carlito1 59 #51 Napisano 12 Sierpnia 2012 a takie cudo w kontraście ??Nie bardzo rozumiem... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #52 Napisano 12 Sierpnia 2012 w kontraście do Twojego AP - bardzo ciekawa alternatywa.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #53 Napisano 12 Sierpnia 2012 Szukam teraz Łukasz powoli czegoś z białą tarczą. Bardzo chętnie bym zobaczył na żywo Speake Marin... 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartek79 1663 #54 Napisano 12 Sierpnia 2012 nash13 ja się nie napinam, po prostu w różnych dziedzinach stosuję różną miarę. W zegarach ma być historia, prostota i jakość. W motoryzacji biorąc auto dla siebie podstawowe założenie jest takie, że ma dobrze skręcać. Gdyby nie fakt,że mam prawie 2m wzrostu byłby to Lotus Elise lub wspomniany K.(na którego i tak nigdy nie będzie mnie stać ) W tym przypadku wkład firmy w historię motoryzacji jest mi obojętny. SphinX Co to za zegar? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #55 Napisano 12 Sierpnia 2012 Linde Werdelin. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #56 Napisano 12 Sierpnia 2012 To LW to ciekawe powiazanie mechanika z nurkowym komputerem w ogole. Pierwszy raz takie widze. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SphinX 77 #57 Napisano 12 Sierpnia 2012 LINDE WERDELIN Oktopus II Titanium Blue kawał kapitalnego zegarka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 3890 #58 Napisano 12 Sierpnia 2012 LINDE WERDELIN Oktopus II Titanium Blue Fakt... nie najgorszy ale brakuje mu klasy jaką ma AP. AP Diver to nie tylko sportowy zegarek ale także właśnie klasa i elegancja. ktoś mu ( AP `diverowi) zarzucił, że jest nudny....fakt jest sterylny, męski, jednowymiarowy, prosty a jednocześnie skomplikowany tylko tam gdzie to skomplikowanie jest niezbędne....jest jak czarna duża limuzyna która nigdy się nie zestarzeje i zawsze będzie wzbudzać podziw....to nie jest sportowy gokart...atakujący spojlerami i stylizacją jednego sezonu. Tak jak już to kiedyś pisałem dla mnie to AP Diver powinien być zegarkiem agenta 007 ...zdecydowanie bardziej by pasował do postaci niż Seamaster Podsumowując....dobry wybór Michale 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gniewko 115 #59 Napisano 13 Sierpnia 2012 Na wstępie chce pogratulować najpiękniejszego, najzacniejszego zegarka w kolekcji. Zenith bardzo długo się bronił na podium ale AP niestety dał mu łupnia...Zegarek mimo swojej prostoty jest piękny. Nic tu nie jest przekombinowane, idealne proporcje i jakoś wykonania pewnie miażdży.Jedynie co pozostaje mi prosić to zdjęcia "dupki" tego cacuszka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #60 Napisano 13 Sierpnia 2012 Gratuluję świetnego zegarka Michale! W mojej opinii - aktualnie Twój najfajniejszy zegarek, choć o wielu pewnie zapomniałem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Owczar 280 #61 Napisano 13 Sierpnia 2012 Piękny zegarek, czekamy jeszcze na zdjęcia wykonane w środowisku dla niego przeznaczonym 0 Wszystko z czasem się zmieniaTomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #62 Napisano 13 Sierpnia 2012 Dzięki chłopaki Marcin, mnie raczej kojarzy się on z dużym sportowym wozem, coś jak Audi RS6, BMW M5, czy jakiś Mercedes AMG Zbyszek, wykonanie tego zegara powala, dosłownie tak jak napisałeś - miażdży! Zdjęcia samej koperty, dekla, klamry, porobie w najbliższej wolnej chwili. Lechu, również myśle, że to aktualnie najfajniejszy z moich zegarków 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #63 Napisano 13 Sierpnia 2012 Piękny zegarek, czekamy jeszcze na zdjęcia wykonane w środowisku dla niego przeznaczonym Postaram się 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
primabaleron 1175 #64 Napisano 13 Sierpnia 2012 Marzenie (ściętej głowy - mojej ). Póki co to cieszę się Twoją radością. 0 https://www.instagram.com/primabaleron/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1351 #65 Napisano 13 Sierpnia 2012 minusów tego zegarka nie widzę same plusy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirek 1969 1351 #66 Napisano 13 Sierpnia 2012 a tak jakby się kto nie znał to można się pomylić i uwierzyć że te wskazówki i indeksy są z trytem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dasiek7 16 #67 Napisano 14 Sierpnia 2012 to teraz zostaje kupic jakiegos Patka.........AP i Rolek juz jestl 0 " tylko Seiko " Damian Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nash13 16 #68 Napisano 14 Sierpnia 2012 VC i Patka:) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #69 Napisano 14 Sierpnia 2012 Gwałcicie mnie tymi Patkami Nie pasują do mojej osoby te zegarki, kojarzą mi się z Panami po pięćdziesiątce VC prędzej, choć wolałbym jakiegoś Bregueta. Ale coś ptaszki ćwiergają, że będzie kolejny AP Ewentualnie coś z rodziny GO albo JLC... Narazie jednak od nowa przeglądam oferty producentów niezależnych. 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxwell 0 #70 Napisano 14 Sierpnia 2012 Jak wszystkie AP zupełnie nie moja bajka,ale gratuluję nowego nabytku i radochy ze spełnienia jednego z zegarkowych marzeń Przy okazji-co to za model Nike?Cortez czy inna linia?Bardzo fajne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
carlito1 59 #71 Napisano 14 Sierpnia 2012 Świetne i bardzo wygodne, mam jeszcze takie granatowe. Później sprawdze co to za kolekcja i dam Ci znać na pw. Nowe foty, mam nadzieje, że się Wam spodoabją 0 "Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawel007 4547 #72 Napisano 14 Sierpnia 2012 pomidory Michał mnie zabiły....prawie ja Horowitz ale zegarek ...fajny- gratuluję- niech się nosi!!! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yenjay 660 #73 Napisano 14 Sierpnia 2012 Michal, przegladam ten watek od poczatku. Nic nie pisalem bo kontemplowalem Zegar swietny, BTW zmusiles mnie do przymiarki i na zywo jest jeszcze lepiej. Gratuluje kolejnego trafnego wyboru i tak trzymaj. Pozdrawiam Ps. Biala tarcza??? Tylko Rolex, Explorer II 42mm to z mojej strony. Ps1. Krolik cos dziwny ma wzrok 0 Pozdrawiam. Jedrzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bartosz 86 45 #74 Napisano 14 Sierpnia 2012 Ps. Biala tarcza??? Tylko Rolex, Explorer II 42mm to z mojej strony.W życiu, ten Rolex biały to porażka Tylko czarna w przypadku explorera. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mylof 3885 #75 Napisano 14 Sierpnia 2012 Kapitalny zegarek. Gratuluję zakupu. 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach