaniem mojego egzemplarza (nr 47 - stal). Leży sobie w pudełku jeszcze nawet zafoliowany. Jakby co to proszę pisać na PW. B)

EDIT:

I zegarek znalazł nowego szczęśliwego właściciela. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powoli oswajam się z myślą że mój Pilot odbędzie lot do innego forumowicza. Wersja stalowa. Decyzja łatwa nie jest ale cóż. Ogłoszenie na razie daję tylko tutaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam odsprzedam nr.48 stal nie noszony folia na dekielku z szkielka sciagnieta jesli jest ktos zainteresowany prosze o kontakt nejlepiej tel 694807116 pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

może ktoś myśli o odsprzedaży swojego egzemplarza?

Hutnik Nowa Huta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie. Właściwie to miałem uwolnić swój egzemplarz. Ale teraz zastanawiam się czy nie dokupić jeszcze jednej sztuki. Do noszenia:-). Chętnie jakiś już używany .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Antiquarius jak byś się znów rozmyślił i chciał zegarek jednak sprzedawać to proszę o info:)

Hutnik Nowa Huta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie wczoraj zegarek odmówił posłuszeństwa. Noszony od święta zatrzymał się i cisza. Szukanie punktu gwarancyjnego i dodzwonienie się pod nr telefonu z pieczątki gwarancyjnej niemożliwe. Szukam dalej kontaktu z producentem, jak narazie słabo to widzę....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od 12 sierpnia czekam na naprawę Wodołaza. Tego dnia MC odebrało moją paczkę. Wczoraj po raz pierwszy dostałem od nich maila z przeprosinami i obietnicą szybkiej naprawy. Coś się z polską dystrybucją dzieje. To raz. Dwa, dwa zegarki i 5 wysyłek do serwisu w ramach gwarancji. Z czego 4 to koronka...

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hoffi, MC już regularnie odpowiada na maile i serwisuje zegarki, mój Wodołaz jest gotowy do wysyłki. 

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mw75, a co z tą koronką Ci się dzieje? U mnie się ostatnio wykręciła, ale ją dokręciłem i na razie jest, ale się zastanawiam, czy też nie wysłać. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz nic się nie dzieje, bo została zamieniona na niezakręcaną. Bez dodatkowych uszczelnienie, mam divera z 0 WR ;). Przed awariami zazwyczaj coraz trudniej było zakręcić koronkę po nakręcaniu. Po prostu gwint "nie łapał", a koronka wyraźnie odstawała od koperty. W obu moich zegarkach z MC było dokładnie tak samo.

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie ale to temat o pilocie forumowym a nie o zakręcanej koronce, której to pilot nie posiada.

Czy zegar kolegi hoffiego już działa? Napiszesz co i jak?

Przy okazji, nikomu się czarny pvd nie znudził?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moja koronka wypadła właśnie z forumowego ;) 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj Drive4r,to nie jest wpinka tylko korpusówka wojsk lotniczych -personel latający.Personel naziemny miał taką samą ale bez kolorowej emalii na szachownicy.Ta konkretna z fotki pochodzi z nieistniejącego już 60 Lotniczego Pułku Szkolnego w Radomiu w którym przyszło mi służyć na początku lat '90-tych ale z tego co pamiętam to identyczne obowiązywały w całym korpusie wojsk lotniczych.Nosiło się je na patkach munduru galowego.Poszukaj w sklepach z militariami,a może na alle się coś trafi.Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piekny zegarek! Mam pytanie, któryś z użytkowników wrzucił zdjęcie, chciałbym sięspytać gdzie można kupić taką wpinkę:

http://img803.imageshack.us/img803/7681/p1110760.jpg

Bardzo dla mnie ważne!

Pewnie sprawa już nie aktualna, ale za kolegą czwartywymiar powtórzę. To jest korpusówka wojsk lotniczych. Bez większego problemu do dostania na Alle...... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.