amroziuk 99 #26 Napisano 2 Kwietnia 2012 Ja jestem za, zwłaszcza że 19 w Warszawie jest walne zebranie Stowarzyszenia KMZiZ. Jeszcze wyjdziemy na sabotażystów Byłem na wszystkich spotkaniach i nie chciałbym tej świeckiej tradycji zmieniać też jestem za. 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #27 Napisano 2 Kwietnia 2012 Jako bazę proponuję pałac w Baborówku. http://www.baborowko.pl/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=2Jeśli Wam odpowiada, po świętach rozpocznę negocjacje z właścicielami 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #28 Napisano 2 Kwietnia 2012 Coś dla Ulana. Jest jak widzę "parking" dla jego ulubionych "pojazdów" 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #29 Napisano 2 Kwietnia 2012 Na owsiankę 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #30 Napisano 2 Kwietnia 2012 Z przyzwoitych miejsc są jeszcze Kobylniki, lecz są dalej i droższe http://kobylniki.pl/index.php 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #31 Napisano 2 Kwietnia 2012 Z przyzwoitych miejsc są jeszcze Kobylniki, lecz są dalej i droższe http://kobylniki.pl/index.phpPałac w Baborówku wygląda bardzo dobrze i jest bardzo blisko Naszych atrakcji.A zegar w wieży to dobry znak Jak dla mnie super - najmłodszy zobaczy konia z bliska i to też jest plus dodatni 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #32 Napisano 2 Kwietnia 2012 Obstawiam Baborówko. 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #33 Napisano 2 Kwietnia 2012 Obstawiam Baborówko. Dziekuje Koledzy za tak trafny i jedynie sluszny wybor! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1404 #34 Napisano 2 Kwietnia 2012 Głosuję na Baborówko!!!. Ładne apartamenty, chyba sobie jakiegoś plusa poszukam, bo mój nie chce jechać. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #35 Napisano 2 Kwietnia 2012 Głosuję na Baborówk Dobra lokalizacja i wygląda dobrze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Ratyński 407 #36 Napisano 3 Kwietnia 2012 Baborówko ma swój urok, ale dla mnie to nie ma znaczenia, bo będę dojeżdżał. 0 Piotr Ratyński Adhibe rationem difficultatibus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #37 Napisano 3 Kwietnia 2012 Baborówko ma swój urok, ale dla mnie to nie ma znaczenia, bo będę dojeżdżał. Nie szkoda prawa jazdy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #38 Napisano 3 Kwietnia 2012 Nie szkoda prawa jazdy Kon duktem poprowadzi! Przyjad samochodem, powrot koniem - troche karkolomne ale mozliwe. :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #39 Napisano 3 Kwietnia 2012 Kon duktem poprowadzi! Przyjad samochodem, powrot koniem - troche karkolomne ale mozliwe. A kto konia poprowadzi :) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #40 Napisano 3 Kwietnia 2012 Kon duktem poprowadzi! Przyjad samochodem, powrot koniem - troche karkolomne ale mozliwe. :)Najbezpieczniej swoją bryką - konie same do domu powrócą 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marek51 0 #41 Napisano 7 Kwietnia 2012 Kochani,za nami powoli Triduum Paschalne i wyglądamy Niedzieli Zmartwychwstania Pańskiego. W Wielkopolsce zaczniemy za trochę wypatrywać zająca. No a później, już w każdym domu, będzie dzielenie się jajkiem i życzenia.Pozwólcie, że z Wami już teraz, tym jajkiem...Niech te Święta będą dobre i szczęśliwe. Tym, którzy wierzą, życzę przeżyć cudu Zmartwychwstania. Tym, którzy niekoniecznie, życzę takiego metafizycznego dreszczu, który jest przebłyskiem pytania i inny porządek rzeczy. Tym, którzy mają w Święta egzystencjalnego doła, by żadnym dołom się jednak nie dali. Wszystkim Wam ( i sobie ) życzę, by ta Wielkanoc zwiastowała nam ważne i szczęśliwe dni następne.Tak więc radujmy się!Tym bardziej, że nasze spotkanie wkrótce.Do wspólnego zobaczenia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arturt 0 #42 Napisano 11 Kwietnia 2012 Prosze o dopisanie do listy 1 (+1) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #43 Napisano 15 Kwietnia 2012 Mamy jasnosc kto jedzie.Czy miejsca w hotelu sa zarezerwowane, czy moze trzeba zrobic jakas przedplate? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #44 Napisano 15 Kwietnia 2012 Nie jest dobrze, mamy dość niefortunnie wybrany termin gdyż jest to czas pierwszych komunii.W Baborówku właścicielka obiektu z rozbrajającą szczerością poinformowała, że owszem pokoje to ona ma ale są cały czas zajęte. Hotel Millenium w Szamotułach jest w tym terminie zarezerwowany. Dajcie mi czas jeszcze do czwartku. W najgorszym wypadku trzeba będzie zmienić termin spotkania. 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #45 Napisano 15 Kwietnia 2012 A te Kobylniki ? 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #46 Napisano 15 Kwietnia 2012 Będę wiedział jutro. Rozumiem, że listę możemy zamknąć? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #47 Napisano 15 Kwietnia 2012 Sądzę że tak.Reszta "na waleta" jakby co .... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klysek 32 #48 Napisano 15 Kwietnia 2012 Jeszcze ja (+3)! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #49 Napisano 15 Kwietnia 2012 OK. Lista zamknięta. Teraz pozostało tylko trzymać kciuki.... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #50 Napisano 16 Kwietnia 2012 Uwaga - istotne zmiany - odsyłam do pierwszego postu !! 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach