Moretti 40 #2051 Napisano 30 Listopada 2014 Z ciekawości, jaka cena na metce tego Suba ze zdjęcia oraz wspomnianego GMT Mastera? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszek_z 137 #2052 Napisano 30 Listopada 2014 Pare dni temu... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #2053 Napisano 30 Listopada 2014 Z ciekawości, jaka cena na metce tego Suba ze zdjęcia oraz wspomnianego GMT Mastera? SUB i zwykly GMT okolo 6600 Euro, GMT z czarno-niebieskiem bezelem o 300 Euro drozej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2054 Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) a tak z ciekowsci...moze wiesz ile ,,u was,, trza dac za submarinera LV czyli zielonego ? Edytowane 5 Grudnia 2014 przez Angelo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #2055 Napisano 5 Grudnia 2014 A ja dzis poprzymierzalem troche Omeg i Tudorow ale glownie Rolexy. Panowie, mowcie co chcecie ale SUB naprawde (w mojej subiektywnej ocenie oczywiscie) pozostawia wszystkich w tyle. Robi takie wrazenie, ze jakbym kupil zegarek innej marki zamiast niego to bym chyba w nocy z zalu spac nie mogl. Wszystko zależy od tego, co do czego porównujesz. Poszedłem do salonu Roleksa, pooglądałem kolekcję i nawet Submarinery, GMT z pierścieniem niebiesko-czarnym, DJ II, wyglądały całkiem fajnie. Później spojrzałem na swój nadgarstek... … i pomyślałem… co ja tu właściwie robię ?. Miałbym AP zdjąć z ręki dla Rolka ?, mowy nie ma. Miałbym z tym duży dyskomfort. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dawid82 1723 #2056 Napisano 5 Grudnia 2014 (edytowane) Z tym AP mogę zostać jednozegarkowcem Fota mistrzowska może dasz się namówić na jakąś galerie Edytowane 5 Grudnia 2014 przez dawid82 0 Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zasadas 5373 #2057 Napisano 5 Grudnia 2014 Chociaż nie mam ani AP ani Rolexa, to mierząc te zegarki miałem podobne odczucia co do subiektywnej przewagi AP. 0 "You may delay but time will not" Benjamin Franklin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #2058 Napisano 6 Grudnia 2014 Wszystko zależy od tego, co do czego porównujesz. Poszedłem do salonu Roleksa, pooglądałem kolekcję i nawet Submarinery, GMT z pierścieniem niebiesko-czarnym, DJ II, wyglądały całkiem fajnie. Później spojrzałem na swój nadgarstek... … i pomyślałem… co ja tu właściwie robię ?. Miałbym AP zdjąć z ręki dla Rolka ?, mowy nie ma. Miałbym z tym duży dyskomfort. Jasne. Absolutnie sie z Toba zgadzam, ze zalezy do czego sie porownuje. Ten AP jest pewnie ze dwa razy drozszy od SUB-a. Moze sie nieprecyzyjnie wyrazilem. Chodzilo mi o zegarki porwnywalne cenowo i klasowo. Tez wolabym miec tego AP albo jakiegos PP niz Rolexa. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #2059 Napisano 6 Grudnia 2014 a tak z ciekowsci...moze wiesz ile ,,u was,, trza dac za submarinera LV czyli zielonego ? Cena katalogowa to 7.050 Eur 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magik. #2060 Napisano 6 Grudnia 2014 Z tym AP mogę zostać jednozegarkowcem Fota mistrzowska może dasz się namówić na jakąś galerie Dzięki . Może w wolnej chwili zrobię kilka fotek. Jasne. Absolutnie sie z Toba zgadzam, ze zalezy do czego sie porownuje. Ten AP jest pewnie ze dwa razy drozszy od SUB-a. Moze sie nieprecyzyjnie wyrazilem. Chodzilo mi o zegarki porwnywalne cenowo i klasowo. Tez wolabym miec tego AP albo jakiegos PP niz Rolexa. PP to nietuzinkowa klasa. Mnie szczególnie podoba się Calatrava Ref. 5227. Co do Roleksa, to na przykład w cenie DJ II jest w czym wybierać. Chociażby trochę modeli JLC takich jak np. MC UT z rezerwą chodu, chronograf MC, Memovox, Compressory, Grande Reverso, a i na półkę jakieś Atmosy się znajdą. W cenie DJ II kupisz też Blancpain FF Bathyscaphe, Girard Perregaux Sea Hawk albo World Time, Parmigiani Fleurier Grande Kalpa, masę Zenithów… długo można by wymieniać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pawel2499 148 #2061 Napisano 6 Grudnia 2014 Mając takiego AP ja Magika, pozostaje tylko przymierzać coś wybitnie do garnituru w rodzaju celliniego lub calatravy ewentualnie reverso, cokolwiek na bransolecie przegrywa już na starcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 698 #2062 Napisano 6 Grudnia 2014 Co kto lubi. Mi sie poczatkowo nie podobal wcale design royal osk. Potem mi sie nawet podobal. Teraz jest dla mnie znowu nieco karykaturalny przez swoje ksztalty. Kompletnie przestal mi sie podobac. 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Angelo #2063 Napisano 6 Grudnia 2014 Cena katalogowa to 7.050 Eur senkju wery macz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mieczyslaw83 1 #2064 Napisano 7 Grudnia 2014 Miałem okazję przymierzyć INOXa. Bardzo fajny zegarek. Mimo wrażenia potężnego nie jest przesadnie ciężki. A i rabat można utargować. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin C 4315 #2065 Napisano 7 Grudnia 2014 Miałem dokładnie to samo wrażenie. Ma wystawie wyglądał na znacznie większego niż jest w rzeczywistości. Super zegarek. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #2066 Napisano 7 Grudnia 2014 Taka sytuacja Ale to w przyszłości moze któryś z tych Zielony na żywo robi bardziej pozytywne wrażenie Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 913 #2067 Napisano 7 Grudnia 2014 A ja dzisiaj byłem na spacerze z rodziną. Urwałem się na chwilę i... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 913 #2068 Napisano 7 Grudnia 2014 Zanim zostałem przywołany do porządku, wrzuciłem jeszcze... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czervony 913 #2069 Napisano 7 Grudnia 2014 OP kusi, oj kusi. Zdecydowanie preferuję jednak 42 mm (nadgarstek 17.5 cm), a tu wybór mocno ograniczony. W kategorii "dressy watch" JLC bije na głowę IWC. Zdjęcia zupełnie tego nie oddają. AP miałem po raz pierwszy na ręku. By nie być poddanym dużej krytyce, powiem tylko, że jeszcze nie zrozumiałem fenomenu RO :-). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maze123 952 #2070 Napisano 7 Grudnia 2014 W kategorii "dressy watch" JLC bije na głowę IWC. Zdjęcia zupełnie tego nie oddają. JLC rzeczywiscie super https://www.youtube.com/watch?v=orUXFLy7KU0 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 698 #2071 Napisano 7 Grudnia 2014 Taka sytuacja Ale to w przyszłości moze któryś z tych Zielony na żywo robi bardziej pozytywne wrażenie Wysłane z mojego iPhone 5s przez TapatalkTez dzisiaj macalem Batmana 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #2072 Napisano 7 Grudnia 2014 Tez dzisiaj macalem Batmana Świntuch 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igory76 42 #2073 Napisano 7 Grudnia 2014 Co masz na myśli batmana Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4606 #2074 Napisano 7 Grudnia 2014 Tez dzisiaj macalem Batmana za d*pę ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kroll_czarli 698 #2075 Napisano 7 Grudnia 2014 (edytowane) I wkroczyl Burns ze swoim plonacym dowcipem Edytowane 7 Grudnia 2014 przez kroll_czarli 0 Moja strona na FB Instagram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach