Krzyzol 4 #1 Napisano 30 Września 2006 Mam nadzieje, że tematu jeszcze nie było i proszę o zgłaszanie się Monsterowców. Czarnych i pomarańczowych Więc ja jako pierwszy - pomarańczka. 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #2 Napisano 30 Września 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lewandek 55 #3 Napisano 30 Września 2006 czarnuch i pomarancza Jak wyzej 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rip 862 #4 Napisano 30 Września 2006 sprzedalem pomarancze, ale czarnuch caly czas jest w domu, co prawda nalezy do ojca, ale co tam:) 8) 0 wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #5 Napisano 30 Września 2006 Czarny 1 szt. noszony cały czas :wink: 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_L 10 #6 Napisano 30 Września 2006 OM szt. 1, raczej odpoczywa :oops: 0 Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #7 Napisano 1 Października 2006 BM 1szt 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yargoth 1 #8 Napisano 1 Października 2006 Pomarańcza na gumie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzyzol 4 #9 Napisano 2 Października 2006 Jeśli dobrze liczę, na razie jest ośmiu Monsterowców, którzy w sumie mają pięć BM i tyle samo OM 0 Wojtek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pcichosz 2 #10 Napisano 2 Października 2006 To ja jeszcze dorzucam po jednym (czarny i pomarańczowy). Paweł 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
paulus 0 #11 Napisano 3 Października 2006 i ja jedna sztuka orange 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #12 Napisano 3 Października 2006 to i ja orange na pomarańczowym, nylonowym rhino nosi żona 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość maniek_szpadel #13 Napisano 4 Października 2006 No hej Dopisuje się z pomarańczowym na stalowej bransolecie. PozdrówkaManiek_Szpadel 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość julka.b #14 Napisano 6 Października 2006 mam pytanie, a w zasadzie dwa do maniaków MONSTERÓW:czym różni się SAMURAI od MONSTERA (poza kopertą i tarczą rzecz jasna)?i jaki dzienny poślizg (ile sekund zyskuje/traci) MONSTER dziennie - w końcu to automat? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
soft 0 #15 Napisano 6 Października 2006 ... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #16 Napisano 6 Października 2006 czym różni się SAMURAI od MONSTERA (poza kopertą i tarczą rzecz jasna)? wskazówkami i koronką . Ceną. Inny jest rozstaw uszu (Mon - `20 Sam - `22), Monster ma day/date, Samuraj tylko datę. Czarny Samuraj ma czerniony bezel i koronkę, co dla niektórych jest wadą. Poza tym właściwie niczym. pytanie było do maniaków monsterów, ale pozwoliłem sobie odpowiedzieć :oops: edit: drugi :roll: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość julka.b #17 Napisano 6 Października 2006 dzięki, teraz tylko dokładność MONSTERA, a jak by ktoś znał SAMURAJA, to też 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #18 Napisano 6 Października 2006 ~ +15s. na dobę może być lepiej może być gorzej 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eye_lip 24257 #19 Napisano 6 Października 2006 Wypowiem sie czysto teoretycznie, bo nie mam ani monstera ani samuraja, ale mam inne Seiko na tych mechanizmach - raz w tygodniu robię korektę, nie mierzyłem dokładnie, ale wychodzi (może) 3min/tydzień, w każdym razie nie przeszkadza mi to zbytnio. A co do zegarków - to bierz Samuraja - jest piekny:http://www.makedostudio.com/watches/seiko-...lack-Samurai-SS 0 Instagram.com/horlobby.watches Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość julka.b #20 Napisano 6 Października 2006 mi szczerze mówiąc podoba się barziej pomarańczowy MONSTER, jest taki "freakowy", dzięki za odpowiedzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maro66 60 #21 Napisano 6 Października 2006 Brawo!Słuszna decyzja! 0 Time is meaningless, and yet it is all that exists. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p0li 1 #22 Napisano 6 Października 2006 mi szczerze mówiąc podoba się barziej pomarańczowy MONSTER, jest taki "freakowy", dzięki za odpowiedzi ja ostatnio kupiłem pomarańczowego monstera dla żony - do tego pomarańczowy rhinostrap - i mam teraz BardzoZadowolonąŻonę 8) jak będe dla siebie kupował samuraja - to pomarańczowego titanium - czarny jest jaiś taki smutny :/ 0 p0zdrawiamp0li Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
neuro 3 #23 Napisano 6 Października 2006 nobliwy jest 8) a nie smutny :wink: 0 Michał Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adiblue 0 #24 Napisano 23 Października 2006 BM na bransolecie,skorce i gumce 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jazzband 2 #25 Napisano 23 Października 2006 dzięki, teraz tylko dokładność MONSTERA, a jak by ktoś znał SAMURAJA, to też Mój monster poniżej 2s/d 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach