booggie77 1 #776 Napisano 26 Października 2015 Sol - nie zamieniam się 0 It's a question of time... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7154 #777 Napisano 26 Października 2015 Zaprawdę powiadam Wam: nie wiecie o czym mówicie 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #778 Napisano 5 Listopada 2015 (edytowane) Co prawda już poszły w świat ale zdjęciami warto się podzielić... Dla tych, którzy nie mogą się zdecydować co do wersji Black vs Orange mogę jedynie poradzić, że trzeba mieć oba. Pomijając kwestię gustu a w większości przypadków dostępności lub okazji nadarzających się podczas poszukiwań przed zakupem... dla mnie mimo wszystko pierwsza generacja jest najlepsza. Edytowane 5 Listopada 2015 przez Waldzior 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #779 Napisano 5 Listopada 2015 Czarny na meshu kozak !!Ciekawe czy pomaranczowy tak dobrze na meshu by wygladal... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #780 Napisano 5 Listopada 2015 Fakt dobre zestawienie z meshem . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #781 Napisano 5 Listopada 2015 A moze ktos ma pomarancze z meshem i wrzuci fotke, chetnie zobacze jak to wyglada. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #782 Napisano 5 Listopada 2015 (edytowane) ... dla mnie mimo wszystko pierwsza generacja jest najlepsza.A miałeś drugą?Miałem obie wersje w różnych kolorach i co prawda ocena zależy od gustu i tu nie ma co dyskutować ale należy nadmienić że w nowszej generacji, pomijając nowszy mechanizm (stop sekunda z dokręcaniem), to indeksy są o wiele bardziej starannie nałożone i dopieszczone a sama luma równiutko nałożona Edytowane 5 Listopada 2015 przez tomaliusz 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
booggie77 1 #783 Napisano 5 Listopada 2015 Świetne foty!! Dzięki 0 It's a question of time... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #784 Napisano 5 Listopada 2015 Pomarańczowy na meshu 20 mm a czarny 22 mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #785 Napisano 6 Listopada 2015 (edytowane) Hmm pierwsze na co trzeba zwrocic uwage to na postawe kolegi Waldziora, chwila i juz zaspokoil moja ciekawosc wrzucajac fotke, dzieki.Pomaranczowy dobrze wyglada ale nie tak kozacko jak czorny. Pozatym zdecydowanie lepiej jest wcisnac 22mm. Edytowane 6 Listopada 2015 przez Trzy_siódemki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jackk 53 #786 Napisano 6 Listopada 2015 Monster na meshu to jak wyprowadzać tygrysa na smyczy od jamnika 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #787 Napisano 6 Listopada 2015 Smyczą od jamnika jak to nazywasz mogą być ewentualnie niektóre paseczki materiałowe, jakie niektórzy próbują zakładać do tego zegarka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #788 Napisano 6 Listopada 2015 W poscie #786 mozna zobaczyc jak to wyglada i w mojej opinii zupelnie nie jak tygrys w smyczy jamnika.Ale mamy demokracje... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #789 Napisano 6 Listopada 2015 Jeśli monstera uważacie za "tygrysa" to jaki zwierzątkiem nazwalibyście proprofa na meshu? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotrek ch 1 #790 Napisano 11 Listopada 2015 Dzis dostarczono nie jestem rozczarowany jest niezly choc myslalem ze bedzie wiekszy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #791 Napisano 11 Listopada 2015 Oooo...jaka niecodzienna wersja kolorystyczna. PS. Gdy dostałem swojego też byłem zdziwiony jego "wielkością" 40mm bez koronki ale jaki taki mały się na reku wydaje. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vandit 1071 #792 Napisano 11 Listopada 2015 rozmiar jest idealny chociaż na fotach wydaje się większy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #793 Napisano 11 Listopada 2015 Monster to stosunkowo niewielki zegarek jak na divera . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 41687 #794 Napisano 11 Listopada 2015 Oooo...jaka niecodzienna wersja kolorystyczna. PS. Gdy dostałem swojego też byłem zdziwiony jego "wielkością" 40mm bez koronki ale jaki taki mały się na reku wydaje.Monster nie ma 40mm. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #795 Napisano 11 Listopada 2015 Ma 42mm. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tom76 12 #796 Napisano 11 Listopada 2015 vandit - świetne zdjęcie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #797 Napisano 11 Listopada 2015 PS. Gdy dostałem swojego też byłem zdziwiony jego "wielkością" [...] Pewnie masz rękę jak mały cygan nogę to i zegarek wydaje się mały 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Trzy_siódemki 1 #798 Napisano 11 Listopada 2015 Monster nie ma 40mm. Linijką mierzyłem i tyle mi wyszło.Pewnie masz rękę jak mały cygan nogę to i zegarek wydaje się mały A gdzie...nadgarstek 17,5 wiec chudzinka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3227 #799 Napisano 11 Listopada 2015 Tak czy inaczej taki właśnie z niego "monster". 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jogi 10230 #800 Napisano 11 Listopada 2015 (edytowane) Linijką mierzyłem i tyle mi wyszło.Linijką to sobie można mierzyć...coś innego 03:50 Edytowane 11 Listopada 2015 przez Jogi 0 Żyć to znaczy ryzykować. W przeciwnym razie, jesteś wyłącznie bierną bryłą przypadkowo zebranych molekuł, niesioną prądem Wszechświata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach