trollu 718 #4851 Napisano 13 Listopada 2019 ktoś poleci buty w stylu Chippewa? Wątpię, żebym znalazł je gdzieś w okolicy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24163 #4852 Napisano 13 Listopada 2019 Chippewa często pojawiają się w polskich TK maxx w śmiesznych cenach, przez co też nie jest rzadkością zakupienie ich na Allegro (drożej ale i tak tanio w stosunku do retail). 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #4853 Napisano 13 Listopada 2019 W tk polowałem swojegu czasu, raz tylko widziałem nic co by warte było uwagi. Ale z tego co pamiętam komuś się udało jakiś fajny model wychaczyć. Miał ktoś styczność z butami H&M? Jak wygląda rozmiarówka? Niezbyt chcę wydać 900 PLN na Berwick 321 i upatrzyłem coś takiego https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0777079002.html Nie wiem tylko jaki rozmiar brać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollu 718 #4854 Napisano 14 Listopada 2019 ja do tk jakoś specjalnie nie mam po drodze a dwa - nie wiadomo czy cokolwiek tam znajdę. Miałem nadzieję, że gdzieś może będą w bardziej regularnej sprzedaży albo bytu innej firmy tylko w podobnym stylu. Będzie trzeba polować 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Eleonor 14 #4855 Napisano 14 Listopada 2019 Pozwólcie że się pochwalę moimi nowymi Hanwagami - już po pierwszym spacerze Fajne butki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #4856 Napisano 14 Listopada 2019 Dzięki Eleonor, teraz muszę je rozchodzić, a twarde są... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
b_easy 867 #4857 Napisano 19 Listopada 2019 Kolego, te buty wyglądają TANIO.Do tego wzór średnio pasuje do jeansów, aczkolwiek nie wiem czy to ma znaczenie. Za 349 juz lepiej kupić te:https://shop.mango.com/pl/mezczyzna/buty-kozaki-i-botki/brazowe-trzewiki-desert-ze-skory_53053759.html?c=30&n=1&s=accesorios_he.accesorio;140 Lub dodać 50pln i wziąć te:https://shop.mango.com/pl/mezczyzna/buty-kozaki-i-botki/trzewiki-skorzane-z-dziurkami_57032501.html?c=30&n=1&s=accesorios_he.accesorio;140 lub te:https://shop.mango.com/pl/mezczyzna/buty-kozaki-i-botki/skorzane-botki-biker_67020001.html?c=CU&n=1&s=accesorios_he.accesorio;140 W tk polowałem swojegu czasu, raz tylko widziałem nic co by warte było uwagi. Ale z tego co pamiętam komuś się udało jakiś fajny model wychaczyć. Miał ktoś styczność z butami H&M? Jak wygląda rozmiarówka? Niezbyt chcę wydać 900 PLN na Berwick 321 i upatrzyłem coś takiego https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0777079002.html Nie wiem tylko jaki rozmiar brać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4858 Napisano 19 Listopada 2019 Ja nie mam szczescia w tk maxx co tam jestem nic nie ma :/ 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #4859 Napisano 19 Listopada 2019 Do TK max trzeba mieć albo szczęście albo wytrwałość. A najlepiej i jedno i drugie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4860 Napisano 20 Listopada 2019 Nie wiem... Dla mnie asortyment TK MAXXa wygląda jak szmaty zdarte z trupów niemieckich dziadków we wczesnych latach 90 - tych Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szymon. 8674 #4861 Napisano 20 Listopada 2019 Do TK max trzeba mieć albo szczęście albo wytrwałość. A najlepiej i jedno i drugie Nie wiem... Dla mnie asortyment TK MAXXa wygląda jak szmaty zdarte z trupów niemieckich dziadków we wczesnych latach 90 - tych Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Ja na TK Maxx to mam taki patent. Jak mam po drodze to wchodze i nie spędzam tam więcej niż 10-15min. Albo się coś trafi i to od razu się rzuca w oczy albo nie ma i nie ma co przerzucać. Tym sposobem udało mi się tam sumarycznie kupić 3 pary butów (Martensy, Chippewy i Geoxy) i trochę ciuchów całkiem niezłych cenach. Ale nie ma co spędzać w tym sklepie dużo czasu na poszukiwaniach. 0 Instagram: @my.nickname.was.taken || FS: Titoni Seascoper 300, H.G.P. Diver 200m Automatic, Certina Blue Ribbon '74 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #4862 Napisano 20 Listopada 2019 (edytowane) Też tak robię Chociaż czasem warto popatrzeć na półki oznaczone innymi rozmiarami niż nasze. Bałagan powoduje, że tam gdzie powinno być 44 można znaleźć 41.Nie wszystko w tkmaxie jest warte zakupu, ale ze stwierdzeniem o niemieckich dziadkach nie zgadzam się. Być może nie każdy sklep dostaje tak samo atrakcyjny towar. Różnice widać między sklepami w Wwie i czasem po prostu warto objechać kilka. Jak w Twoim mieście jest tylko jeden, to niestety wybór siłą rzeczy będzie ograniczony. Edytowane 20 Listopada 2019 przez Pankracy111 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4863 Napisano 20 Listopada 2019 W moim "mieście" nawet sklepiku nie ma Mieszkam w małej wiosce, co sobie chwalę. Piszę o TKMAX na Bielanach we Wrocławiu Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #4864 Napisano 20 Listopada 2019 W tk polowałem swojegu czasu, raz tylko widziałem nic co by warte było uwagi. Ale z tego co pamiętam komuś się udało jakiś fajny model wychaczyć. Miał ktoś styczność z butami H&M? Jak wygląda rozmiarówka? Niezbyt chcę wydać 900 PLN na Berwick 321 i upatrzyłem coś takiego https://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0777079002.html Nie wiem tylko jaki rozmiar brać. Raz mnie pokusiło kupić buty w H&M - całe skóra, łącznie z podeszwą - wyglądały ładnie, nie były drogie więc kupiłem. Reklamowałem je dosłownie na drugi dzień po zakupie bo jedna dniówka po biurze sprawiła że obie podeszwy zaczęły odpadać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diego04 318 #4865 Napisano 20 Listopada 2019 Wszystkie 3 pary butów kupione w Zarze reklamowałem. Ladne i wygodne ale slabej jakości niestety. 0 "Kiedyś traktowałem ludzi dobrze. Teraz z wzajemnością."Cierpliwość popłaca...jeśli Cię na nią stać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pankracy111 24 #4866 Napisano 20 Listopada 2019 Kupione w tk jakieś dwa miesiące temu Lloyds Patriot. Cena: 109 zł. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #4867 Napisano 20 Listopada 2019 Niezle 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KRISTOF_KON 22064 #4868 Napisano 25 Listopada 2019 Czas Nike Adidasy Fila Jordany odstawić na półeczkę przyszła jesień zaraz będzie zima czas na wojasy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4869 Napisano 29 Listopada 2019 Na jest nike.com -30% na przecenione rzeczy. Kupilem air maxy 720 zobaczymy czy beda wygodne tylko sprawdzajcie ceny z innymi stronami (distance, chmielna itp.). Bo nike zmienia ceny... 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #4870 Napisano 3 Grudnia 2019 (edytowane) https://shop.mango.com/pl/mezczyzna/buty-kozaki-i-botki/skorzane-botki-biker_67020001.html?c=CU&n=1&s=accesorios_he.accesorio;140 zamówiłem z ciekawości. Zobaczymy jak się prezentują na żywo. Szukam ogólnie botków na zimę w typie Berwick 321, czy Partenope https://partenope-shoes.com/pl/buty-meskie-za-kostke-jesien-zima/217-quarter-boots-skora-cieleca-marrone.html najlepiej bez zdobień na łączeniu przyszwa - nosek, ewentualnie z minimalnym jak w przypadku Partenope. Mogą być Blake, nie upieram się przy GYW.Zależy mi na znośnej cenie.Ktoś coś? Edytowane 3 Grudnia 2019 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 769 #4871 Napisano 3 Grudnia 2019 Zależy co to znaczy znośna cena Zobacz na herring shoes, przeceny są 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #4872 Napisano 4 Grudnia 2019 szukam czegoś do ok 600 zł, liczyłem, że szukając czegoś szytego metodą blake uda się coś znaleźć....narazie słabo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #4873 Napisano 4 Grudnia 2019 Bexley? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RoKoKo 541 #4874 Napisano 4 Grudnia 2019 Już się nad nimi zastanawiałem przy poprzednim zakupie, niestety albo stety koledzy z BwB wrzucali swojego czasu trochę zdjęć z zakupów. Buty ani razu nie wyglądały jak na zdjęciach, włącznie z kolorem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Astarloa12 527 #4875 Napisano 4 Grudnia 2019 Mam ich klasyczne, czarne oksfordy już od kilku lat i bardzo sobie chwalę. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach