Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Rafał75

Mech, trawa, ściułka... wse rawno. Ważne że super wyszło. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Panowie za + i cieszę się, że fotka się podoba!!! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trafiła się taka Rakieta.Może nie powala stan wskazówek,ale...

HmonY-7Icwbc.JPG?v=2

Edytowane przez Iwan Mocny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja znalazłem dziś taką Mołnię .......w stanie idealnym:

Ode mnie również duży plus za super zdjęcie :)

+ Gratuluję świetnego nabytku!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie będzie do ciebie gadać beczka, to chętnie przygarnę

Wymacane na szybie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś przyniósł listonosz.. Już po czyszczeniu werku. Dostał także nową oliwkę i regulacje. Zaczął bić na ~10s/dobę.

post-66877-0-01971000-1473106331_thumb.jpg

post-66877-0-45948600-1473106402_thumb.jpg

Cyk...cyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie skończony. Mechanizm świetny, choć trudny w serwisowaniu, robi 2s na dobę :-) Jest chemia! post-91276-1473138053,6572_thumb.jpg

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie skończony. Mechanizm świetny, choć trudny w serwisowaniu, robi 2s na dobę :-) Jest chemia!

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Piękny zegar...a tak na marginesie jak Wy to robicie że tak regulujecie Wasze zegarki że robią mikro odchyłki na dobę? Żaden zegarmistrz do którego chodzę nie jest w stanie tak wyregulować moich zegarków z użyciem tych wszystkich przyrządów i innych zabawek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny zegar...a tak na marginesie jak Wy to robicie że tak regulujecie Wasze zegarki że robią mikro odchyłki na dobę? Żaden zegarmistrz do którego chodzę nie jest w stanie tak wyregulować moich zegarków z użyciem tych wszystkich przyrządów i innych zabawek.

chronokomparator :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chronokomparator :)

Heheheh - jak czytam to czuję się jak Niemiec który słyszał "Grzegorz Brzęczyszczykiewicz, Powiat Łękołody" :D 

M.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe który majster w Krakowie ma takie ustrojstwo?

Znam jednego co ma, ale zepsuty... ;-) Sciągnij apke na telefon, w zupełności do domowych zabaw wystarczy, nawet Ci amplitudę sprawdzi. Ticoprint z tego co pamiętam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trza pamiętać o szczelnym odizolowaniu środowiska czyli smartfon plus zegarek. pod kocem :)

Nie, nie... szkło proszę Pana! Raz, że izoluje, a dwa że "wzmacnia" dźwięk. Mam szklany klosz do tego :-)

PS Ja już tak się nie bawię w regulację -ten akurat po złożeniu miał taki chód. I tak na ręce trzeba ponosić, wtedy się okaże jak to wygląda. Na deklu to prawie każdy wyregulujesz... Żeby nie zwariować przyjąłem taką zasadę, że jak się mieści +/- 10s to nie ruszam. Zegarmistrz powie Ci, że jak się mieści w minucie to nie ma co ruszać... i będzie miał rację :-)

Edytowane przez lordpinki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi