Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość argos72

NAJNOWSZE ZAKUPY - NOWE NABYTKI

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już żeśmy się wkręcili w ten temat, to ile lat ma ... ta Slava?

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam nadzieję Piotrze że była pełnoletnia  ;)

A Sława bardzo ładna  :P  :D

Pełnoletnia jak się patrzy ;)  i zołza przy tym bo po krótkiej chwili zalotów, odwróciła się do mnie deklem i strzela fochy. Trza do majstra na czyszczenie :wacko:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie 30 w porywach do 45 ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno stwierdzić ile lat ma heksagonka kolegi Tajtka,Ja mam podobny egzemplarz wyprodukowany w 1988 roku w dniu rocznicy wprowadzenia Stanu Wojennego,.Zegarek został zakupiony przez turyste z Kanady na poczatku roku 1989 w moskiewskim sklepie Bieriozka (odpowiednik polskiego PewExu jeśli ktoś jeszcze te sklepy pamięta) za cenę 9 dolarów i 10 centow

post-67292-0-60519700-1423518726_thumb.jpg

post-67292-0-96118900-1423518738_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie dość że wykorzystał dziewczę to jeszcze jej zegarek zabrał łobuz jeden :o

Prawdziwy czerwonoarmista. Roweru nie miała?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawdziwy czerwonoarmista. Roweru nie miała?

Wielocypeda u niej nie było ;)  pyliesosa też ;)  coś o jakich różach czy rożnach gadała, ale gdzie tu tera róże wąchać albo grila robić :D

Oczywiście dokładnego datowania wieku nie da rady ustalić w moim przypadku. Podałem wartości przybliżone :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trudno stwierdzić ile lat ma heksagonka kolegi Tajtka,Ja mam podobny egzemplarz wyprodukowany w 1988 roku w dniu rocznicy wprowadzenia Stanu Wojennego,.Zegarek został zakupiony przez turyste z Kanady na poczatku roku 1989 w moskiewskim sklepie Bieriozka (odpowiednik polskiego PewExu jeśli ktoś jeszcze te sklepy pamięta) za cenę 9 dolarów i 10 centow

No nie. ;) Jesteś niesamowity. Zegarek super.  Nie wiem czy zauważyliście naklejoną metkę. Czy Rosjanie stosowali już wtedy metkownice czy to tylko ręcznie naklejana karteczka? 

"You may delay but time will not" Benjamin Franklin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boże Tajtek to ty już bierzesz jak leci i na wiek nie patrzysz???? :blink::o :o :o:ph34r:

Baaaa  potwór nie potwór byle koronki na boczku miała i oczywista oczywistość wąsy na licu co by godzinę pokazywać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne zegarki ostatnio pokazujecie. Brawo.

Do mnie taki zestawik dotarł. Fotka robocza, jak będzie trochę czasu to postaram się o lepsze zdjęcia.

post-29552-0-53783400-1423523115_thumb.jpg

www.slavnyhans.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saljut w pięknym stanie - zastanawiam się który rocznik, uszata, Sputnik?! Sława jest dla mnie zagdka  a Łucz ma wskazówki do zmiany (to nie problem)  ale tarcza doskonała.

A miałem się spokojnie spać położyć ale jednak nie będzie mi dane  :D

Świetne nabytki i  jak to jeden z kolegów napisał - wyzwalają we mnie niskie uczucie zazdrości  :wacko:  :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Saljut w pięknym stanie - zastanawiam się który rocznik, uszata, Sputnik?! Sława jest dla mnie zagdka  a Łucz ma wskazówki do zmiany (to nie problem)  ale tarcza doskonała.

A miałem się spokojnie spać położyć ale jednak nie będzie mi dane  :D

Świetne nabytki i  jak to jeden z kolegów napisał - wyzwalają we mnie niskie uczucie zazdrości  :wacko:  :D

Salut 4-47, mam nadzieję, że uda mi się znaleźć wskazówki do Łucza i będzie super zegar :)

www.slavnyhans.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Slavny Hans - jak dla mnie to Wostok wymiata :)

СДЕЛАHО В СССР

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do mnie taki zestawik dotarł. Fotka robocza, jak będzie trochę czasu to postaram się o lepsze zdjęcia.

dałbyś fotkę werku tej sławy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czapajew, trzyma czas (nie chrono oczywiście  :) ), sie nie zatrzymuje w żadnej pozycji i fajnie się nosi.post-75106-0-73528100-1423554953_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

#Hans, ta Sława zupełnie nie przystaje do Twojej kolekcji.   ;)

Już szykuję propozycję korupcyjną... (Gratki!!)

Edytowane przez Łyski

Szukam ładnej tarczy do złotego Kirowskiego. POMÓŻCIE!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dawno nie zanabywałęm zegareczków, więc wreszcie przełamałem impas i trafiłem pancernika za całe 20zł. Szkło było w dwóch częściach i nie dawał oznak życia, ale na szczęście nic poważnego. Ojciec akurat miał oryginalne szkło, przy okazji dostała kompleksowe mycie i śmiga, że aż miło.. Kosztowało mnie to uścisk dłoni :)

Stan "szau" nie robi, ale za te parę złotych myślę, że było warto.

di-JA2MLP1B.jpg
di-U8LOTOT0.jpg
di-HTLAAXBR.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mieć zegarmistrza z zapasem starych części w domu BEZCENNE  :)  :)  :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym zapasem to nie przesadzajmy, ma tego kilka "ton", ale sam nie wie co i przede wszystkim gdzie ma :) Bardziej mi odpowiada to, że za uścisk dłoni reanimuje mi zegareczki.

Edytowane przez bahuone

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj takie Maleństwo wpadło mi w ręce, nawet ładniutkie ;) chociaż dla mnie nie do noszenia nie ten kaliberek ;)

post-78685-0-99980000-1423576106_thumb.jpg

post-78685-0-01589100-1423576109_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi