thesilent 0 #551 Napisano 5 Stycznia 2015 ja się przyzwyczaiłem już na tyle, że jest u mnie zegarkiem codziennym. Wyparł tym samym moją wysłużoną piątkę, która odpoczywa w pudełeczku. Czasem. jak założę piątkę, to się uśmiecham do niej i mówię: ty mój maluszku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matyr 0 #552 Napisano 13 Stycznia 2015 Chłopy - kupię starą wersję, nikomu się nie znudził? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lpociask 18 #553 Napisano 16 Stycznia 2015 Kajdan na razie poszedł do szuflady a wybór mam taki Nowy Monster od wczoraj u mnie. 0 Seiko SARB017 Alpinist, Seiko SRP307K1 Black Monster, Orient Bambino V3 Grey ER2400KA, Casio G SHOCK G-9000-1V, Pulsar PU7005X1, Seiko SNZG11, Seiko SNZJ07, Apple Watch Sport 42mm Space Grey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #554 Napisano 16 Stycznia 2015 Kajdan na razie poszedł do szuflady a wybór mam taki Nowy Monster od wczoraj u mnie. IMG_2872.jpgwracaj do kajdana 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość mrovka #555 Napisano 23 Stycznia 2015 echhsorry za spam..ale tak ogladam te wasze potwory I z kazdym zdjeciem mam coraz wieksza zazdrosc taka pozytywna zazdrosc oczywiscie nie wiem kiedy..ale kiedys czarny zagosci na moim nadgarstku,to sie poprostu czuje pozdrawiam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mkrzycho79 2777 #556 Napisano 24 Stycznia 2015 no i jeszcze mój 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #557 Napisano 23 Lutego 2015 Kilkudniowy staz z Monsterem 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matyr 0 #558 Napisano 23 Lutego 2015 Panowie, jak któryś nie nosi bransolety, to ja chętnie odkupię. Może być poważnie używana. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23167 #559 Napisano 23 Lutego 2015 romseymanGratulacje, fajny nowy monster, chociaż bardziej podobają mi się w moim indeksy-kły Logo prospex ujdzie ale ta lupka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #560 Napisano 23 Lutego 2015 Rzeczywiście lupka słabo wygląda :/Do tego koronka trochę jakby z innego zegarka.Pierwsza generacja optycznie chyba najfajniejsza choć w drugiej podoba mi się inny kolor sekundnika. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #561 Napisano 23 Lutego 2015 romseymanGratulacje, fajny nowy monster, chociaż bardziej podobają mi się w moim indeksy-kły Logo prospex ujdzie ale ta lupka Lupka to tylko w Rolexie pasuje . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #562 Napisano 23 Lutego 2015 (edytowane) Tez myslalem, ze lupka nie bedzie pasowac, nawet zapobiegawczo kupilem szafir bez lupki, ale na zywo nie rzuca sie w oczy i poki co nie bede niczego zmienial. Jak mi sie znudzi to wymienie szklo. Lupka to tylko w Rolexie pasuje .Tak? A dlaczego? Cos blizej na ten temat? Edytowane 23 Lutego 2015 przez romseyman 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #563 Napisano 23 Lutego 2015 Tez myslalem, ze lupka nie bedzie pasowac, nawet zapobiegawczo kupilem szafir bez lupki, ale na zywo nie rzuca sie w oczy i poki co nie bede niczego zmienial. Jak mi sie znudzi to wymienie szklo. Tak? A dlaczego? Cos blizej na ten temat? 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #564 Napisano 23 Lutego 2015 aha...no tak 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #565 Napisano 23 Lutego 2015 Rzeczywiście lupka słabo wygląda :/Do tego koronka trochę jakby z innego zegarka.Pierwsza generacja optycznie chyba najfajniejsza choć w drugiej podoba mi się inny kolor sekundnika.Koronka jest taka sama jak w 2 gen. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #566 Napisano 23 Lutego 2015 (edytowane) Koronka jest taka sama jak w 2 gen.I właśnie dlatego koronka w pierwszej wygląda najlepiej. Edytowane 23 Lutego 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11619 #567 Napisano 9 Marca 2015 (edytowane) Szukam i szukam, w końcu znalazłem ---> 2 posty niżej Edytowane 25 Marca 2015 przez tommly 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
miczek 0 #568 Napisano 23 Marca 2015 #294 (o ile dobrze policzyłem) Świeży nabytek na moim <16cm nadgarstku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11619 #569 Napisano 25 Marca 2015 A mój kolejny - świeżynka (no i mam w końcu rodzeństwo: czarnuch i pomarańczka) yupiii 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #570 Napisano 25 Marca 2015 No!... wreszcie! Ale żeś go wysiedział! Gratulacje! i niech się dobrze nosi! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11619 #571 Napisano 25 Marca 2015 No!... wreszcie! Ale żeś go wysiedział! Gratulacje! i niech się dobrze nosi! Nie podziękuję 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pechagto 1087 #572 Napisano 28 Marca 2015 U mnie 2gen w oranżu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10236 #573 Napisano 28 Marca 2015 Ciasteczkowy potwór #297 (o ile miczek dobrze policzyl ) 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #574 Napisano 28 Marca 2015 Juz bez lupki. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość #575 Napisano 28 Marca 2015 Bez lupki chyba jednak ładniej. A co to za szkło? Jest AR, czy mi się wydaje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach