Gość Mateusz Dąbrowski #1051 Napisano 22 Września 2014 Jemu uznanie (gigantyczne!) za wykonanie, Tobie za zamówioną formę.Jak za zdobieniami nie przepadam (w przeciwieństwie do Ciebie, z tego co widziałem na blogu), tak te trzewiki zawładnęły mym sercem i teraz zamiast odkładać na zegarek, odkładam na buty 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Urwerk 19 #1052 Napisano 22 Września 2014 (edytowane) Dzisiejszy zakup. Edytowane 16 Marca 2017 przez Urwerk 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
proki1971 770 #1053 Napisano 22 Września 2014 Nie ten klimat, szukam biegówek w klasycznym stylu, czyli wspomniane:1500 670 576 Jacek, też ostatnio szukałem fajnych klasyków, min. w tym temacie znalazłem info odnośnie NB i ich wersji made in UK czy USA ale także wg mnie cena zabija.Znalazłem tańszą alternatywę i po wypłacie zamierzam kupić Asiscy - świetne buty, są różne wersje kolorystyczne i ludzka cena http://allegro.pl/buty-asics-colorado-eighty-five-roz-42-5-4801-i4593157864.html 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1054 Napisano 22 Września 2014 Byłem dziś mierzyć w Foot Lockerze również Asicsy i napiszę krótko - wykonanie dno, a cena niewiele niższa. Mierzyłem żelki trójki, te oraz GT II Rozczarowały bardzo. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robertn 326 #1055 Napisano 23 Września 2014 (edytowane) Dzisiejszy zakup ecco w Złotej Teresie.ec632054_black_02001.jpg Mam kilka wersji ecco contoured i jestem bardzo zadowolony.W ogóle ecco wymiata w stosunku jakość-cena, od jakiegoś czasu kupuje tylko tam buty.Choć trzeba przyznać wzornictwo niektórych modeli z oferty jest szokujące (mam tu na myśli: szokująco brzydkie). Widzę, że pojawiają się wśród zakupów Geox-y. Mam pytanie - czy te wywietrzniki w podeszwie na prawdę działają, czy to bardziej efekt placebo?Mam jeden model i nie umiem tego określić, bo bardzo rzadko noszę. Edytowane 23 Września 2014 przez robertn 0 instagram.com/average_watch_enjoyer Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #1056 Napisano 23 Września 2014 Byłem dziś mierzyć w Foot Lockerze również Asicsy i napiszę krótko - wykonanie dno, a cena niewiele niższa. Rozczarowały bardzo. Aż taka różnica? Ja na Asics nigdy nie narzekałem. Wygoda na dobrym poziomie. Ale New Balance korcą, ale brak dostępności większych rozmiarów do przymiarki mnie hamuje. No i cena modeli "made in...", ale to, jak byłbym pewny zakupu, da się obejść. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1057 Napisano 23 Września 2014 Asiscy są bardzo wygodne, nie podlega to wątpliwości natomiast użyte materiały sa słabe, szycie jest nierówne. Na prawdę nie ma co porównywać, bo to są dwa odległe bieguny. Ceny są koszmarne, ale w stacjonarnych sklepach są promocje. Dla przykładu model NB1500 z 599zł przeceniono na 384zł - tylko, że jest jeden ostatni, akurat mój rozmiar. Co dziwne na stronie nie ma promocji. To samo dotyczy modelu 670 - z 499zł na 349zł.Jakość tych butów z UK i USA jest taka, że na prawdę jak się weźmie do łapy to już się nie chce nic innego. Wszystko co do tej pory miałem się chowa. Oczywiście wzory NB są trochę odjechane i trzeba lubić. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #1058 Napisano 23 Września 2014 Wygląd NB jest ok. Ale przymiarka w moim wypadku to pewnie tylko za granicą (taka stopa ). Ale jak będę gdzieś widział modele "made in..." to chętnie się im przypatrzę. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1059 Napisano 23 Września 2014 W PL jest 9 stacjonarnych salonów NB, plus sklepy, które je sprzedają typu Runcolors, Ataf i inne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #1060 Napisano 23 Września 2014 (edytowane) Czy znacie jakiś odpowiedni sposób wiązania sznurowadeł ("wkładania w dziurki ) do butów, w których przy tradycyjnym wiązaniu nie da się poluzować sznurowadeł przy ściąganiu ? Edytowane 23 Września 2014 przez Mizu80 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #1061 Napisano 23 Września 2014 W PL jest 9 stacjonarnych salonów NB, plus sklepy, które je sprzedają typu Runcolors, Ataf i inne. A w ilu sklepach znajdę 47,5/US13, albo i większe? W Trójmieście jakoś jeszcze się z salonem, gdzie były "made in.." nie spotkałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1062 Napisano 23 Września 2014 Obstawiam, że taki rozmiar na zamówienie. Rozmiarówka NB jest do US15, ale nikt raczej tego do sklepu nie weźmie, bo prawdopodobieństwo zakupu małe. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #1063 Napisano 23 Września 2014 Tyle to i ja wiem. W sklepie to ja sobie mogę popatrzeć. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pisar 4384 #1064 Napisano 23 Września 2014 A jaki problem kupić on-line w sklepie NB i odesłać jak coś nie pasuje? 0 "Muzyka po milczeniu najlepiej wyraża to co niewyobrażalne" Aldous Huxley (1894 - 1963) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1065 Napisano 23 Września 2014 A jaki problem kupić on-line w sklepie NB i odesłać jak coś nie pasuje?Piotrek, nie mają takich rozmiarów, jak kolega potrzebuje 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
M_Michal 9 #1066 Napisano 24 Września 2014 Dokładnie. Poza tym, to nie są tanie rzeczy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #1067 Napisano 26 Września 2014 Dziś takie kliknąłem, zobaczymy czy Timberlandy są tak dobre jak się o nich mówi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Jash #1068 Napisano 26 Września 2014 (edytowane) Mam boaty Timberlanda. Mega wytrzymałe. Edytowane 26 Września 2014 przez Jash 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Mateusz Dąbrowski #1069 Napisano 26 Września 2014 Też mnie ostatnio Timberlandy zaczęły kusić, ale jak dziś byłem w sklepie to się dowiedziałem że albo będą wytrzymałe (czytaj: przeżyją zimę) albo eleganckie (no, tak do koszuli). Szukam modelu, który połączy obie te sfery... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol1302 187 #1070 Napisano 29 Września 2014 Chłopaki, czy któryś z Was ma doświadczenie z rozmiarówką Red Wing lub Alden i może podzielić się spostrzeżeniami? Przymierzam się do zakupu Red Wing 9014 i Alden 403, jednak nie mam szans na przymiarkę. Jeśli możecie polecić jakiś sprawdzony sklep to również będę wdzięczny 0 kupię doxę sub...zawsze i każdą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mizu80 14 #1071 Napisano 29 Września 2014 Ja też mam Timberlandy zimowe i cały materiał w środku się poprzecierał.Ale takie jakieś delikatne były, skóra licowa i ten materiał w środku mięciutki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość AdamB #1072 Napisano 1 Października 2014 Panowie czy znacie firmę która robi podobne buty do tych Timberlandów? Jeśli tak to proszę o linki (cena do 600 PLN). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mikołaj N 388 #1073 Napisano 1 Października 2014 A ja sobie takie zakupiłem - polecam bo to mega wygodne wycieczkowe buty. U mnie posłużą jako codzienne na jesienne słody 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mayor 225 #1074 Napisano 1 Października 2014 Chłopaki, czy któryś z Was ma doświadczenie z rozmiarówką Red Wing lub Alden i może podzielić się spostrzeżeniami? Przymierzam się do zakupu Red Wing 9014 i Alden 403, jednak nie mam szans na przymiarkę.Jeśli możecie polecić jakiś sprawdzony sklep to również będę wdzięczny Red Wing Beckman jest robiony na kopycie #8,które jest o pół numeru większe od kopyta #522 (RWing Engineer) ... ,podobnie Alden Indy 403 jest na kopycie Trubalance,które jest najobszerniejszym kopytem Aldena,,Jeżeli nosisz półbuty w rozmiarze 10D to musisz zamówić 9,5D,,Sklep firmowy Aldena jest tylko jeden w mieście na 344 Madison Ave miedzy 43 i 44 St (zachodnia strona dworca Grand Central),,a firmowy Red Wing jest tylko na Queens Sunnyside,,skrzyżowanie Queens Blvd,i 47st,( niedaleko od głównej fabryki Bulova), 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jajacek 304 #1075 Napisano 2 Października 2014 Fiu , fiu ... 0 Schaumburg Aquamatic II chrono , Citizen EcoZilla , Glycine Lcc 3k Le , Citizen Skyhawk , Temption CGK 204 ( sprzedam ew. zamiana ) , Oris ProDiver date ( zam. na chrono ) . Pam sub 243 , Fortis square chrono , Citizen Aqualand Depthmeter , OMEGA plo - prof i inne ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach