Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

wocio19

Robert Kubica - klub kibica :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Spędziłem w niemczech niedawno pół roku i dobrze wiem dlaczego tak o nas myślą - takich nas widzą. Bardzo wielu Polaków w Niemczech to ludzie najniższego pokroju.

Na szczęście nie przenosi się to raczej na kontakty osobiste - ja nie poczułem się chyba ani razu potraktowany "z góry" z powodu mojego pochodzenia.

Wziąłszy pod uwage to, że w Niemczech żyje kilka milionów obcokrajowców, którzy w dużej mierze generują przestepczość w tym kraju trodno byłoby znaleź bardziej tolerancyjny kraj !!!

A swoją drogą to każdy naród ma coś za uszami i proponuje pracować nad sobą a nie nad innymi.

Może kiedyś przestaniemy być kartoflandią, ale na pewno nie dzięki krytykowaniu niemieckiego humoru na nasz temat.

Porozmawiajmy lepiej o Formule 1 :-) Mam nadzieję, że Kubica wkrótce zasłuży sobie na szacunek u rodaków Schumiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No mnie moi sasiedzi nie trawia okrutnie. Ale poziom tez zalosny. To fakt. Nic innego nie potrafia wymyslec. Na szczescie nie wszystcy sa tacy sami. Ale powiem jedno. Nie wolno przed nimi pod zadnym pozorem okazywac slabosci :) Wtedy masz wroga albo rpzyjaciela. Uwazam ze lepiej wiedziec. A Robert jechal swietnie.

Ciesz się że nie szczekasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj o 21:00 Kubica bedzie gościem programu Tok-szok na TV4.

A swoją drogą to na osłodę Małysz wygrał Letnie GP. Fajnie, jemu też kubicuję :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wocio19!

Pisz na przyszłość wcześniej! :)

Zdążyłem!

:)

Ale to leci niby na żywo, a Robert jest w Japonii, tak więc coś mi nie pasuje :?

Time is meaningless, and yet it is all that exists.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic nie bylo. Myslalem, ze moze pokaza jakis wywiad przeprowadzony wczesniej.

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stracona godzina :evil:

A wracając do tematu, to mam nadzieję, że Robertowi w trakcie niedzielnego wyścigu przy zmianie opon nie założą zimówek :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, w moim programie telewizyjnym pomylili Renatęz Robertem. Przepraszam, sam też dałem sie nabrać...

Jutro pobudka przed 7:00 - nie odpuszczę sobie tych kwalifikacji. Na piątkowym treningu padało co chyba nie jest najlepszą wróżbą dla BMW Sauber :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nadają kwalifikacje na żywo?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są juz jakieś informacje odnośnie pogody na jutrzejszy wyścig?

Co do kwalifikacji to wygląda na to, że Kubica bardzo oszczędzał opony. Tylko 3 zrobione okrążenia - wystarczy to porównać np. do Nico Rosberga, który kręcił okrążenia jedno za drugim i dzięki temu dostał sie do pierwszej 10. Na pocieszenie dla Roberta start w bliskim towarzystwie McLarenów. Jeżeli Raikonen będzie dobrze sobie radził to moim zdaniem Kubica nie powinien mieć kłopotów z przedarciem się do strefy punktowej.

Zaskoczył zespół Hondy - ciekawe czy wprowadzili jakieś innowacje do bolidów czy też po prostu robili testy na tym torze jakoś wcześniej (w końcu to japoński zespół i mogą miec ten tor dobrze opanowany jeśli chodzi o wszelkie ustawienia)

Jutro pobudka o 6:45

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zaskoczył zespół Hondy - ciekawe czy wprowadzili jakieś innowacje do bolidów czy też po prostu robili testy na tym torze jakoś wcześniej (w końcu to japoński zespół i mogą miec ten tor dobrze opanowany jeśli chodzi o wszelkie ustawienia)

Wydaje mi się, że mają mało paliwa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Go and pass Heitfeld! Go and pass Heitfeld! :D:lol::) :shock: :)

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

65449.jpg

65316.jpg

65319.jpg

65323.jpg

65329.jpg

65317.jpg

65310.jpg

wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Fajny ma Robert nowy kask.

A te lale mają strasznie krzywe nogi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne to malowanie, ale już nie takie polskie :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy na nowym kasku też ma JP2? Ta panienka co trzyna Alonso chyba najbardziej mi się widzi, szkoda, że jest na drugim planie.

Mało komentarzy po GP Chin, ale co tu pisać generalnie nudno było. Nie licząc oczywiście tego "Go and pass Heitfeld!" Ciekawe co w tym czasie powiedzieli Heitfeldowi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znaczy GP Japonii?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Maro66, jasne, że Japoni, dzięki za sprostowanie :oops:

Właśnie przeczytałem, że Kubica brał udział w testach F1 na torze Jerez. Testował tegoroczny bolid BMW i model przygotowywany na przyszły rok. Był jedynym kierowcą BMW Sauber, który brał udział w testach. Wypadł bardzo dobrze, ale dla nas ważniejsze jest pewnie to, że w tych testach w ogóle wziął udział.

Nie wiem czy dobrze rozumuję, ale myślę, że to, że Kubica testował przyszłoroczny bolid BMW oznacza ni mniej ni więcej to, że w przyszłym sezonie będzie on nadal kierowcą tego zespołu. W przeciwnym razie nie sądze aby zespół zdecydował się ujawnić nowe rozwiązania kierowcy, który być może w przyszłym sezonie miałby startowac w innych barwach. Bądź co bądź te zespoły mają przed sobą duż o tajemnic i nie chętnie się nimi dzielą z kimkolwiek.

Zatem, wg. już niedługo wyścig w Brazyli, a póżniej kolejne 16 wyścigów z udziałem Kubicy (czy ile tam ma być w przyszłym sezonie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

18 albo 19 GP w przyszłym sezonie o ile dobrze pamiętam. Wydaje mi się że na 99,9% Robert będzie dalej kierowcą wyścigowym w BMW. Z innej strony Flavio Briatore ostatnio mówił, że rezygnacja z Kubicy (po testach dla Renault F1 Team) była błędem. Kto wie, czy nie mielibyśmy wtedy najmłodszego mistrza w F1 :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W razie jakby BMW zrezygnowało z Kubicy może bedzie można liczyć na Flavio. W końcu ten facet juz często w swojej karierze dawał szansę młodym kierowcom i dobrze na tym wychodził. Niestety wydaję się, że juz na pewno od przyszłego roku drugim kierowcom Renault bedzie Heikki Kovalainen (skąd inąd młody)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:D Wyprzedziłesmnie Maro, właśnie chciałem o tym napisać! Rewelacja!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie się zastanawiałem czy Wocio19 zaspał, czy wiadomości nie czytał :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W TV w serwisie sportowym nawet walneli, że o Kubicę "się bili" i że bedzie kierowca nr.1 a nie tak jak dotychczas nr.2 w zespole. Nie wiem skąd takie wnioski - myślę, że to jak na razie przesada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.