Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

JAK PRZECHOWUJECIE ZEGARKI ?

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra sprawdziłem - nie mieści się pod teleskopami.....

Cóż, szukam dalej... :ph34r: 

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka mała uwaga: zawieszenie standardowych zegarków, jak Pobieda, nie nastręcza problemu. Jednak niektóre wynalazki jak Elektronika, Rakieta Worldtime, Poljot UFO mają "kryte uszy" i wtedy jest naprawdę ciasno. Wtedy elastyczność zszywek i możliwość ich gięcia bardzo się przydaje.

2u9u8a8e.jpgybe8epa6.jpgumuqu5e3.jpguharameb.jpg

RP

Edytowane przez rproch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

gratulacje rproch miałeś niezły pomysł z taką gablotą z jednej strony nie jest to gruba gablota wiec na ścianie pewnie mocno nie odstaje, odchodzą paski i stojaczki ale trzeba trochę pracy w to włożyć ale niestety cena takiego mebelka odstrasza i do tego twoje perypetie z podwykonawcami, jak sie patrzy na te zegarki na zszywkach to aż w głowie sie kręci pewnie już planujesz zrobic taka drugą na następne nabytki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wygląda to mniej więcej tak : a3esyhes.jpguqaqupy3.jpgezasyraq.jpg

Edytowane przez sikkens

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakiś zoom na zawartość gablot? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki ;) postaram się na dniach pokazać bliżej zawartość gablot ;)

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie wygląda to mniej więcej tak :

sikkens - piękna sprawa... ale widzę jeszcze sporo miejsca na ścianie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawid - piękne te Twoje gabloty :)

Wreszcie się pokazałeś w dziale radzieckim ale czy Twoje zegarki to na pewno do tego działu pasują? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha...  :o

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Brak słów...

Bosko!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I wygląda i pojemne i zazdraszczam :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, no ! :)  Rozwijasz się w sztuce..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za miłe słowa :D  Z resztki towaru jaki mi został mam zamiar wystrugać coś na kieszonki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tajtek, Ty już lepiej zacznij strugać ławki - żeby jak się kolejka do Ciebie ustawi to było gdzie posiedzieć. A mi teraz się wiązadła popsuły w kolanie to nawet i siedzieć ciężko więc jedno miejsce leżące miej proszę na uwadze :P

Lepiej umrzeć na zawał w pełnym słońcu, niż z powodu braku tlenu wciemnej d*pie, w którą się ochoczo wchodziło...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tajtek, Ty już lepiej zacznij strugać ławki - żeby jak się kolejka do Ciebie ustawi to było gdzie posiedzieć. A mi teraz się wiązadła popsuły w kolanie to nawet i siedzieć ciężko więc jedno miejsce leżące miej proszę na uwadze :P

Dla Ciebie leżanka jest zarezerwowana ;) ławek też ci pod dostatkiem tylko klientów brak ;)  Puki co strugam sobie, czasami wariata :P czasami zaś coś dla zegarków B) skoro nie mam w lesie żadnych miejsc godnego pozysku nowych nabytków, a klikanie na aukcjach jakoś mnie nie porywa ;)

Zdrowia życzę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla Ciebie leżanka jest zarezerwowana ;) ławek też ci pod dostatkiem tylko klientów brak ;)  Puki co strugam sobie, czasami wariata :P czasami zaś coś dla zegarków B) skoro nie mam w lesie żadnych miejsc godnego pozysku nowych nabytków, a klikanie na aukcjach jakoś mnie nie porywa ;)

Zdrowia życzę :D

Dzięki bardzo. Napisz mi na PW czego Ci w kolekcji brakuje to może Ci coś podeślę pocztą do tego lasu żebyś miał wenę robienia stojaczków pod nowe nabytki  :D 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tajtek coś pięknego ! Wielkie gratulacje. Chętnie bym zamówił taką dla siebie :D jest możliwość ?

Pozdrawiam,

Dawid

Pozdrawiam, Dawid

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tajtek coś pięknego ! Wielkie gratulacje. Chętnie bym zamówił taką dla siebie :D jest możliwość ?

Pozdrawiam,

Dawid

:D Dzięki Dawid :D napiszę do Ciebie na PW ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość fankaDaktarina

Stojaczki były fajne, a to.... aż się boję pomyśleć czym jeszcze nas tu zaskoczysz :) świetne wykonanie - gratuluję pomysłu i umiejętności przede wszystkim !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki :D  Żadnego zaskoczenia nie ma :D  Dzisiaj skończyłem gablotkę na kieszonki :D Powstała z resztek, a właściwie z półtorej deski podłogowej Merbau i innych odpadów ;) Nie bardzo mam się czym chwalić bo nie jestem zadowolony z efektu końcowego :wacko:  niestety nie mam już materiału na poprawkę i musi pozostać tak jak jest.  Fotki kiepskie ale zawsze coś tam widać ;)post-46446-0-15844100-1401299138.jpgpost-46446-0-73233400-1401299266.jpgpost-46446-0-22003300-1401299196.jpgpost-46446-0-55965600-1401299160.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi