carlito1 59 #1 Napisano 14 Listopada 2011 Na wstępie najmocniej przepraszam za słabą jakość zdjęć, zupełnie nie miałem weny, a że znalazłem chwile czasu, to cyknąłem pare fotek. Wkrótce dodam mam nadzieje lepszej jakości zdjącia koperty jak i samego mechanizmu. Postaram sie zrobić też krótki film jak zapitala sekunda przy włączonym stoperze - miazga Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alles 5 #2 Napisano 14 Listopada 2011 naprawdę śliczny i nie bądź taki skromny z tą samooceną zdjęć 0 życie zaczyna się po 200...km/h Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Taktic 40 #3 Napisano 14 Listopada 2011 Urodziwy ten Zenith. Powoli zaczynam się przyzwyczajać do tych tarczek nachodzących jedna na drugą 0 Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tommaso 2382 #4 Napisano 14 Listopada 2011 Na pasku ładniejszy.Rewelacyjny zegarek, szczególnie w tej wersji kolorystycznej. PozdrawiamTomek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #5 Napisano 14 Listopada 2011 Super zegarek. Czekamy na video... 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
drm 4 #6 Napisano 14 Listopada 2011 Świetny (jak każdy zegarek z chronografem) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #7 Napisano 14 Listopada 2011 naprawdę śliczny i nie bądź taki skromny z tą samooceną zdjęć Zdjęcia mogą się podobać, natomiast technicznie są słabe. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mirosuaw 25256 #8 Napisano 14 Listopada 2011 Zegarek wykonany perfekcyjnie w każdym calu, choć mnie osobiście bardziej podoba się wersja kolorystyczna, jaką ma zetore. Ale co kto woli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3759 #9 Napisano 14 Listopada 2011 Piękność i super fotki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sylwester 0 #10 Napisano 14 Listopada 2011 aaa ten ZENITH aż mnie serce boli- piękny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #11 Napisano 15 Listopada 2011 Dziękuję wszystkim za komentarz, cieszę się, że się podoba. Docelowo zegarek ten będzie na oryginalnej gumie zenithowskiej, chce też dokupić oryginalny pasek skórzany. Bransolete raczej będę sprzedawał, w połączeniu z tym zegarkiem jest za bardzo "bling bling". 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Degustatorr Noir 12 #12 Napisano 15 Listopada 2011 Naprawdę piękny zegarek... I bardzo fotogeniczny. Jeden z najfajniejszych Twoich nabytków moim zdaniem . I świetnie mu na pasku, bardziej mi się na nim widzi, niż na bransolecie...Nie myślałem, że to kiedyś powiem... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #13 Napisano 15 Listopada 2011 Dzięki Tomek. Jeden z najfajniejszych Twoich nabytków moim zdaniem Jestem podobnego zdania, choć Paneraia już chyba żaden zegarek nie przebije 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #14 Napisano 16 Listopada 2011 Gdybym był Wojewódzkim napisałbym, że zaje...sty.Ale że jestem Powiatowy to skwituję: Przepiękny, a na żywo robi jeszcze lepsze wrażenie. Gratuluję ! 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #15 Napisano 16 Listopada 2011 Wyśmienity zegar - naprawdę widać styl i ponadczasową klasę, ale bez nudy. ...nie przesadzaj z tymi zdjęciami są tej samej próby co poprzednie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #16 Napisano 17 Listopada 2011 ...nie przesadzaj z tymi zdjęciami są tej samej próby co poprzednie.Wniosek z tego taki, że d*pa ze mnie, a nie fotograf 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4343 #17 Napisano 17 Listopada 2011 zegarek piękny i zdjęcia też są miłe w odbiorze- a czerwony "polarek" specjalnie żeby nawet mikrorysek nie było na kopercie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #18 Napisano 21 Lutego 2012 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość 0.1 #19 Napisano 21 Lutego 2012 Piekny z kazdej strony A kiedy go pokazesz na tym rewelacyjnym pasku gumowym? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #20 Napisano 21 Lutego 2012 Jak tylko do mnie dotrze, nie mogę się doczekać 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacus 1616 #21 Napisano 21 Lutego 2012 coraz częściej wracam do Twoich zdjęć i wiem, że muszę go zobaczyć na żywo - zauroczył mnie ale nie od pierwszego wejrzenia 0 JACEK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #22 Napisano 21 Lutego 2012 Szczerze polecam, ten zegarek naprawde jest przepiękny ! Na żywo wiele zyskuje. Jeżeli ktoś lubi współczesne zegarki z duchem vintage, to ten zegarek będzie idealnym wyborem. Moim zdaniem, to jeden z fajniejszych chrono na rynku. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #23 Napisano 24 Lutego 2012 Jeszcze jedno foto w oczekiwaniu na gumę 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #24 Napisano 27 Lutego 2012 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #25 Napisano 27 Lutego 2012 No to pokaż jak wygląda w nowym ubranku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach