Ceteth 6269 #6301 Napisano 18 Lipca 2023 Yeezy foam runner mam jedne na sprzedaż 😛 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kuklik 522 #6302 Napisano 18 Lipca 2023 (edytowane) Raczej się nie skuszę, a o cenę boję się nawet zapytać 🙂🙃 Edytowane 18 Lipca 2023 przez Kuklik 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63402 #6303 Napisano 18 Lipca 2023 (edytowane) 50 minut temu, Kuklik napisał(-a): Dzisiaj widziałem panią mniej więcej w takim czymś... Najpierw pomyślałem, że mam zwidy - ale nie! Nie śmiałem zrobić zdjęcia, wiec fotka z sieci: 🤯🤯🤯 Jak w tym się chodzi 🤔🤔🤔 Edytowane 18 Lipca 2023 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #6304 Napisano 18 Lipca 2023 Mega wygodnie jak w każdych yeezy zreszta 😊 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6305 Napisano 18 Lipca 2023 Moja kobieta częściej chodzi w moich klapkach Yeezy niż ja 😛 mimo, że klapki 47, a ona nosi 38 😛 A foam runnery cóż, mnie również nie siadły, ale trzeba przyznać, że są diabelnie wygodne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ps1974 300 #6306 Napisano 19 Lipca 2023 22 godziny temu, Valygaar napisał(-a): Możliwe, że przeoczyłem to wyjaśnienie autora Z wpisu wywnioskowałem, że się nie zna a chce mieć skórzany porządny, trwały pasek. Przy czym skóra jako przeciwieństwo, w moim rozumieniu, np. sznurkowej plecionki czy innego łamiącego/rozwarstwiającego się badziewia. Aż tak nie analizowałem rodzajów skór, ale czy z tego wpisu wynikało, że to ma być jeden kawał żywej skóry to nie wiem. Anyway z RL masz rację, pisałem o Dieslu, który częściej wypuszcza tańsze barachło. RL i to wcale nie purple label, od pewnego poziomu jest naprawdę dobrej jakości. Mam ze dwa takie paski z 4-5 lat i są w bardzo dobrej kondycji. Podobnie GG, albo TB (ten ostatni jest nawet jakimś miksem z tworzywa, ale jakość/trwałość są świetne). Natomiast to prawdopodobnie nie jest kawał skóry zdartej z wołu razem z antrykotem, nie upieram się Panowie, bardzo dziękuję za wszelkie sugestie i zaangażowanie. Tymczasem kupiłem Lee i od tygodnia noszę. Wygląda bardzo porządnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8358 #6307 Napisano 20 Lipca 2023 Na ciekawej wystawie dzisiaj byłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6308 Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) I jak było? Jeszcze jakieś fotki ? Kolega aż w Singapurze ? Edytowane 20 Lipca 2023 przez Ceteth 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8358 #6309 Napisano 20 Lipca 2023 1 godzinę temu, Ceteth napisał(-a): I jak było? Jeszcze jakieś fotki ? Kolega aż w Singapurze ? Wrażenia super. Niestety nie pozwalają robić zdjęć. Tak, to w Singapurze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #6310 Napisano 20 Lipca 2023 W dniu 7.07.2023 o 18:54, Ceteth napisał(-a): Dzisiaj sprzątanie 😛 najciekawsze z kolekcji w stadzie Ale tu poza Tiffany nie ma niczego ciekawego... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6311 Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) Cóż, nie mówię, że mam wybitną kolekcję butów, a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Chyba, że patrzymy tylko wartościowo, wtedy rzeczywiście szczególne są tylko Tiffany i może MB. Dodatkowo, nie licząc Hyper Royali, wszystkie sztuki tutaj trafiłem sam i taki też mam plan budowania dalej kolekcji, choć któreś z AJ4 x Union/LA bardzo mnie kuszą. Jak na rok z lekkim hakiem zbierania jestem całkiem zadowolony. Tiffany to raczej jasne. AJ4 Military Black - pierwszy duży strzał w sumie. Sporo ludzi chciałoby mieć te buty. AJ2 x Union/LA - tak jak nie jestem fanem dwójek, to te uwielbiam, coś innego niż standardowe skórzane AJ2. Wiem, że do dostania w okolicach retailu. AJ5 Low x Clot - dla mnie są o tyle specjalne, że kilka miesięcy życia w Chinach spędziłem, współpracuje z nimi sporo, więc wziąłem je bo mają sporo chińskich akcentów. AJ1 Hyper Royal - znowu raczej pożądany i nie tak często spotykany but, chociaż ciężko powiedzieć żeby był produkowany w specjalnie małych ilościach Reszta czyli Yeezy 350 v2 Onyx, 2x AJ1 i AJ3 rzeczywiście łatwo dostać, washed black można nawet dalej kupić na SNKRS w niektórych rozmiarach. Edytowane 20 Lipca 2023 przez Ceteth 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #6312 Napisano 20 Lipca 2023 2 godziny temu, beniowski napisał(-a): Wrażenia super. Niestety nie pozwalają robić zdjęć. Tak, to w Singapurze. Dokładnie rok temu wylądowałem w SGP Przepiękny zakątek Ziemi. Udanego pobytu! Godzinę temu, Ceteth napisał(-a): Cóż, nie mówię, że mam wybitną kolekcję butów, a punkt widzenia zależy od punktu siedzenia Chyba, że patrzymy tylko wartościowo, wtedy rzeczywiście szczególne są tylko Tiffany i może MB. Dodatkowo, nie licząc Hyper Royali, wszystkie sztuki tutaj trafiłem sam i taki też mam plan budowania dalej kolekcji, choć któreś z AJ4 x Union/LA bardzo mnie kuszą. Jak na rok z lekkim hakiem zbierania jestem całkiem zadowolony. (...) Ja się trochę interesuję streetwearem i dripem - masz naprawdę niczego sobie kolekcję. Omegi/Breitlingi obuwnicze więc nie ma absolutnie wstydu, gratuluję. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8358 #6313 Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) 7 minut temu, Valygaar napisał(-a): Dokładnie rok temu wylądowałem w SGP Przepiękny zakątek Ziemi. Udanego pobytu! Ja tu byłem poprzednio równo 20 lat temu i Singapur niewiele się zmienił (tj. wciąż jest super 😁). Choć należy mieć też na uwadze że Singapur to dyktatura. Za to Kuala Lumpur coraz bardziej zaczyna Singapur przypominać po 20 latach. Żona teraz trochę żałuję że ostatnio propozycje pracy w Japonii i Korei Płd. odrzuciła. Teraz twiedzi że jeśli się pojawi kolejna opcja pracy w Azji Płd-wach to chyba weźmie😁. Edytowane 20 Lipca 2023 przez beniowski 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #6314 Napisano 20 Lipca 2023 K-L jest MEGA! Nie wiedziałem, że Malezję też zaliczasz. Dla mnie K-L to jest kosmos, przebija Singapur przede wszystkim większym luzem, otwartością. I chociaż w SPG streetfood jest boski, to w K-L jedzenie jest ekstazą. A można już zwiedzać Merdekę? Bo w ub roku jeszcze było trochę dziurek na elewacji. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63402 #6315 Napisano 20 Lipca 2023 Co myślicie o takich 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24336 #6316 Napisano 20 Lipca 2023 Skórzana podszewka? 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63402 #6317 Napisano 20 Lipca 2023 (edytowane) 3 minuty temu, eye_lip napisał(-a): Skórzana podszewka? Nie Jeszcze takie zdjęcie znalazłem fajne na lato 🤗🤗🤗 Edytowane 20 Lipca 2023 przez TomcioMiki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6318 Napisano 20 Lipca 2023 Fajne 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hard Rockin' Amigo 1785 #6319 Napisano 21 Lipca 2023 Nie przepadam za trampkami, ale spodobały mi się kolory i materiał. 5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beniowski 8358 #6320 Napisano 21 Lipca 2023 20 godzin temu, Valygaar napisał(-a): K-L jest MEGA! Nie wiedziałem, że Malezję też zaliczasz. Dla mnie K-L to jest kosmos, przebija Singapur przede wszystkim większym luzem, otwartością. I chociaż w SPG streetfood jest boski, to w K-L jedzenie jest ekstazą. A można już zwiedzać Merdekę? Bo w ub roku jeszcze było trochę dziurek na elewacji. Jeszcze się Indonezja trafiła i na koniec będą Emiraty - w sumie pięć tygodni wakacji. Merdeka jeszcze nie otwarta, tj. nie była jeszcze jak tam byliśmy prawie trzy tygodnie temu. KL bardzo się zmienia i coraz bardziej mi Singapur przypomina. Na plus, oczywiście. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kewvin 3 #6321 Napisano 22 Lipca 2023 W dniu 18.07.2023 o 19:37, Ceteth napisał(-a): Moja kobieta częściej chodzi w moich klapkach Yeezy niż ja 😛 mimo, że klapki 47, a ona nosi 38 😛 A foam runnery cóż, mnie również nie siadły, ale trzeba przyznać, że są diabelnie wygodne. A jaki normalnie nosisz rozmiar butów ? 43/44? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6269 #6322 Napisano 23 Lipca 2023 Nike 46, Yeezy 46 2/3 lub 47 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 63402 #6323 Napisano 25 Lipca 2023 Dopiero co odebrane z paczkomatu 😁😁😁 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
satanic 15855 #6324 Napisano 26 Lipca 2023 Haix to jednak to. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zegarkowo_rowerowo 5433 #6325 Napisano 26 Lipca 2023 Jakoś udało się je zdobyć. AJ4 Retro Military Black. Na dniach powinny jeszcze przyjśc AJ3 Retro White Cement Reimagined i na razie wystarczy 😉 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach