mikolaj78 747 #426 Napisano 20 Listopada 2013 Zgrabne ale cholewka bardziej by pasowała do kowbojek. 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #427 Napisano 20 Listopada 2013 A do mnie w między czasie przyszły kolejne skoki, tym razem sportowe Reeboczki Długo szukałem czegoś w starym stylu i w końcu znalazłem - jestem mega zadowolony! Aż wyciągne aparat i cykne pare fotek Zdjęcia wkrótce. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #428 Napisano 20 Listopada 2013 Na lato do rowerka będą super Co mnie miło zaskoczyło to jakość, jest naprawde bardzo w porządku. Wygląd rewelacja, tego właśnie szukałem : Zdjęcia na szybko telefonem, nie oddają jakie w rzeczywistości są fajne. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #429 Napisano 20 Listopada 2013 Butki fajne ale jak to, tak ,bez zegarka na ręku 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #430 Napisano 20 Listopada 2013 Akurat byłem po treningu i tak wyszło Na raz następny się poprawie 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #431 Napisano 20 Listopada 2013 Ja myślę Co trenujesz....siłownia ? 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #432 Napisano 20 Listopada 2013 (edytowane) Tak, do tego biegam i sporadycznie pływam. Pisz na pw jak coś Nie będziemy tutaj rozwalali tematu. Edytowane 20 Listopada 2013 przez carlito1 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mikolaj78 747 #433 Napisano 20 Listopada 2013 Si 0 Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
colector 735 #434 Napisano 20 Listopada 2013 A ja mam takie i cholernie je lubię wczoraj mi przyszły,bardzo wygodne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antjama 24 #435 Napisano 20 Listopada 2013 do wiosennych dokupilem jesienne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #436 Napisano 20 Listopada 2013 Na lato do rowerka będą super Co mnie miło zaskoczyło to jakość, jest naprawde bardzo w porządku. Wygląd rewelacja, tego właśnie szukałem : tez mnie wzielo i kupilem sobie ostatnio Adidas Original Vespa Vintage Runner (zdjecie z netu). Co mnie zaskoczylo to komfort oraz jakosc wykonania. Buty na codzien do jeans. hebergement d image 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
switch107 375 #437 Napisano 20 Listopada 2013 A dzisiaj w przechodzac obok Gino Rossi kupilem cos takiego na lato. Wyglada ok - zobaczymy jak z trwaloscia hebergeur dimage 0 nie spiesz się .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blake 4 #438 Napisano 21 Listopada 2013 A ja sobie takie NB zakupiłem, baaardzo wygodne buty. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #439 Napisano 22 Listopada 2013 A pamiętacie lata temu takie Ecco? image.jpg To były buty! Nie do zdarcia. I do tego ten ich wówczas genialny design. Do tej pory je gdzieś mam w piwnicy U mnie identyczne skojarzenie jak u Jeda. Myślę sobie "O buty drechów". Post niżej i ta sama opinia. Ja sobie sprawiłem takie Jordany do kosza. Moje pierwszy buty low, więc były obawy, ale z każdą chwilą czułem się coraz pewniej. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #440 Napisano 23 Listopada 2013 Swoją drogą trzebabyło być totalnym bezguściem, żeby nosić takie buty do dresów. Szczerze mówiąc nie przypominam sobie wśród moich znajomych takiej kombinacji. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #441 Napisano 23 Listopada 2013 Swoją drogą trzebabyło być totalnym bezguściem, żeby nosić takie buty do dresów. Szczerze mówiąc nie przypominam sobie wśród moich znajomych takiej kombinacji.Przecie to buty sportowe idealnie nadają się do dresów i dżinsów a ty chciałeś lub może kupiłeś sobie buty do raków na lodowiec lub wysokie góry, do chodzenia z psem na spacer , to jest totalne bezguście 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #442 Napisano 23 Listopada 2013 Swoją drogą trzebabyło być totalnym bezguściem, żeby nosić takie buty do dresów. Szczerze mówiąc nie przypominam sobie wśród moich znajomych takiej kombinacji. Oni je noszą w sezonie jesienno-zimowym, a wtedy na dresy jest już za zimno i jest zmiana na dżinsy lub sztruksy. Zauważyłem, że sztruksy jednak wychodzą z dresiarskiej mody i obecnie są to spodnie kanarów. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #443 Napisano 23 Listopada 2013 buty do raków na lodowiec lub wysokie góry, do chodzenia z psem na spacer , to jest totalne bezguście Ja też mam takie buty do chodzenia po mieście przy -20 Oni je noszą w sezonie jesienno-zimowym, a wtedy na dresy jest już za zimno i jest zmiana na dżinsy lub sztruksy. Zauważyłem, że sztruksy jednak wychodzą z dresiarskiej mody i obecnie są to spodnie kanarów.Nie wiem co dokładnie macie na myśli pod pojęciem "dresów", bo od kilkunastu lat to chyba już nie występuje, ale chyba chodzi o drobnych i pseudo gangsterków oraz chuliganów i małoletnich kibiców. W tej grupie obecnie najpopularniejsze są ciuchy The North Face. Tak przynajmniej mnie się wydaje (mieszkam w Nowej Hucie), trochę to smutne bo kilka ubrań tej firmy posiadam. Trochę mi się przypomina jak na początku lat dwutysięcznych każdy wieśniak zaczął biegać w Lonsdalu i Everlascie i wtedy moje kultowe ciuchy powędrowały do szafy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #444 Napisano 23 Listopada 2013 Widać w Krakowie i w okolicach same twardziele bo chodzenie w takich butach po "płaskim" to dość męczące jest po za tym Carlito wyraźnie napisał - " Swoją drogą trzebabyło być totalnym bezguściem, żeby nosić takie buty do dresów." wiec raczej nie chodziło mu o tzw dresiarzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #445 Napisano 23 Listopada 2013 Przecie to buty sportowe idealnie nadają się do dresów i dżinsów a ty chciałeś lub może kupiłeś sobie buty do raków na lodowiec lub wysokie góry, do chodzenia z psem na spacer , to jest totalne bezguście Niech i tak będzie. Dla Ciebie mogę być bezguściem, lata mi to Każdy ma prawo do własnego zdania. Ja takich butów bym nie założył do dresów, ale to tylko i wyłącznie moje zdanie z którym nikt zgadzać się oczywiście nie musi. Co do butów wysokogórskich, to zdecydowałem się jednak na inne, trochę bądź co bądź bardziej przyziemne, i opinia, że nadają się one tylko do gór typu Alpy mnie nie interesuje. Uważam, że równie dobrze się spisują na mniejszych wzniesieniach, szczególnie w sezonie zimowym. Tyle. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pablo122 1316 #446 Napisano 23 Listopada 2013 Widać w Krakowie i w okolicach same twardziele No proste po "płaskim" to dość męczące jest Od kiedy na polskich chodnikach i ulicach jest płasko? . Tzn. na 80% nawierzchnia na lodowcu czy wysokich górach jest lepsza niż w Krakowie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seiken 86 #447 Napisano 23 Listopada 2013 Carlito ja po prostu odpowiedziałem w takiej formie jak ty napisałes - mogłes wszak napisać " ja bym takich butów do dresów nie założył" ja do chodzenia spacery itp jesienią używam takich latem głownie tych ostatnio na zimowe wypady na ryby i strzelanie do chodzenia miejskiego raczej sie nie nadaja zwłasza zasznurowane do końcabo strasznie mają usztywniony tyłogólnie głownie używam marki Keen bo lubie szerokie i podwyższone na pięcie obuwietypowych pantofli nie lubie zakładam kiedy musze i to tez b.trudno mi to idziejedyne z tzw wyjściówek które używam to sztyblety 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirkozi 12 #448 Napisano 23 Listopada 2013 Ja też mam takie buty do chodzenia po mieście przy -20 Nie wiem co dokładnie macie na myśli pod pojęciem "dresów", bo od kilkunastu lat to chyba już nie występuje, ale chyba chodzi o drobnych i pseudo gangsterków oraz chuliganów i małoletnich kibiców. W tej grupie obecnie najpopularniejsze są ciuchy The North Face. Tak przynajmniej mnie się wydaje (mieszkam w Nowej Hucie), trochę to smutne bo kilka ubrań tej firmy posiadam. Trochę mi się przypomina jak na początku lat dwutysięcznych każdy wieśniak zaczął biegać w Lonsdalu i Everlascie i wtedy moje kultowe ciuchy powędrowały do szafy Oczywiście w umundurowaniu jesienno-zimowym szanującego się drecholka nie może brakować czarnej kurtki North Face'a. Odnośnie noszenia dresów przez dresów masz trochę racji, bo coraz mniej takich widać, ale czy taki ma ubrane dresy czy jeansy to i tak wiadomo z kim masz do czynienia po wyglądzie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #449 Napisano 23 Listopada 2013 Carlito ja po prostu odpowiedziałem w takiej formie jak ty napisałes - mogłes wszak napisać " ja bym takich butów do dresów nie założył" No cóż, nie pozostaje mi nic innego jak się z Tobą zgodzić Być może faktycznie źle dobrałem słowa - taki już ten typ, że mówi co mu ślina na język przyniesie Pzdr. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vcore 19 #450 Napisano 26 Listopada 2013 Powóz FedEx zajechał 0 Lubię małe zegarki… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach