karol1302 187 #1 Napisano 14 Czerwca 2011 a pooglądałem sobie dzisiaj zdjęcia kolegów i jakoś tak mnie to rozochociło, że wywołałem kilka zdjęć zalegających mi na twardzielu.Miłego oglądania jak uznacie, że warto do dorzucę coś jeszczepozdrawiam Karol1 Uploaded with ImageShack.us2 Uploaded with ImageShack.us3 Uploaded with ImageShack.us4 Uploaded with ImageShack.us5 Uploaded with ImageShack.us 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tessio #2 Napisano 14 Czerwca 2011 za***iste! Woda gazowana? Nie mam czego utopić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #3 Napisano 14 Czerwca 2011 Miazga 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SIRLUKE1 1846 #4 Napisano 14 Czerwca 2011 Zaiste, zaj***te fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #5 Napisano 14 Czerwca 2011 Czad! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #6 Napisano 14 Czerwca 2011 Super Mógłbyś tak codziennie oglądać zdjęcia kolegów Dla mnie bombowa 5ka.Karol 2,3,4 to pełne kadry ,czy wycięte? 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #7 Napisano 14 Czerwca 2011 pozamiatałeś - kapitalny pomysł i wykonanie. BOMBKA 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Calisia1 3644 #8 Napisano 14 Czerwca 2011 Foty Rewelka !!! w niegazowanej owszem , widziałem ale w wysoko nasyconej chyba jeszcze nie było... 0 ,,..warto być uczciwym, choć nie zawsze się to opłaca. Opłaca się być nieuczciwym, ale nie warto.." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2979 #9 Napisano 14 Czerwca 2011 W piwie też byłoby ciekawie... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #10 Napisano 14 Czerwca 2011 Karol, zanim wstawiłeś te fotki, miałem wrzucać kolejne zdjęcia, kolejnego zegarka do galerii, ale widzac Twoje foty najdłem się kompleksów i odpuściłem 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #11 Napisano 14 Czerwca 2011 Michał, spróbuj w coca-coli, będziesz miał "ciepły klimat" Przy okazji będziesz miał test na jakość, bo w tandetnych zegarkach cola wyżre uszczelki i farbę z bezela, a dobremu zegarku nic się nie stanie :) 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #12 Napisano 14 Czerwca 2011 Taa, jak zęby dziadkowi zeżarło w coca-coli, to ja dziękuje za takie eksperymenty 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 13 #13 Napisano 14 Czerwca 2011 No ładnie Karolu, ładnie wyszło z tymi bąbelkami... za***iste! Woda gazowana? Nie mam czego utopić Oceanaire byś utopił, ale pewnie zostało po nim tylko wspomnienie... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1723 #14 Napisano 14 Czerwca 2011 Spadlem z krzesła !!!!!!! 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marcink88 308 #15 Napisano 14 Czerwca 2011 Szok! Normalnie kopara mi opadła jak zobaczyłem twoje zdjęcia! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #16 Napisano 14 Czerwca 2011 Rewelacja. Chyba najlepsze fotki jakie kiedykolwiek widziało to forum, zbieram szczękę z podłogi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #17 Napisano 14 Czerwca 2011 Genialne! Żadne zdjęcie zegarka nie zrobiło na mnie takiego wrażenia? D700 daje radę! 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krystian 2290 #18 Napisano 14 Czerwca 2011 Rewelacyjne foty.Wrzucaj ile wejdzie W piwie też byłoby ciekawie... Piotrek kiedyś wrzucał chyba zdjęcie Glycine w piwku, tylko że nie było tak profesjonalne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 11 #19 Napisano 14 Czerwca 2011 Tymi fotkami udowodniłeś ile każdy z nas musi się uczyć. Perfekcja! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Glint 174 #20 Napisano 14 Czerwca 2011 Od kilku minut próbuje znaleźć słowa aby opisać te zdjęcia. Wydaje mi się, że to będzie odpowiednie - ZAJ****TE 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał 73 2 #21 Napisano 14 Czerwca 2011 Są tak cukierkowe, że aż trudno uwierzyć, że to foty a nie montaż Wyślij je do Doxy, żeby się nauczyli jak reklamować piękne zegarki:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tubabi 4 #22 Napisano 14 Czerwca 2011 coś mi się widzi,że wszystkie komentarze będą podobne, foty sa zajebiaszcze! 0 EDOX C1 DIVER 70157 3 NIN, SEIKO SAMuRAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #23 Napisano 14 Czerwca 2011 kurcze chłopaki, aż się zaczerwieniłem czytając wasze komentarze jest mi bardzo miło i cieszę się, że zdjęcia przypadły Wam do gustu, ale do rzeczy Woda gazowana? tak gazowana, czasem dodaje różne rzeczy, np. sodkę czy sól ale przeważnie staropolanka Super Mógłbyś tak codziennie oglądać zdjęcia kolegów Dla mnie bombowa 5ka.Karol 2,3,4 to pełne kadry ,czy wycięte?oglądam ale ciężko u mnie z czasem i tu jest problem. Kardy delikatnie cięte, jednak ingerencja minimalna. Karol, zanim wstawiłeś te fotki, miałem wrzucać kolejne zdjęcia, kolejnego zegarka do galerii, ale widzac Twoje foty najdłem się kompleksów i odpuściłem Michał, pisałem Ci juz o Twoich fotach i to właśnie przeglądając galerie PAMa zmobilizowałem sie do wywołania tych zdjęć więc to ja powinienem raczej Tobie podziękować i poprosić o jeszcze Rewelacja. Chyba najlepsze fotki jakie kiedykolwiek widziało to forum, zbieram szczękę z podłogi jest mi niezmiernie miłojeśli chcesz zrobić fotosesję rolka to z chęcią go umoczę Są tak cukierkowe, że aż trudno uwierzyć, że to foty a nie montaż Wyślij je do Doxy, żeby się nauczyli jak reklamować piękne zegarki:)w doxie ponoć boją sie odbierać maile z Polski 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KURNAJANEK 8 #24 Napisano 14 Czerwca 2011 ja pierd... ale pojechałeś szacun naprawdę !! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ksylo1 35 #25 Napisano 14 Czerwca 2011 NIESAMOWITEzazdroszczę umiejętności 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach