Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

carlito1

The Diver

Rekomendowane odpowiedzi

a takie cudo w kontraście ??

Nie bardzo rozumiem...

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w kontraście do Twojego AP - bardzo ciekawa alternatywa..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam teraz Łukasz powoli czegoś z białą tarczą. Bardzo chętnie bym zobaczył na żywo Speake Marin...

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustającej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych podania ręki" - Henryk Reyman.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nash13 ja się nie napinam, po prostu w różnych dziedzinach stosuję różną miarę. W zegarach ma być historia, prostota i jakość. W motoryzacji biorąc auto dla siebie podstawowe założenie jest takie, że ma dobrze skręcać. Gdyby nie fakt,że mam prawie 2m wzrostu byłby to Lotus Elise lub wspomniany K.(na którego i tak nigdy nie będzie mnie stać :P ) W tym przypadku wkład firmy w historię motoryzacji jest mi obojętny.

SphinX Co to za zegar?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Linde Werdelin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To LW to ciekawe powiazanie mechanika z nurkowym komputerem w ogole. Pierwszy raz takie widze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LINDE WERDELIN Oktopus II Titanium Blue

LINDE%2BWERDELIN%2BOktopus%2BII%2B-%2BDouble%2BDate%2BTitanium%2BBLUE%2B01.jpg

kawał kapitalnego zegarka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

LINDE WERDELIN Oktopus II Titanium Blue

Fakt... nie najgorszy ;) ale brakuje mu klasy jaką ma AP. AP Diver to nie tylko sportowy zegarek ale także właśnie klasa i elegancja.

ktoś mu ( AP `diverowi) zarzucił, że jest nudny....fakt jest sterylny, męski, jednowymiarowy, prosty a jednocześnie skomplikowany tylko tam gdzie to skomplikowanie jest niezbędne....jest jak czarna duża limuzyna która nigdy się nie zestarzeje i zawsze będzie wzbudzać podziw....to nie jest sportowy gokart...atakujący spojlerami i stylizacją jednego sezonu.

Tak jak już to kiedyś pisałem dla mnie to AP Diver powinien być zegarkiem agenta 007 :) ...zdecydowanie bardziej by pasował do postaci niż Seamaster :)

Podsumowując....dobry wybór Michale :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na wstępie chce pogratulować najpiękniejszego, najzacniejszego zegarka w kolekcji. Zenith bardzo długo się bronił na podium ale AP niestety dał mu łupnia...

Zegarek mimo swojej prostoty jest piękny. Nic tu nie jest przekombinowane, idealne proporcje i jakoś wykonania pewnie miażdży.

Jedynie co pozostaje mi prosić to zdjęcia "dupki" tego cacuszka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluję świetnego zegarka Michale! W mojej opinii - aktualnie Twój najfajniejszy zegarek, choć o wielu pewnie zapomniałem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny zegarek, czekamy jeszcze na zdjęcia wykonane w środowisku dla niego przeznaczonym :)

Wszystko z czasem się zmienia

Tomek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki chłopaki :)

Marcin, mnie raczej kojarzy się on z dużym sportowym wozem, coś jak Audi RS6, BMW M5, czy jakiś Mercedes AMG ;)

Zbyszek, wykonanie tego zegara powala, dosłownie tak jak napisałeś - miażdży! Zdjęcia samej koperty, dekla, klamry, porobie w najbliższej wolnej chwili.

Lechu, również myśle, że to aktualnie najfajniejszy z moich zegarków :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Piękny zegarek, czekamy jeszcze na zdjęcia wykonane w środowisku dla niego przeznaczonym :)

Postaram się :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak jakby się kto nie znał to można się pomylić i uwierzyć że te wskazówki i indeksy są z trytem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to teraz zostaje kupic jakiegos Patka.........AP i Rolek juz jestl :)

" tylko Seiko " Damian

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwałcicie mnie tymi Patkami :D Nie pasują do mojej osoby te zegarki, kojarzą mi się z Panami po pięćdziesiątce :) VC prędzej, choć wolałbym jakiegoś Bregueta. Ale coś ptaszki ćwiergają, że będzie kolejny AP :) Ewentualnie coś z rodziny GO albo JLC... Narazie jednak od nowa przeglądam oferty producentów niezależnych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak wszystkie AP zupełnie nie moja bajka,ale gratuluję nowego nabytku i radochy ze spełnienia jednego z zegarkowych marzeń :)

Przy okazji-co to za model Nike?Cortez czy inna linia?Bardzo fajne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Świetne i bardzo wygodne, mam jeszcze takie granatowe. Później sprawdze co to za kolekcja i dam Ci znać na pw.

Nowe foty, mam nadzieje, że się Wam spodoabją :)

IMG_2502-2-1.jpg

IMG_2506-2-2.jpg

IMG_3040-2.jpg

IMG_3055-3.jpg

IMG_3085-2.jpg

IMG_3087-2.jpg

IMG_3105-2.jpg

IMG_3132-3.jpg

IMG_3156-2.jpg

IMG_3187-2.jpg

IMG_3191-2.jpg

IMG_3224-2.jpg

IMG_3244-2.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pomidory Michał mnie zabiły....prawie ja Horowitz :lol:

ale zegarek ...fajny- gratuluję- niech się nosi!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michal, przegladam ten watek od poczatku. Nic nie pisalem bo kontemplowalem :D

Zegar swietny, BTW zmusiles mnie do przymiarki i na zywo jest jeszcze lepiej.

Gratuluje kolejnego trafnego wyboru i tak trzymaj.

Pozdrawiam

Ps. Biala tarcza??? Tylko :P Rolex, Explorer II 42mm to z mojej strony.

Ps1. Krolik cos dziwny ma wzrok :blink::lol:

Pozdrawiam. Jedrzej 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ps. Biala tarcza??? Tylko :P Rolex, Explorer II 42mm to z mojej strony.

W życiu, ten Rolex biały to porażka :)

Tylko czarna w przypadku explorera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kapitalny zegarek. Gratuluję zakupu.

" Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.