Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Piękny. Czy były takie w pozłacanych kopertach?

Mam całkiem podobnego pozłacanego z próbą 20, tylko że zamiast prostych indeksów mam 12, 6 i 9. Na godzinie 3 jest datownik.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Hipek

fajna tarcza- tapeta.

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Hipek

fajna tarcza- tapeta.

Wiem, że nie tutaj powinienem pokazać te zdjęcie ale wyczułem potencjał :) (zdjęcie z aukcji all....)

post-41034-0-78360600-1397851052_thumb.jpg

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ile front tej Sekondy może się podobać to z tylu jest gorzej..Niestety jakość z Mińska cienkie złocenie i białoruski werk..Ale  jak się nie ma psa ani kota,,trudno znaleźć w trawie Poljota ;)

post-67292-0-84519700-1397852179_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem, że nie tutaj powinienem pokazać te zdjęcie ale wyczułem potencjał :) (zdjęcie z aukcji all....)

Właśnie długi czas zatasnawiałem się nad jego kupnem, ale w końcu spasowałem :) Gratuluje !

"**wno chłopu nie zegarek..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie długi czas zatasnawiałem się nad jego kupnem, ale w końcu spasowałem :) Gratuluje !

Dzięki :)

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam całkiem podobnego pozłacanego z próbą 20, tylko że zamiast prostych indeksów mam 12, 6 i 9. Na godzinie 3 jest datownik.

kolego a możesz wrzucić parę fotek?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę wyrzucić te emocje! :D Otóż udało mi się zakupić wostoka, który to nawet nie był w sferze marzeń! Jest to jeden z najbardziej unikatowych, "innych"(o tym później) i najmniej znanych modeli i jednocześnie (jak dla mnie) jedna z najładniejszych amfibii(wybitnie traci na zdjęciach)! 

Nie istnieje zegarek, którego to bym bardziej chciał, więc pomyślcie w jakiej jestem euforii :D

Model ten jest na tyle rzadki, że nawet jego zdjęcia do wyszukania w internecie są PRAWIE nieosiągalne. Raz znalazłem wątek na Włoskim forum zegarkowym, gdzie forumowicz pisał, iż jest to jeden z rzadszych okazów i kupić takowy za mniej jak 100$ to olbrzymi uśmiech losu :) Za tą amfibię(a przecież wersja w typowej kopercie jest niewiele mniej unikalna), byłbym w stanie nawet dać z 600zł(gdybym tyle miał do wydania na zegarek) c: 

Teraz przejdę do ciekawostek- Amfibia posiada inną wersję werku, bo na 21kamieniach(czy ktoś może mi coś powiedzieć o tym dziwnym mechanizmie?) Inaczej odlewany, grubszy, nietypowy bezel, koperta przypomina zwykłe komandirowe, jednak jest trochę dłuższa, masywniejsza, zaokrąglona u dołu, posiada ROZTAW USZU 20MM i co najważniejsze- JEST ZE STALI :) Na deklu widoczna cerkiew.

Ech, na tym zegarku tak mi zależało, że nawet gdzieś miałem jego stan techniczny, stan szkła itp.( na aukcji było jedno zamazane zdjęcie) :) Licytowałem na chama i bez opamiętania! xD Nikt tej aukcji nie mógł wygrać z wyjątkiem mnie :P(jestem ciekaw czy ktoś z forum licytował, bo było aż 11 osób  B) ) W ostatniej chwili wpisałem ofertę 200zł :D Dzień przed licytacją aż kwasiłem twarz do lustra i mówiłem sobie- Ona jest już moja! ;D

Posiadając tą amfibię, mogę umrzeć w spokoju...

Ps. Na aukcji było kilka innych zegarków w zestawie, trafią one na bazarek :)

A tutaj aukcja z emocjonalnie opisywaną, najnowszą zdobyczą

http://allegro.pl/zegarki-na-czesci-i4135750566.html

Zdjęcie z kolekcji Antonowa http://russianwatches.altervista.org/P1030686.JPG

Model ten występuje jeszcze w kilku innych wariantach kolorystycznych :)

med_gallery_40106_1608_2507809.jpgmed_gallery_40106_1608_705397.jpgmed_gallery_40106_1608_1082902.jpgmed_gallery_40106_1608_36175.jpgmed_gallery_40106_1608_33383.jpg

Edytowane przez Daniel*Komandir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Się mu trafiło qrczaki, ale na szczęście źle leży na ręce a i bezel odpada więc jak chcesz to niech tam, odkupię  :P  :D

Ładny, hmm powinszować.

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak przed świętami ubogo ale jednak.

Wesna w stanie super, Au 12.5, werk piękniusi.

Slava Moskva tez OK, tylko wskazówki podrdzewiałe.

post-60538-0-06289900-1397909732_thumb.jpg

post-60538-0-50960500-1397909737_thumb.jpg

post-60538-0-06031000-1397909743_thumb.jpg

"Czas jest zbyt cenny żeby go odmierzać byle czym"

Omega Speedmaster Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zazdroszczę.Podziwiam.Gratuluję. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Się mu trafiło qrczaki, ale na szczęście źle leży na ręce a i bezel odpada więc jak chcesz to niech tam, odkupię  :P  :D

Ładny, hmm powinszować.

Dziękuję :) Rękę mam wybitnie rachityczną ale leży dobrze :D A bezel nie odpada, na zdjęciu widać pastę do zębów w zagłębieniu, szlifowałem  B)  Jestem wredny- Ale powiem: Nie odsprzedałbym za 3000zł, całkiem dosłownie. :D

Edytowane przez Daniel*Komandir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Muszę wyrzucić te emocje! :D Otóż udało mi się zakupić wostoka, który to nawet nie był w sferze marzeń! Jest to jeden z najbardziej unikatowych, "innych"(o tym później) i najmniej znanych modeli i jednocześnie (jak dla mnie) jedna z najładniejszych amfibii(wybitnie traci na zdjęciach)! 

Nie istnieje zegarek, którego to bym bardziej chciał, więc pomyślcie w jakiej jestem euforii :D

Model ten jest na tyle rzadki, że nawet jego zdjęcia do wyszukania w internecie są PRAWIE nieosiągalne. Raz znalazłem wątek na Włoskim forum zegarkowym, gdzie forumowicz pisał, iż jest to jeden z rzadszych okazów i kupić takowy za mniej jak 100$ to olbrzymi uśmiech losu :) Za tą amfibię(a przecież wersja w typowej kopercie jest niewiele mniej unikalna), byłbym w stanie nawet dać z 600zł(gdybym tyle miał do wydania na zegarek) c: 

Teraz przejdę do ciekawostek- Amfibia posiada inną wersję werku, bo na 21kamieniach(czy ktoś może mi coś powiedzieć o tym dziwnym mechanizmie?) Inaczej odlewany, grubszy, nietypowy bezel, koperta przypomina zwykłe komandirowe, jednak jest trochę dłuższa, masywniejsza, zaokrąglona u dołu, posiada ROZTAW USZU 20MM i co najważniejsze- JEST ZE STALI :) Na deklu widoczna cerkiew.

Ech, na tym zegarku tak mi zależało, że nawet gdzieś miałem jego stan techniczny, stan szkła itp.( na aukcji było jedno zamazane zdjęcie) :) Licytowałem na chama i bez opamiętania! xD Nikt tej aukcji nie mógł wygrać z wyjątkiem mnie :P(jestem ciekaw czy ktoś z forum licytował, bo było aż 11 osó B) Dzień przed licytacją aż kwasiłem twarz do lustra i mówiłem sobie- Ona jest już moja! ;D

Posiadając tą amfibię, mogę umrzeć w spokoju...

Ps. Na aukcji było kilka innych zegarków w zestawie, trafią one na bazarek :)

A tutaj aukcja z emocjonalnie opisywaną, najnowszą zdobyczą

http://allegro.pl/zegarki-na-czesci-i4135750566.html

Zdjęcie z kolekcji Antonowa http://russianwatches.altervista.org/P1030686.JPG

Model ten występuje jeszcze w kilku innych wariantach kolorystycznych :)

med_gallery_40106_1608_2507809.jpgmed_gallery_40106_1608_705397.jpgmed_gallery_40106_1608_1082902.jpgmed_gallery_40106_1608_36175.jpgmed_gallery_40106_1608_33383.jpg

Zazdroszczę.Podziwiam.Gratuluję. :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ukrywam że puszę się jak paw :D XD Dziękuję!!! :) Już żaden zegarek nie da mi tyle radości. Oddałbym całą swoją kolekcję za takiego! No, może z wyjątkiem jednego, bo także wielki unikat. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Dziś udało mi się nabyć taką Sławe, co do wyglądu ogólnego i stanu nie mam nic do zarzucenia ale niestety trup :( nie znam sie w ogóle ale widać na pierwszy rzut oka że włos wisi tak jak widać...u2y7asyd.jpgumujunas.jpgybumu4yh.jpg8evugaru.jpg4y6u2eqa.jpgata9eveq.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś udało mi się nabyć taką Sławe, co do wyglądu ogólnego i stanu nie mam nic do zarzucenia ale niestety trup :( nie znam sie w ogóle ale widać na pierwszy rzut oka że włos wisi tak jak widać...u2y7asyd.jpgumujunas.jpgybumu4yh.jpg8evugaru.jpg4y6u2eqa.jpgata9eveq.jpg

Kwiatek slava piękna do lodowki jak znalazł do pary. Balans z każdej praktycznie męskiej slavy dopasujesz ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Dzięki, pocieszyłeś mnie trochę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki, pocieszyłeś mnie trochę :)

Nie ma najmniejszego problemu z wymiana balansu tak jak mowię z prawie każdej męskiej slavy pasuje jak nie z każdej :)

Nie często sa te slavy dostępne gratuluje.

Jak sobie z nią nie poradzisz daj znać :)

Chętnie ja przygarnę ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Mimo wszystko najpierw powalczę sam ;)

Mam nadzieję że to o czym mówisz bo nawet jak koronka jest wciśnięta to wskazówki się obracają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

Daj spokój ;)

Bardzo ją chcę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Kwiatek

O właśnie :)

Pogadamy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi