loco50 20278 #6651 Napisano 24 Czerwca 2024 Jak mają być taktyczne cieniasy cichobiegi to niech chociaż mają wygląd taktyczny 🤣🤣 2686471_Buty-Merrell-Vapor-Glove-6-KhakiCoyote-glowne.webp 2686471_Buty-Merrell-Vapor-Glove-6-KhakiCoyote-gora.webp 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4335 #6652 Napisano 24 Czerwca 2024 12 minut temu, loco50 napisał(-a): Jak mają być taktyczne cieniasy cichobiegi to niech chociaż mają wygląd taktyczny 🤣🤣 2686471_Buty-Merrell-Vapor-Glove-6-KhakiCoyote-glowne.webp 27.35 kB · 1 pobranie 2686471_Buty-Merrell-Vapor-Glove-6-KhakiCoyote-gora.webp 33.62 kB · 0 pobrań Miałem ten model. Niestety nie polecam...szybko się niszczyły i bardzo wąskie pomomo deklaracji, że barefood 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
XoneX 299 #6653 Napisano 24 Czerwca 2024 2 minuty temu, pisar napisał(-a): Miałem ten model. Niestety nie polecam...szybko się niszczyły i bardzo wąskie pomomo deklaracji, że barefood potwierdzam. W dodatku podeszwa wkurzała, bo wchodziły w nią kamyki i trzeba było wydłubywać. Wolę nie myśleć, co by było, gdyby się w takich weszło w 💩 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20278 #6654 Napisano 24 Czerwca 2024 (edytowane) Bo czeba nosić porządne buty wtedy masz w d... kamienie😁 Edytowane 24 Czerwca 2024 przez loco50 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62945 #6655 Napisano 24 Czerwca 2024 1 godzinę temu, loco50 napisał(-a): Jak mają być taktyczne cieniasy cichobiegi to niech chociaż mają wygląd taktyczny 🤣🤣 2686471_Buty-Merrell-Vapor-Glove-6-KhakiCoyote-glowne.webp 27.35 kB · 6 pobrań 2686471_Buty-Merrell-Vapor-Glove-6-KhakiCoyote-gora.webp 33.62 kB · 3 pobrania Fajne 🤗 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kornel91 84559 #6656 Napisano 24 Czerwca 2024 12 godzin temu, pisar napisał(-a): Nowe taktyczne kondony miejskie barefood 💪😉 BOHEMPIA model Kolda 2.0 czyli but od czeskich sąsiadów Firma jest znana z produkcji barefoodowych nawiązań do butów typu Vans czy ogólnie klimatu skate Posiadają oczywiście klasyczne cechy obuwia barefood: - płaska podeszwa - szeroka przestrzeń na palce - brak ucisku na stopę z którejkolwiek stony…jednym słowem komfort Ciekawe jest to, że można kupić but w „normalnej” szerokości oraz wersje W czyli wide, która jest jeszcze szersza (dla osób ze stopami +9,5-10cm szerokich) Pierwszy raz mam do czynienia z butem z konopii i jestem pozytywnie zaskoczony. W upały czuć zdecydowaną poprawę komfortu termicznego w podrównaniu do innych znanych mi materiałów. Nie sądziłem, że różnica będzie tak bardzo odczuwalna! Szkoda, że tak mało firm używa tego materiału Pierwszy raz testuję też model wide o powiększonej szerokośći. Dwa lata z tego typu obuwiem za mną i jest to okrycie, które zrobiło mi rewolucję. Dopiero teraz po dwóch latach zobaczyłem jak wygodny może być but a już noszę barefoot. To tylko dowodzi jak to trudna rzecz aby dobrze dobrać obuwie i jak bardzo nie ma świadomości tego tematu Jak co to zainteresowanym chętnie odpowiem na pytania, gdyby takie powstały 🤝 Miłego dnia Chyba brzydsze niż te poprzednie 😀 Ja się nie śmieje bo lubisz wygodę bardziej jestem ciekawy jak z wytrzymałością bo to jednak szmaciaki za blisko 500zl. 0 Pozdrawiam Marcin/kornel91 Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4335 #6657 Napisano 24 Czerwca 2024 Godzinę temu, kornel91 napisał(-a): Chyba brzydsze niż te poprzednie 😀 Ja się nie śmieje bo lubisz wygodę bardziej jestem ciekawy jak z wytrzymałością bo to jednak szmaciaki za blisko 500zl. Kwestia gustu wiadomo...ja jestem po tej stronie barykady gdzie wygoda jest ważniejsza niż piękno Też jestem ciekawy wytrzymałości Ale jedno czego doświadczyłem w butach barefood to mistrzowski serwis i zero probemów przy ewentualnych reklamacjach, niezależnie od firmy. Tak więc jak się popsują to pewnie dostanę nowe...a chodze około 12-14000 kroków dziennie więc szybko wyjdzie jaka jest ich jakość 1 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24200 #6658 Napisano 25 Czerwca 2024 Takie wpadły; 3 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wtch.ghst #6659 Napisano 25 Czerwca 2024 LaSportiva zawsze na propsie. Moje w tym roku skończyły 18 latWTCH.GHST 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24200 #6660 Napisano 25 Czerwca 2024 35 minut temu, wtch.ghst napisał(-a): LaSportiva zawsze na propsie. Moje w tym roku skończyły 18 lat WTCH.GHST Poka:) 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wtch.ghst #6661 Napisano 26 Czerwca 2024 Fifi, muszę je wygrzebać w domu wieczorem i wrzucę PS Jaki masz kraj produkcji w swoich butach? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loco50 20278 #6662 Napisano 26 Czerwca 2024 Poprawię humor koledze pisarowi 😁. Wpadły taktyczne 🤣🤣 sandały z mysiej pały 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62945 #6663 Napisano 26 Czerwca 2024 2 godziny temu, loco50 napisał(-a): Poprawię humor koledze pisarowi 😁. Wpadły taktyczne 🤣🤣 sandały z mysiej pały Na lato super, ja popylam latem w sandałach z Decathlonu 😁😁😁 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4335 #6664 Napisano 26 Czerwca 2024 Godzinę temu, TomcioMiki napisał(-a): Na lato super, ja popylam latem w sandałach z Decathlonu 😁😁😁 Akurat w Decathlonie można za grosze (99 zł) kupić sandały spełniające wszystkie wymagania bareffod więc bardzo zdrowe - model Forclaz500 1 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TomcioMiki 62945 #6665 Napisano 26 Czerwca 2024 1 minutę temu, pisar napisał(-a): Akurat w Decathlonie można za grosze (99 zł) kupić sandały spełniające wszystkie wymagania bareffod więc bardzo zdrowe - model Forclaz500 O te chodzi 🤔 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4335 #6666 Napisano 26 Czerwca 2024 Teraz, TomcioMiki napisał(-a): O te chodzi 🤔 Tak Mają płaską podeszwę (zero drop) co nie dzieje się nigdy w innych sandałach 1 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #6667 Napisano 26 Czerwca 2024 Mam - ale to takie do plecaka, żeby odpocząć po noszeniu trekkingowych przez cały dzień. Czuć w nich kamienie mocno podeszwa cienka i miękka. To nie są sandałki do łażenia 🙂 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #6668 Napisano 26 Czerwca 2024 (edytowane) W dniu 25.06.2024 o 18:56, eye_lip napisał(-a): Takie wpadły Fajne, ale dla mnie to już beton. Podziwiam, na bardziej wymagające trasy super wybór. Ja wybrałem takie, nawet bez goretexu bo są bardziej miękkie. Edytowane 26 Czerwca 2024 przez Valygaar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24200 #6669 Napisano 27 Czerwca 2024 Ale na foto są z goretexem;) A co do moich to są miękkie jak tramki po moich podejściowych Garmontach które są super na bardziej wymagające trasy. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Valygaar 4608 #6670 Napisano 27 Czerwca 2024 Bo mierzyłem oba warianty, pstryknąłem jeden A jaki to twój model? Najwidoczniej pomyliłem, bo kształt podeszwy z boku sugerował but na konkretne szlaki 🤔 Gdyby ktoś był w okolicach Predazzo to jest tam outlet fabryczny i można dużo wyhaczyć w świetnych cenach. Ich ciuchy również są genialne 🤩 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #6671 Napisano 27 Czerwca 2024 (edytowane) Mi wpadły takie: Edytowane 27 Czerwca 2024 przez łowca 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wtch.ghst #6672 Napisano 27 Czerwca 2024 Mam jedne Aku, model Bellamont 3 i szczerze już tych butów więcej nie kupię. Skóra na zewnątrz czy buty w środku po dwóch sezonach wyglądają idealnie, prawie jak nowe, tylko co z tego jak podeszwy już praktycznie nie ma, tak się starła. Zdecydowanie za miękka guma. WTCH.GHST 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
łowca 337 #6673 Napisano 27 Czerwca 2024 Te akurat są klasyczne - twarde jest to model do backpacking. 2 m-ce temu kupiłem Salewy Trainer 2 - były 2 x1 w Górach Sowich i guma w podeszwie jakaś dziwna - odrywają się małe kawałki. Ubiorę jeszcze ze dwa razy i będę reklamował - mam nadzieję, że uznają. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24200 #6674 Napisano 28 Czerwca 2024 23 godziny temu, Valygaar napisał(-a): Bo mierzyłem oba warianty, pstryknąłem jeden A jaki to twój model? Najwidoczniej pomyliłem, bo kształt podeszwy z boku sugerował but na konkretne szlaki 🤔 Gdyby ktoś był w okolicach Predazzo to jest tam outlet fabryczny i można dużo wyhaczyć w świetnych cenach. Ich ciuchy również są genialne 🤩 Tx4 w wersji R czyli takiej specjalnej oldskulowej. 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość wtch.ghst #6675 Napisano 28 Czerwca 2024 WTCH.GHST 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach