Z_bych 2025 #351 Napisano 24 Kwietnia 2012 Nowy nabytek. Póki co orange. Ale myślę już o black. Swoją drogą nie wiem na czym go nosić. Poradzicie coś? 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #352 Napisano 24 Kwietnia 2012 sergserg mandarynki też się liczą? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniello 0 #353 Napisano 7 Maja 2012 I do mnie zawitał nowiutki SKX779K. Jeśli dobrze licze to nr 208. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
1Faktograf 0 #354 Napisano 7 Maja 2012 Nie no mandarynki to już przegięcie z czarnym by było gorzej, chyba że węgiel położysz na pasku. Pomysł ogólnie krejzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41690 #355 Napisano 8 Maja 2012 (edytowane) Swoją drogą nie wiem na czym go nosić. Poradzicie coś?Spróbuj na nadgarstku :lol: Tam gdzie miejsce zegarka. No chyba, że to "kieszonka", to w kieszeni Edytowane 8 Maja 2012 przez Dorian06 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chivay 0 #356 Napisano 8 Maja 2012 +1 BM na bransolecie Najlepiej wydane 200 $ od bardzo długiego czasu Na żywo ładniejszy niż na zdjęciach. Świetnie się go nosi. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #357 Napisano 9 Maja 2012 +1 pomarańczowy+1 czarny :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gio 2583 #358 Napisano 9 Maja 2012 (edytowane) Acha - czarny na pasku rios, pomarańczowy na oryginalnej bransolecie. Edytowane 9 Maja 2012 przez Gio 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dyspozytor 6 #359 Napisano 9 Maja 2012 To ja dodaję nowiutkiego na bransolecie black monstera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stuttgart 1 #360 Napisano 10 Maja 2012 Pogubiłem się w numeracji, ale jest i on : 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gajardo 0 #361 Napisano 18 Maja 2012 +1 OM na bransolecieBabcia zafundowała na 18-ste urodziny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lestaf 452 #362 Napisano 18 Maja 2012 Dobrą masz babcię, szanuj ją 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wit25 0 #363 Napisano 19 Maja 2012 Witam Kolegów. Dojechał w końcu do mnie. BM. Jeszcze ofoliowany,nie ustawiony, nie noszony (trema ?). O ile dobrze liczę 215. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.usPozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szlamfajer 32 #364 Napisano 23 Maja 2012 + 1 BMKupiony na bazarku od Forumowicza, więc może już kiedyś był liczony, nie wiem... 0 [wysłane z mojego Atari 65XE] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czasnagli 1 #365 Napisano 23 Maja 2012 te Monsterki to fajne chłopaki są. Mój OM jest najmniejszy z mojej kolekcji a jednak daje dużo frajdy. No i ten stosunek cena/jakość - rewelacja! Sorry za OT 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #366 Napisano 29 Maja 2012 Fsyscy majom monstra, mam i ja. Czarny, nie śmigany. Jakby ktoś miał ochotę i pomarańczowego, nowego braciszka, to mogę się zamienić :-) (gwarancja, instrukcja itd.) 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wit25 0 #367 Napisano 29 Maja 2012 Gratuluję kolego Z_bych. Ja swoim BM nie nacieszyłem się długo. Raptem dowiedziałem się jak go ustawiać (odkręcana koronka ). Niestety nagłe, nie planowane wydatki na remont samochodu spowodowały że muszę się rozstać z monsterem nr. 215 .Jeszcze nie był na ręce. Bransoleta ofoliowana. Ze względu na małą ilość postów tu sygnalizuję problem.Pozdrawiam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Z_bych 2025 #368 Napisano 29 Maja 2012 A guzik :-) NIe zamieniam się, za jakiś czas dokupię mu brata. Ale wcześniej (jak znajdę i będzie mnie stać ) kupię mu Whita Napisze ktoś, za ile można kupić takie Yeti? 0 www.katatime.pl www.toskania.org.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kindybal 1873 #369 Napisano 5 Czerwca 2012 -1 . Proszę o wykreślenie , zmiana na sumo. 0 Ball, Eterna, JeanRichard 1681, CyS, Glycine, Damasko, ChWard, Epos, Herbelin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bumak 1 #370 Napisano 7 Czerwca 2012 + 1 OM (czarny pasek plus pomarańczowe przeszycie) - ostatnimi czasy bardzo często na łapce 0 Pozdrawiam,Grzegorz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #371 Napisano 8 Czerwca 2012 miałem czarnegomam pomarańczowegoOM jest bardziej kontrowersyjny, zmienia odcienie tarczyjednak BM jest bardziej męski i dystyngowany - jak to mówią dla prawdziwych facetów - ponownie trzeba będzie nabyć BM pytanie do zgromadzonych tutaj - zainwestował ktoś w wersję Made in Japan ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41690 #372 Napisano 8 Czerwca 2012 ... zainwestował ktoś w wersję Made in Japan ?[/b]Ciężko takiego trafić na naszym rynku 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #373 Napisano 8 Czerwca 2012 miałem na myśli świadomy zakup droższy o jakieś 60-80$ 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sergserg 14 #374 Napisano 9 Czerwca 2012 miałem na myśli świadomy zakup droższy o jakieś 60-80$ W tej klasie zegarka nie wiem, czy jakieś różnice byłyby widoczne. Gdyby chodziło o kwarc, to można by się spodziewać np. zgranego sekudnika z indeksami. Choć to też nie jest prawidłowość - mój kwarcowy Monster jest spoza Japonii (Mov't Japan), a wskazówki zgrane (choć to zegarek sprzed 10 lat, to mogły być inne standardy). 0 Zegarkowe zainteresowania: precyzyjne kwarce z termokompensacją (HEQ), kwarce dokładne typu "Radio Controlled", kwarce ładne, lekkie (tytanowe), niegrube i niebrzydkie, niekoniecznie japońskie, ale z mocnym, technologicznym, kwarcowym duchem Ulubione marki zegarkowe: Casio Oceanus, Seiko Brightz&Spirit&Prospex, Citizen Attesa&Exceed&PromasterAktualnie na bazarku (sprzedaż/zamiana): Najbliższe cele zegarkowe: Citizen Exceed EBS74-5101 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Carlos 0 #375 Napisano 11 Czerwca 2012 Komu się już znudił BM i chce się zamienić na nóweczkę chrono Seiko w kwarcu ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach