czasik 110 #76 Napisano 6 Maja 2012 no to jak? jakaś przedpłata? ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #77 Napisano 6 Maja 2012 Nie, nie chodzi o przedpłatę tylko nie chciałbym sytuacji gdy my będziemy pałaszować przysmaki a ktoś będzie z boku stał, bo zabrakło dla niego, albo zamówię poprostu zbyt wiele porcji. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klysek 32 #78 Napisano 7 Maja 2012 Ja i moja gromadka jak baranki, za większością 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #79 Napisano 7 Maja 2012 Ja i moja gromadka jak baranki, za większością My tez - Kiniol zdecyduj i juz. Kazda decyzja bedzie dobra. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #80 Napisano 7 Maja 2012 My tez - Kiniol zdecyduj i juz. Kazda decyzja bedzie dobra. Spłacimy zmywaniem garów 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #81 Napisano 7 Maja 2012 Oczywiście jak większość. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #82 Napisano 10 Maja 2012 Panie i Panowie - godzina spotkanie sie zbliza! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #83 Napisano 10 Maja 2012 Panie i Panowie - godzina spotkanie sie zbliza!Ja już w blokach startowych 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #84 Napisano 10 Maja 2012 Ja jeszcze jestem w Bolesławcu, ale jutro ok. 18.00 będę w Puszczykowie.Jeśli będą problemy z dojazdem proszę o kontakt telefoniczny, będę naprowadzał.Mój numer to 692049660Doba hotelowa zaczyna się o 14.00, panie w recepcji wszystko wiedzą. Hasło: rezerwacja Krzysztof Kurek.Jak to mówi pewien zaprzyjaźniony ksiądz: to nara 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #85 Napisano 10 Maja 2012 Też wpadnę koło 18:00, ale jestem cały czas w Poznaniu, gdyby ktoś miał problemy już na miejscu lub w mieście, to mogę podjechać wcześniej i pomóc, proszę dzwonić na 603 054 627. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek51 0 #86 Napisano 11 Maja 2012 A ja w ciągu dwóch najbliższych godzin wyjeżdżam. Spodziewam się, że będę dziś około 19-20, bo jeszcze mam krótkie odwiedziny w Poznaniu.Do zobaczenia. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Odludek 76 #87 Napisano 12 Maja 2012 A ja znów nie będę, mija mi kolejny termin poznania ciekawych ludzi z którymi chętnie bym porozmawiał.Miłego spotkania życzę oraz dobrej pogody, będę wam kibicował przy tym spotkaniu więc przynajmniej duchem będę z Wami. 0 Pozdrawiam Jan Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #88 Napisano 13 Maja 2012 Kto nie był niech żałuje...Jako organizatorowi nie wypada mi pisać, że było wspaniale... ale tak właśnie było.Dziekuję wszystkim przybyłym i już cieszę się na następne spotkanie. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #89 Napisano 13 Maja 2012 Dziekujemy organizatorowi!!!!! Bawilismy sie wspaniale! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek51 0 #90 Napisano 13 Maja 2012 Ja też już dojechałem do domu, ja też uważam, że to było świetne spotkanie.Dziękuję Wam wszystkim za to, że byliście.Krzyśkowi za starania, które były owocne. Bardzo owocne.Wszystkim raz jeszcze - wielkie dzięki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #91 Napisano 13 Maja 2012 A ja znów nie będę, mija mi kolejny termin poznania ciekawych ludzi z którymi chętnie bym porozmawiał.Miłego spotkania życzę oraz dobrej pogody, będę wam kibicował przy tym spotkaniu więc przynajmniej duchem będę z Wami. Mamy dla Ciebie dobrą wiadomość. Kolejne spotkanie odbędzie się najpewniej znacznie bliżej Krakowa. Docenić to powinien jeszcze jeden Leń z tego miasta. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PRGreg 38 #92 Napisano 14 Maja 2012 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #93 Napisano 14 Maja 2012 Było super można już powiedzieć, że jak zwykle Dziękuję za spotkaniePozdrawiAM 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #94 Napisano 14 Maja 2012 Kilka wspomnień....Sesja puszczykowska: Gość honorowy: Sekcja tokarkowa dynamicznie: I nieco bardziej statycznie: Dział wiedeński w krainie Lechem płynącej: Zmieści się ? Pod koziołkami: I wewnątrz koziołków (miałeś złoty róg)...: Na koziołkach: Takie tam, wiszą sobie...Shortt, Riefler... Obrady ogniskowe: I....rozstanie. Strzemienny - Cola z Prince'm : 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturt 0 #95 Napisano 14 Maja 2012 My też dotarliśmy do domu. Szukaliśmy po drodze "Bartka"ale podobno spalił się na ognisku. Pozdrawiam Artur i Krzyś 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #96 Napisano 14 Maja 2012 Ja też świetnie się bawiłam i cieszę się, że mogłam Was Wszystkich poznać I już się ciesze na nstępne spotkanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #97 Napisano 15 Maja 2012 Piotrze umieść lepiej te zdjęcia gdzieś np. na Picasa, a tutaj daj linka. Pobrałbym niektóre w oryginalnej rozdzielczości... 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czasik 110 #98 Napisano 15 Maja 2012 Witajcie! Potwierdzam było jak poprzednio super , dopisała pogoda, ośrodek extra(tu podziękowania dla Kiniola to co przygotował dla nas do oglądnięcia i zwiedzenia) , no i oczywiście atmosmfera i Wasze towarzystwo (w tym poznane nowe osoby zakręcone (nakręcone) zegarowo) że nie wspomnę o I Polskim Tourbilionie Adama .Pozdrawiam Damian ps. wrażenia po prostu nie do zapomnienia(są dowody - zdjęcia) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #99 Napisano 15 Maja 2012 Krzysztof wysoko postawil poprzeczke.....oj nie bedzie latwo Damianowi. Czyli juz czekamy na nastepne spotkanie! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czasik 110 #100 Napisano 15 Maja 2012 Postaram się nie zawieść A przygotowanie się do w/w spotkania na Górnym Śląsku już jest w toku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach