Gość Jash #4976 Napisano 2 Marca 2020 Po czym poznać, która to wersja ? Ja pisze o tych: https://galeriamarek.pl/converse-chuck-taylor-all-star-meskie-trampki-i-tenisowki-brazowy-165958cm Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #4977 Napisano 2 Marca 2020 Ale to co wrzucasz to chyba wersja z futerkiem wewnątrz jest. Podgrzewana Jak nie nosiłeś nigdy Coversów to warto wziąć pod uwagę jedną rzecz, te buty się długo zakłada i ściąga, ja mam 46 stopę, więc jak mam okazję, to biorę w ciemno z zamkiem wersję, niestety, tylko dwa razy trafiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xavras_s 124 #4978 Napisano 2 Marca 2020 @JashMają po prostu „II” w nazwie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4979 Napisano 2 Marca 2020 Ale to co wrzucasz to chyba wersja z futerkiem wewnątrz jest. Podgrzewana Jak nie nosiłeś nigdy Coversów to warto wziąć pod uwagę jedną rzecz, te buty się długo zakłada i ściąga, ja mam 46 stopę, więc jak mam okazję, to biorę w ciemno z zamkiem wersję, niestety, tylko dwa razy trafiłem.Nie, bez futerka zwykle skórzane Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zolw 1129 #4980 Napisano 4 Marca 2020 Akcja wiosna - lato rozpoczęta i napaliłem się na Tigery.... ostatnio kupiłem żółte a teraz dokupiłem czarne i niebieskie. No i mam dylemat które wybrać na pewno zostają żółte. Chyba najmniej na nodze podobają mi się niebieskie... ale czy faktycznie potrzebuje te czarne Tigery... Jak "Baba"... Co myślicie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Keniutek 274 #4981 Napisano 4 Marca 2020 Ja bym zostawił wszystkie 3 pary... miejsce znajdziesz U mnie półki pozapychane do granic. 1/4 tego co noszę zawsze stoi "z brzegu"... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4982 Napisano 4 Marca 2020 Przyjechały trampki Converse. JPRDL jak w tym można chodzić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gruby2000 344 #4983 Napisano 4 Marca 2020 Przyjechały trampki Converse. JPRDL jak w tym można chodzić A uprzedzali koledzy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #4984 Napisano 4 Marca 2020 Musiałem spróbować Jak by nie patrzeć sporo ludzi nosi wiec ciezko do końca sugerować się opinia dwóch czy trzech kolorów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartq88 3 #4985 Napisano 4 Marca 2020 (edytowane) Takie się przykleiły, ale sam nie wiem, co sądzicie warte te 300zł? Warte...ja często kupuję buty Venezia - bardzo mi "podchodzą" - wygodne bardzo dopasowane... Właśnie fajnie leżą na nodze, jedynie obawiam się o utrzymanie ich w dobrej kondycji. Czym je czyścić, konserwować, impregnować? Edytowane 4 Marca 2020 przez DawPi Nie cytujemy zdjęć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4986 Napisano 4 Marca 2020 Wilgotna szmatka, szczotka i pasta do butów To Twoje pierwsze w życiu buty? Powodzenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
koorchuck 1495 #4987 Napisano 4 Marca 2020 Ewentualnie jak chcesz wejść na wyższy poziom wtajemniczenia, to można też takhttps://wielkishoe.com/blog/news/jak-zrobic-lustro 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ceteth 6263 #4988 Napisano 5 Marca 2020 Coversy nie są najwygodniejsze, wkładka tak jak wspomniano to kawałek gumy. Kwestia czego oczekujesz, mi przt umiarkowanym noszeniu para na ok 2 lata styka, potem podeszwa pęka i się odkleja na zgięciu palców. Dzisiaj przy okazji wszedłem do sizeera i wyszedłem z czymś takim Ja ledwie 3 dni temu się chwaliłem nowymi Jordanami Access, a finalnie się okazało, że w 3 różnych sklepach, 3 różne pary w rozmiarze 46 miały wadę fabryczną. W lewym bucie wystaje mocno jeden szew, który wręcz wrzynał się w nogę, żeby było śmiesznie, prawy but - idealnie, inne rozmiary - idealnie. Poszła podmianka na inne Jordany, chociaż wydaje mi się, że te accessy byłyby wygodniejsze gdyby nie ta nieszczęsna wada. @JashJak czytałem Twoje wcześniejsze wypowiedzi jak bardzo zwracasz uwagę na wygodę w bucie to byłem pewien, że Ci te All Stary nie siądą No ale przekonałeś się na własnej skórze, już wiesz, że buty nie dla Ciebie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18584 #4989 Napisano 5 Marca 2020 (edytowane) Siema buciarze Miałem unikać zamszowych i temu podobnych butów, ale baardzo mi się spodobały te NB: https://www.eobuwie.com.pl/sneakersy-new-balance-ml574soi-brazowy.html , a dzisiaj chyba w dobrej cenie? (niecałe 260) i kupiłem... Czym to najlepiej z Waszego doświadczenia zaimpregnować i czym czyścić, żeby wyglądało świeżo jak najdłużej? Przecieranie wilgotną szmatką takiej skóry raczej nie kończy się za dobrze. Edytowane 5 Marca 2020 przez Krygo 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #4990 Napisano 5 Marca 2020 Ewentualnie jak chcesz wejść na wyższy poziom wtajemniczenia, to można też takhttps://wielkishoe.com/blog/news/jak-zrobic-lustro Strone dodałem do 'ulubionych'Będę próbował to na Martensach Siema buciarze Miałem unikać zamszowych i temu podobnych butów, ale baardzo mi się spodobały te NB: https://www.eobuwie.com.pl/sneakersy-new-balance-ml574soi-brazowy.html , a dzisiaj chyba w dobrej cenie? (niecałe 260) i kupiłem... Czym to najlepiej z Waszego doświadczenia zaimpregnować i czym czyścić, żeby wyglądało świeżo jak najdłużej? Przecieranie wilgotną szmatką takiej skóry raczej nie kończy się za dobrze. Podpinam sie pod pytanie,U mnie zabezpieczenia wymagają wysokie za kostke,zamszowe PALLADIUM 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4991 Napisano 5 Marca 2020 Siema buciarze Miałem unikać zamszowych To trzeba kupować za swoje a nie za mszowe Kosmetyków szukaj Saphir:https://multirenowacja.pl/renowator-250ml-do-zamszu-nubuku-saphir-medaille-d-or.htmlhttps://multirenowacja.pl/zestaw-do-zamszu-i-nubuku-tarrago-2.htmlhttps://multirenowacja.pl/nano-renowator-do-zamszu-i-nubuku.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18584 #4992 Napisano 5 Marca 2020 Te, wikary, widzę, że tych mszowych troszku jest u Ciebie, ale ja nie wydam takiej kwoty na jakieś kosmetyki do cichobiegów Zresztą wrzuciłeś jakieś "renowatory". Tak na szybko popatrzałem i czy nie byłoby dobrze na "dzień dobry" nanoprotektor, a potem szczotka + gumka do zamszu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Kwiatek #4993 Napisano 5 Marca 2020 Psiknij nano protectorem i będzie git, tylko weź gdzieś na zewnątrz bo to śmierdzi strasznie.Czyść wilgotną szmatką z odrobiną szarego mydła i będzie najlepiej! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4994 Napisano 5 Marca 2020 Potwierdzam, najlepszy jest balkon mozna zostawic buty na chwile do odstania 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartq88 3 #4995 Napisano 5 Marca 2020 Wilgotna szmatka, szczotka i pasta do butów To Twoje pierwsze w życiu buty? PowodzeniaNie pierwsze , ale pierwsze z taką podeszwą. Poprostu chciałbym żeby skóra nie spękała i długo miała połysk. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lysolek007 43260 #4996 Napisano 5 Marca 2020 Takie dziś przyszły 0 👉📸 All Rights Reserved® Diver's⌚holic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vvv 2442 #4997 Napisano 5 Marca 2020 Masz taka sama podeszwę jak ja w moich za 5dyszek Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Pozdrawiam,Janek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal92 775 #4998 Napisano 7 Marca 2020 Gotowy na wiosnę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hogg 883 #4999 Napisano 7 Marca 2020 Te czarne Jordany mnie interesują? Jaki model? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
michal92 775 #5000 Napisano 7 Marca 2020 Te czarne Jordany mnie interesują? Jaki model?Executive 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach