tarant 2983 #101 Napisano 15 Maja 2012 Piotrze umieść lepiej te zdjęcia gdzieś np. na Picasa, a tutaj daj linka. Pobrałbym niektóre w oryginalnej rozdzielczości... Wysłałem do wszystkich uczestników PW z linkiem do zdjęć. Kogo pominąłem niech się odezwie 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
klysek 32 #102 Napisano 24 Maja 2012 Znajomi, których zabrałem na spotkanie właśnie kupili swój pierwszy zegar 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #103 Napisano 24 Maja 2012 Znajomi, których zabrałem na spotkanie właśnie kupili swój pierwszy zegar Znowy ceny podskocza?! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #104 Napisano 31 Maja 2012 Ja to mam tempo szachisty Już umieściłem fotki ze spotkania : W mojej galerii Na specjalne żądania mogę coś z nich usunąć 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #105 Napisano 31 Maja 2012 Mi proszę brzuchol wyretuszować 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PRGreg 38 #106 Napisano 5 Czerwca 2012 Adam moją uwagę zwrócił regulator na Twoich zdjęciach 24-25 rząd w galerii. Co to było bo po tarczy wygląda interesująco. Fajny ten sklepik ze starociami. Jeden zegar wpadł mi tam w oko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2284 #107 Napisano 5 Czerwca 2012 Gustav Becker 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #108 Napisano 5 Czerwca 2012 Adam moją uwagę zwrócił regulator na Twoich zdjęciach 24-25 rząd w galerii. Co to było bo po tarczy wygląda interesująco. Fajny ten sklepik ze starociami. Jeden zegar wpadł mi tam w oko Zapomnij, zaiste powiadam Ci 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #109 Napisano 5 Czerwca 2012 Nie no fotkę może sobie pobrać 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PRGreg 38 #110 Napisano 6 Czerwca 2012 Wszystko jasne tak sobie pytałem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #111 Napisano 22 Czerwca 2012 Czekam z ciekawością na następne spotkanie w Mysłowicach. Skoro spaliśliśmy zaproszenie to musi się odbyćHawk Kasia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #112 Napisano 23 Czerwca 2012 Czekam z ciekawością na następne spotkanie w Mysłowicach. Skoro spaliśliśmy zaproszenie to musi się odbyćHawk Kasia O, swiete slowa. Im szybciej tym lepiej.....Nie mozemy Damianowy zostawic za duzo czasu na przygotowania ..bo jak juz tam sie znajdziemy to nie wyjedziemy przez tydzien - taki bedzie program! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czasik 110 #113 Napisano 23 Czerwca 2012 Poczekejcie przeca trocha - jo mom jeszcze w pamięci to spotkanie .A tak poza tym przygotowania w toku tylko nie stawiajcie mi tak wysoko poprzeczki - bo grozi to tym że i tygodnia braknie Pozdrawiam Damianps.mile widziane propozycje co do daty w/w spotkania(może na razie na pw.) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #114 Napisano 13 Sierpnia 2012 Poczekejcie przeca trocha - jo mom jeszcze w pamięci to spotkanie .A tak poza tym przygotowania w toku tylko nie stawiajcie mi tak wysoko poprzeczki - bo grozi to tym że i tygodnia braknie Pozdrawiam Damianps.mile widziane propozycje co do daty w/w spotkania(może na razie na pw.) ja myślę, że październik byłby ok, co byśmy za bardzo nie zmarzli 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #115 Napisano 14 Sierpnia 2012 Moznaby juz zaproponowc termin, zeby lepiej zaplanowac/dopasowac prywatne sprawy ( na szczescie teraz nie bedzie Komunii ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #116 Napisano 14 Sierpnia 2012 Komunie nie, ale chrzciny mogą się trafić... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #117 Napisano 14 Sierpnia 2012 ....i wesele może się trafić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulan 5 #118 Napisano 15 Sierpnia 2012 Wrzesien - jeszcze cieplo i dzien dluzszy..... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kasiaMF 234 #119 Napisano 16 Sierpnia 2012 a może początek października np 6-7? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PRGreg 38 #120 Napisano 22 Sierpnia 2012 A gdzie planujecie spotkanie? Chciałbym tak poukładać swoje plany żeby w końcu dojechać. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2983 #121 Napisano 22 Sierpnia 2012 A gdzie planujecie spotkanie? Chciałbym tak poukładać swoje plany żeby w końcu dojechać. Oto jest pytanie .... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czasik 110 #122 Napisano 22 Sierpnia 2012 Cześć wszystkim oczywiście miejsce spotkania Śląsk- Mysłowice,ustalajmy powoli termin a ja postaram się do końca sierpnia podać szczegóły spotkania-zwiedzania.Pozdrawiam bardzo serdecznie Damian 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #123 Napisano 22 Sierpnia 2012 Tylko trzeba przedyskutować date spotkania. We wrześniu mam dwa wesela a chciałbym oczywiście przyjechać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1404 #124 Napisano 22 Sierpnia 2012 Mnie pasuje każdy inny termin byle nie 29 wrzesień.Bo wesele nam się w rodzinie trafiło i żona już potwierdziła naszą obecność.Pozdrawiam 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Młot Thora 147 #125 Napisano 22 Sierpnia 2012 A może początek października? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach