Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SphinX

Chronos-Art "PILOT" - WIELKI FINAŁ

Chronos-Art "Pilot"  

93 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie oraz wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

No Damian, długo sie zastanawiałem, ale teraz mnie przekonałeś - oddaje głos na Twój projekt.

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

prosił bym kolegę Damiana, żeby szanował zasady profesjonalnego konkursu, i nie zmieniał projektu ani nie dodawał innych wizualizacji w trakcie jego trwania.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ups no ok, ale wysłałem Ci łącznie 4 pliki z grafikami, w pierwszej części głosowania pojawił się jeden plik, teraz dwa, więc sam pozwoliłem sobie wrzucić coś jeszcze, fakt faktem zrobiony później ale jest, więc nie wspominaj o profesjonalizmie. No ale przyjmijmy że jest co jest.

pozdrawiam

Damian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zagłosowałem na 2 bo jest rozbrajająco dopracowany w szczegółach i taki gładki... Chociaż brakuje w nim luminowy. Jedynka śliczna, ale jakby mało realna do zrobienia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakoś jedynka od razu wpadła mi w oko;)

MOJE ZEGARKI: CASIO OCEANUS 108D-1A, ORIENT DB08004B, SEIKO SNA113, SEIKO SKX779, CASIO GW-9110-1AER, CASIO MDV-102, SECTOR 600, TIMEX T46451, BAŁTYK, BŁONIE, BLONEX....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość xylog

Konsekwentnie jedynka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość PICAD

Zagłosowałem na jedynkę, ale także uważam, że wymaga dobrego pomyślunku, żeby to wyszło dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zbrodnią jest wybór tylko jednego projektu :D. Z wyliczanki wyszła trójka

Bez komercyjnych www :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarki odmierzają momenty naszego życia, to może dlatego niektóre zegarkowe wybory są tak trudne, podobnie jest w życiu. Ponieważ ma to być lotnik głos oddaje na 1, którego tarcza od samego początku kojarzy mi się z silnikiem i śmigłem samolotu. Bez względu na to, który projekt wygra mam nadzieję, że Paweł nie zapomni o pozostałych. Gratuluje pomysłodawcom.

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Glosowalem na projekt nr 1 pomimo zdecydowanie za malych indeksow jak na zegarek typu lotnika.

Wedlug mojego widzi mi sie wolalbym tez gdyby smiglo sekundnika bylo wypelnione luma tylko do polowy (lub zostala wprowadzona jakas asymetria) po to by nie bylo pomylki w odczycie calych / polowek minut.

Po za tym swietnie wygladajacy projekt. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wierzę, że Paweł jest w stanie zrobić 1 (zejdźmy na Ziemię żeby potem na nią nie spaść) i jestem przekonany, że 2 na ręce straci (jak większość z dziurami na tarczy). Przy okazji jedynka też grozi zegarkiem który najlepiej wygląda w gablotce. Głos na trójkę która jest czytelna, a sekundnik dodaje tego smaku dzięki któremu nie jest to kolejny klon klasycznego lotnika. Podsumowując bardzo udany i realistyczny model 100-procentowego lotnika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pinus skąd to przekonanie nie jestem w stanie zrobić 1 bardzo proszę abyś to uzasadnił bo takie opinie mnie lekko denerwują :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

front2.jpg

Jedna z zaginionych grafik, właściwie esencja projektu, Polski PZL-11C wpisany w tarczę zegarka, jest silnik, skrzydła a i podwozie też się znajdzie :) ale to jak dobrze pójdzie to po pierwszym pokaże :)

Pozdrawiam

Damian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pinus skąd to przekonanie nie jestem w stanie zrobić 1 bardzo proszę abyś to uzasadnił bo takie opinie mnie lekko denerwują :)

Biorąc pod uwagę warstwy, kolorystykę i ogólną złożoność wydaje mi się (czyt. nie wierzę), że nie jest to do zrobienia "domowymi metodami".. Nie bez powodu większość firm oferuje stosunkowo proste tarczę. Nie wydaje mi się rozsądne startowanie od modelu klasy ciekawago Maurycego. Dodatkowo ile zrobisz prób by się zbliżyć do rendera ? Na koniec fajnie jakbyś mógł wypuścić serię a nie wozić się miesiącami z jednym zegarkiem. Gorąco życzę sukcesu niezależnie od wybranego projektu (koledzy pokazali klasę).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MikołajN napisał Jedynka śliczna, ale jakby mało realna do zrobienia...A dlaczego tak uważasz ????

Takie mam poprostu odczucie, że trudno będzie zrobić takie zdobienie na tarczy, pasy genewskie plus przeplatające je łuki. Chyba, że tarcza będzie składać się z dwóch warstw... Chętnie jednak kupię taki zegarek, jeżeli będzie kiedyś dostępny :) A bedzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paweł - zagłosowałem na jedynkę.

Zupełnie nie widzę powodu, dla którego miałbyś mieć problem ze zrobieniem takiej tarczy. Koperta chyba też nie jest problemem. Mechanizm ma być jak rozumiemem zwykły unitas, bez modyfikacji?

No to chyba nie ma żadnego problemu, żeby realizować?

Tarant napisał: Albowiem w polskim piekle nie ma diabłów do pilnowania. Którykolwiek z kotła się zbytnio wynurzy zaraz jest przez rodaków z powrotem w smołę wciągany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.