czasik 110 #51 Napisano 17 Kwietnia 2012 Cześć wszystkim! Miejsce też super , a jak z rezerwacją mamy jakiś cennik uzgodniony ?Na stronce ośrodka niema , a przez telefon uzyskałem narazie info że ceny są ustalane indywidualnie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #52 Napisano 17 Kwietnia 2012 Cześć wszystkim! Miejsce też super , a jak z rezerwacją mamy jakiś cennik uzgodniony ?Na stronce ośrodka niema , a przez telefon uzyskałem narazie info że ceny są ustalane indywidualnie. Krzysiek wkrótce je poda. Z pewnością nie będą wyższe niż w poprzednio proponowanym miejscu. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #53 Napisano 17 Kwietnia 2012 Jestem już, siedzę w aucie pod McD... w Głogowie i piszę posta. Sprawdziłem pocztę i mam potwierdzenie rezerwacji z Puszczykowa.Sz.P. Krzysztof Kurek..doc 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #54 Napisano 18 Kwietnia 2012 Jestem już, siedzę w aucie pod McD... w Głogowie i piszę posta. Toz to moje prawie rodzinne strony. Nastepna raza zadzwon to wypijesz kawe u mnie. MC... nie przebije ale czym chata bogata. Dziekujemy za rezerwacje. Wiesz moze czy mozna w hotelu placic karta? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #55 Napisano 18 Kwietnia 2012 Wiesz moze czy mozna w hotelu placic karta? A czy Osoba sama nie dysponuje telefonem i pocztą internetowa, hę ??? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #56 Napisano 18 Kwietnia 2012 A czy Osoba sama nie dysponuje telefonem i pocztą internetowa, hę ??? Osoba sprawdzila - mozna placic karta. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klysek 32 #57 Napisano 18 Kwietnia 2012 Liczę, liczę i doliczyć się nie mogę.Chętnych 20 osób, a rezerwacji 16? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #58 Napisano 18 Kwietnia 2012 Liczę, liczę i doliczyć się nie mogę.Chętnych 20 osób, a rezerwacji 16? Poznaniacy są "dochodzący" , "dowożeni" etc 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #59 Napisano 18 Kwietnia 2012 Poznaniacy są "dochodzący" , "dowożeni" etc Do Puszczykowa to tyle co rzut beretem. Mam osobistego kierowcę wię się nie martwię. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #60 Napisano 18 Kwietnia 2012 Tak, Piotr, Tomek (+1) i ja dojeżdżamy, ja rowerem 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #61 Napisano 18 Kwietnia 2012 Toz to moje prawie rodzinne strony. Nastepna raza zadzwon to wypijesz kawe u mnie. MC... nie przebije ale czym chata bogata. Dziekujemy za rezerwacje. Wiesz moze czy mozna w hotelu placic karta?Bardzo często jeżdżę przez Glogau, gdzie stacjonujesz? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #62 Napisano 21 Kwietnia 2012 Wew związku z licznemi zapytaniami odnośnie sposobu uiszczenia za nocleg, pragnę poinformować, że w poniedziałek jestem u pani kierownik ośrodka i ów sposób ustalę. Chciałbym aby opłata odbywała się indywidualnie po zakończeniu turnusu. Mam nadzieję, że nikt z koleżeństwa nie zrezygnuje, bo moje cochones bedę zagrożone, gdyż rezrewację wymarudziłem , a pani kierownik jest duża 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #63 Napisano 28 Kwietnia 2012 Wszystko zgodnie z planem, płatność przy wyjeździe.Natomiast jest sprawa nastepująca: Wyszła propozycja "biesiady w plenerze"Napoje nie są ujęte w menu, naczynia jednorazowe w cenie, ognisko oraz obsługa to jednorazowa opłata od całości 300zł Menu 1, cena 25zł/os. Propozycja IBarszcz (250ml)Kiełbaska z grilla z cebulką smażoną (80g.+50g.)"Pijana karkówka" (100g.)Sałatka ogrodowa (100g.)Dodatki: dip czosnkowy, musztarda i pieczywo Propozycja IISzaszłyk wieprzowy z sosem koktajlowym (150g.)Sałatka wiosenna z kapusty pekińskiej (80g.)Kiełbaska "na kij"(80g.)Sałtka meksykańska (100g.)Dodatki: musztarda, pieczywo Menu 2, cena 40zł/os. Propozycja IZupa gulaszowa-bogracz (250g.)Golonka po bawarsku (250g.)Bigos (200g.)Kiełbaski do smażenia (80g.)Dodatki: pieczywo, musztarda, chrzan Propozycja IIZurek z b.kiełbasą (250g.)Pstrąg z grilla+ sos cytrynowy (200g.+50g.)Żeberka z grilla+ sos koktajlowy (120g.+50g)Sałatka z serem feta (100g.)Dodoatki: pieczywo, sos cytrynowy, sos koktajlowy Proszę o opinie 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #64 Napisano 28 Kwietnia 2012 Jestem za, dostosuję się do smaku większości. (Menu 2.I ?). Myślę że ognisko zrobilibyśmy w sobotę ? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #65 Napisano 28 Kwietnia 2012 To ja też 2.1 sobota 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1404 #66 Napisano 28 Kwietnia 2012 Bardzo dobra propozycja!!!Jestem jak najbardziej za, skrzynkę piwa przywiozę. PozdrawiamPS 2.1 sobota 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #67 Napisano 28 Kwietnia 2012 Sobota :lol: Menu 2 ver I + 2 ver II. Do picia cos tam przywioze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czasik 110 #68 Napisano 29 Kwietnia 2012 No to ja też się piszę S O B O T A (a melduję się piątek) , dla mnie wszystkie propozycje są dobre i się dostosuję do większości co do picia to chętnie coś regionalnego bym wypił może być mało znane . Pozdro dla wszystkich 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #69 Napisano 6 Maja 2012 W związku ze średnim zainteresowaniem biesiadą proponuję tradycyjne ognisko z kiełbaskami.Niedaleko mamy też pub "Lokomotywa" w starej stacji kolejowej oraz restaurację "Popas" 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #70 Napisano 6 Maja 2012 Jeśli chodzi o mnie dostosuję się do decyzji większości i jeśli trzeba dokonać wpłaty za biesiadę wystarczy, że dostanę nr konta i wpłacam pieniążki jeśli trzeba wcześniej uiścić opłatę. Oczywiście ja + 1 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #71 Napisano 6 Maja 2012 W związku ze średnim zainteresowaniem biesiadą proponuję tradycyjne ognisko z kiełbaskami.Niedaleko mamy też pub "Lokomotywa" w starej stacji kolejowej oraz restaurację "Popas" E, chyba mamy większość (chętnych) ! 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #72 Napisano 6 Maja 2012 Czyli co, 2.1 dla wszystkich? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #73 Napisano 6 Maja 2012 Myślę że poza dziećmi (mniejszymi) tak. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czasik 110 #74 Napisano 6 Maja 2012 jestem za oczywiście jak większość 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #75 Napisano 6 Maja 2012 Bo wiecie, potem trzeba będzie zjeść 15 golonek i wiadro gulaszowej, a co gorsza to za to wszystko zapłacić... 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach