Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Gość jarozlaw

Bolszaja Slava cie czeka, jazzualdo :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdjęcia zdjęciami... cuda zdziałała pasta K2 w duecie z aluchromem :D Myślę czy dać go do serwisu... od wczoraj się rozruszal o chodzi, z jednej strony powinno go czekać smarowanie, ale z droguej strony od nowości nie był nawet rozkręcany :) A jego przyszłość to i tak spokojna emerytura w gablocie :)

Wojtek, taki zegarek trzeba nosić a nie w gablocie trzymać :-)

Myślę podobnie jak Wojtek, nigdy nie rozbierany, w 100% oryginalny - co do śrubki. Tylko gablota :) - do noszenia to pełno nowych lub poskładanych na różnych portalach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3133 - to zawsze ciekawa pozycja.Jednak chyba warto zrobic serwis nawet jak ma byc w gablotce.

Sława 32 kamienie - rzadka rzecz. Tylko pamiętaj że automaty Sławy sa bardzo delikatne i dosc chimeryczne.

Co ciekawe  - moja przyszła też od Krisa  :D Ale to już pewnie ze dwa-trzy lata bedzie  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3133 - to zawsze ciekawa pozycja.Jednak chyba warto zrobic serwis nawet jak ma byc w gablotce.

Sława 32 kamienie - rzadka rzecz. Tylko pamiętaj że automaty Sławy sa bardzo delikatne i dosc chimeryczne.

Co ciekawe  - moja przyszła też od Krisa  :D Ale to już pewnie ze dwa-trzy lata bedzie  :)

Sława czy 32 czy mniej , awaryjność ta sama. Ćwiertnik wyskakuje z przekładni i tyle. Aby zrobić trza niestety rozebrać do gołego od strony tarczy. Więc lepiej niech leży sobie w gablocie :) i nosić jak najkrócej :) najrzadziej. Najlepiej to coś na 2209 czyli beczkę :) precyzja i solidność

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie tylko ćwiertnik ale o tym to juz Paweł pisał kilkakrotnie. 

Podejrzewam, że jeszcze kilka, choć moje małe co nieco do pozostałych nie doszło jeszcze :) problem może też  dotyczyć przekladni, która bezpośrednio nakręca sprężyne z mostka automatu. za duże siły tu działają. Podobnie jak w rodinie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pmwas jak tu zajrzy to przypomni, mi tytuł wypadł z głowy.

Było sporo informacji na temat 32 kam, 31 kam, 27 i 25 też. Oczywiście o Slawach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie, ja miałbym rozterki, czy dotykać śrubokrętem, śrubki nigdy nim nie tknięte :)

A, tak oniemiałem, że zapomniałem wcześniej to zrobić: Roman, gratuluję 3017!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To już problem właściciela czy podlac oliwa żeby nie był suchy czy oddać na pełny serwis  :)

Dzięki Przemek  :)  Dłuuuuugo polowałem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ofiara poszukiwacza złota, długo leżała u mnie w szufladzie czekając na wyrok :wacko: Dzisiaj takowy zapadł :D  POWRÓT DO ŻYCIA :D Rakieta dostała nówkę sztukę pozłacaną kopertę i śmiga. Fakt koronkę trzeba nową, a tarcza niejedno już przeżyła, ale całość prezentuje się całkiem fajnie :D

post-46446-0-45316300-1483537212_thumb.jpgpost-46446-0-66822700-1483537219_thumb.jpgpost-46446-0-33439000-1483537226_thumb.jpgpost-46446-0-41484000-1483537232_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tylko dowodzi tego, że gdyby Enkil robił lepsze zdjecia to ten Poljot poszedłby za 1000 ;), ehh a ja głupi sie wachalem czy nie kupić ;).P

Tysiaka za używkę nikt nie da, musiał by być NOS i z paszportem, to wtedy by się może ktoś znalazł ^_^ 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękne nabytki panowie

Edytowane przez Johno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lider z pośród moich nabytków w tym tygodniu. Absolutny numer 1, z tego czego poszukiwałem. Jak go zrobić na bóstwo - będzie piękny sikor. Niestety sporo będzie przy nim pracy. Chodzi, ale coś nie tak z kalendarzem. Jak by ktoś miał zewnętrzny ring tarczy i szkło to chętnie nabędę albo się wymienię.

post-84140-0-36841100-1483613701_thumb.jpg

Edytowane przez Łukasz Radziszewski

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sztos, świetny nabytek! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lubię te cieniutkie wskazówki w Łuczach :)

Edytowane przez Buczo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś przybył czołgowy z 1977 , pieciodniowy .Głównie napis na tarczy "5 dni " widziałem w cyrylicy a tu jest po naszemu.Czyli z założenia szło do Polski,ciekawe w czym u nas to jeździło ...

post-63389-1483637530,0539_thumb.jpg

post-63389-1483637567,5148_thumb.jpg

post-63389-1483637600,5935_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiejszy nabytek

attachicon.gifIMG_20170105_192843.jpg

Sliczna sektorowka;) jakbyco to daj znac gdy sie znudzi ;)

wypassportowane z tapatalka

Rodzina bedzie mnie aktywnie wspierala w zbieractwie i przyslali zmeczonego zyciem poljocika ale sprawnego :)

post-84779-1483641713,9375_thumb.jpeg

wypassportowane z tapatalka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiejszy nabytek

attachicon.gifIMG_20170105_192843.jpg

To ta z Gdańska, co leżała na olx? Też sie kiedyś do niej przymierzałem

TikTak TikTak - tylko 2 kalorie ;-)

MARIANEK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi