Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Guest argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Recommended Posts

33 minuty temu, kerut napisał(-a):

Porządki w szufladzie u kuzynki...emoji846.pngIMG_20230104_105552672.jpg

Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka

Tego wostoka sprzedaż?

,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. :D

3 godziny temu, JanekTheFizyk napisał(-a):

Bardzo, chętnie miałbym go u siebie w kolekcji :)

Ostatnio bardzo irytowało mnie, że trudno rzadsze,  eksportowe zegarki kupić w Polsce, bo nie opłaca się juz teraz  ściągać z Wielkiej Brytanii. 

Okazuje się jednak, że można trafić koło siebie, tuż za rogiem... Próbowałem dowiedzieć gdzie były kupione lub skąd przybyly ale sprzedający  nie wiedział.

59 minut temu, art_69 napisał(-a):

Ostatnio bardzo irytowało mnie, że trudno rzadsze,  eksportowe zegarki kupić w Polsce, bo nie opłaca się juz teraz  ściągać z Wielkiej Brytanii. 

Okazuje się jednak, że można trafić koło siebie, tuż za rogiem... Próbowałem dowiedzieć gdzie były kupione lub skąd przybyly ale sprzedający  nie wiedział.

Uwierz że już nawet w UK rzadko kiedy się pojawia coś ciekawego.

Taka gromada wpadła...

W dwóch wystarczy wymienić oś balansu i będą śmigać 😎

20230104_180551.jpg

,,Weź mlody się lepiej do nauki żebyś przynajmniej maturę zdał, a nie bierz się za płatne serwisy. A jak już spierdzielisz to na swój koszt oddaj zegarmistrzowi, żeby poprawil po Tobie, jak już przyjmujesz zlecenia. Chociaż pewnie po negatywnych komentarzach to zostanie Ci tylko nauka" Bardzo lubię naprawiać zegarki a ich zbieranie jest efektem ubocznym. :D

Ten po prawej wczoraj przyszedł 🤗🤗🤗 był jeszcze biały ale ktoś mi go podkupił 🥺🥺🥺

IMG20230105154657.jpg

Edited by TomcioMiki

chyba definicja popularesa, nie? :D w sumie kupiłem dla bransoletki, która do niego nie pasowała. ale to całkiem fajny zegarek, muszę powiedzieć. chyba nigdy nie miałem mechanicznej rakiety...

rrrresl.jpg

Creeping like frost. As slow as grave moss. Like drowning in dry oceans of bone dust

4 godziny temu, JanekTheFizyk napisał(-a):

Niezbyt często kupuję Sławy. Ta sztuka z fazowanym szkłem jest jednak świetna. I na szczęście w pięknym stanie. Kalendarz oczywiście nie pasuje do tarczy i sekundnik nie jest taki, jak w katalogu (dzięki za wszelkie informacje Leszku :) ). Jednak to przełom lat 80/90, a zegarek nie wygląda na grzebany, jest prawie że szufladowcem. Czy jest szansa, że tak to wyszło? Nawet jeśli nie, to i tak świetny zakup :)

lA0TyLLOQ5Y75o2sL3JGcP3WL0CSCsP5k_-GIOyjrYHqSnMxfnl918NpeI3zno5miGLuBqNT1ffbPPmaIpnfFhlRPUNArsCpDdfUcuSwTxrZ0GngqZBTA_G7MLZFGld7iDz-MUcAhIgS4obHT9gzqOb5HGw_J0LDbTAFV1jc8R4aJ1z7by9-I3wKjvlG_Dlk4lJqjTGctECRc5jcTGbaaCs5Ej1geT7rW5TSE99ApUodVKw9_e22xybcutHS-nYJnvuVN_uglBtXkffSXWtFdtXHE6gg1joyz3r1nG2FQp5sZGn9cSw_qkeLceWJn-jiMIWQ3vpgl89WNdKgkI6_ecHMlsjf0nY3tVcmn1VR7cQj8BVWCscX_TkEDUxsTaMjRhKi4fndhClaRdhQeJyuNM2Mq4eJZ1AwCXzcAY6GLKoC68AxpqMCcyALu-3kCD5QJEkOD3wYL656fWSlbcMY3p1tZHdmav7I6hve5vGEkCoygYaKzdBS8JIEYpcW12UmZPkZmKV5wtC2WD9QCYpLgzAoiOEo1oIx-Jz7zFIzFS5FlO89iJI-Ce_z9nU_9X5VRDQ3R7PpZOirorUuJ8jtxYdRJeAeRvX6zmywacm7srx-qfinbFHyLUaZiQJrtcLvdJkuVBjLOmVEiHj5qce2SxOG0vTq24KHrO6PAQP0-ga-K2JmTAbsq7uix1SCzYLlE1VfTm998Axyp6CeWd6sh70kED4FMG1fD-FT00U3dG27p90989ZepjaQLtWJjFiz_hqEPlBLxLyn42riSBYCEux09Vl-6AhgryksR9o6mzWkLzrFwEbjX9wAbLA0OZX2heq3qufsd0LQbmi-6P669tiWttUwNM3-osCEWAr6cv2MkIEUgI8EB9SuoNt6SNJKCdaJ_sUei-LzP3rkDPmr3x2ZtjuHJPqBLjZXeaYmSlITtT01eSqXE_xmwb7FDj31ow0f5r97REOuUb5AzxrViw=w687-h914-no?authuser=0

Uśmiechnij się do Kacperka z forum będzie miał datownik angielskojęzyczny 🤗🤗🤗

17 minut temu, TomcioMiki napisał(-a):

Uśmiechnij się do Kacperka z forum będzie miał datownik angielskojęzyczny 🤗🤗🤗

Noo

Z twojej 😂

1 godzinę temu, oszolom napisał(-a):

chyba definicja popularesa, nie? :D w sumie kupiłem dla bransoletki, która do niego nie pasowała. ale to całkiem fajny zegarek, muszę powiedzieć. chyba nigdy nie miałem mechanicznej rakiety...

Bardzo fajny klasyczny zegarek, nie do zdarcia, wyróżniający się wśród modeli z lat 80, bardzo czytelna tarcza i jeszcze  ze znakiem jakości.

Mam gdzieś jeszcze ten model i pamiętam, że był wygodny i bardzo lubiłem go nosić.

Edited by art_69

12 godzin temu, TomcioMiki napisał(-a):

Szukam takiej Slavy, ktoś mi ją podkupił 😡😡😡

Mam ale leży w pudle od zawsze i nie mam pojęcia czy chodzi.

Jak bateria nie wylała to zawsze będzie chodzić

Godzinę temu, kchrapek napisał(-a):

Mam ale leży w pudle od zawsze i nie mam pojęcia czy chodzi.

Taką samą czy czymś się różni 🤔🤔🤔

Godzinę temu, kchrapek napisał(-a):

Identyczna.

Białą będę miał trzeba szukać pozłacaną 🤗🤗🤗 Ooo taką 

Screenshot_2023-01-06-20-23-19-28_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Edited by TomcioMiki

Takie coś mi czasem wpada, mam słabość do tego...ale jak widzę za małe pieniądze, trzy cyfry,  to biorę... potem mierzę i patrzę cholera za duży, no ale moje nadgarstki są jakie są, mam ochotę na więcej a jest jak jest.

To wtedy pokazuję przyjacielowi a on ma rękę jak Papaj i mówi dawaj kurna mi pasuje!

Pnieżej kafla...za kawał dobrego zegarka....

obraz.png.c06858e56e7a5c0a195337e4b4116bd0.png

obraz.png.dcc33243ebc8c92e8e745b4b741d817b.png

Czy to jest ruskie.... no chyba już nie...

Edited by Elob500

1 godzinę temu, Elob500 napisał(-a):

Takie coś mi czasem wpada, mam słabość do tego...ale jak widzę za małe pieniądze, trzy cyfry,  to biorę... potem mierzę i patrzę cholera za duży, no ale moje nadgarstki są jakie są, mam ochotę na więcej a jest jak jest.

To wtedy pokazuję przyjacielowi a on ma rękę jak Papaj i mówi dawaj kurna mi pasuje!

Pnieżej kafla...za kawał dobrego zegarka....

obraz.png.c06858e56e7a5c0a195337e4b4116bd0.png

obraz.png.dcc33243ebc8c92e8e745b4b741d817b.png

Czy to jest ruskie.... no chyba już nie...

Ale cebula , można framugę niechcący wyrwać 😁😁😁

@Elob500 mam specjalny bit do nakręcania tego zegarka :D mało używany, w dobrej cenie 😜 

IMG_7601.thumb.JPG.3df315c47770b765304284915106343d.JPG

Zakładasz na wkrętarkę, odpalasz i zegarek nakręcony na rok naprzód 😂

1 godzinę temu, renqien napisał(-a):

@Elob500 mam specjalny bit do nakręcania tego zegarka :D mało używany, w dobrej cenie 😜 

IMG_7601.thumb.JPG.3df315c47770b765304284915106343d.JPG

Zakładasz na wkrętarkę, odpalasz i zegarek nakręcony na rok naprzód 😂

😁😁😁👍👍👍👍

Wykonanie ozdób przy uszach koperty typowe dla Chin

"Proszę pamiętać, że zdecydowane stwierdzenia, takie jak „wszystko”, „zawsze” i „bez wyjątku” rzadko mają zastosowanie w dziedzinie radzieckich zegarków". (Mroatman)

52 minuty temu, Po Bieda napisał(-a):

Wykonanie ozdób przy uszach koperty typowe dla Chin

Chodzi Ci o te gwiazdki?

Zrzut ekranu 2023-01-07 161922.JPG

Jeśli tak. To są piny/wkręty do wymiany paska VE do każdego zegarka dodaje dwa wkrętaki do wymiany pasków, które pasują. 

Bardziej bym napisała, iż VE zamówił w chinach te koperty a kitajce przejęli pomysł i klepią ile się da. 

W tym przypadku ma zastosowania prawda, że oni zrobili tego więcej zatem to ich pomysł. A tak nie jest. 

Artykuł. 

VE 21 jewels ten model co kupiłem tak sądzę.

Edited by Elob500