Gość romseyman #851 Napisano 29 Stycznia 2016 A co za problem wymienić szkło? Zrobiłem tak w czarnym i jest ok. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #852 Napisano 29 Stycznia 2016 A co za problem wymienić szkło? Zrobiłem tak w czarnym i jest ok.A po co wymieniać szkło, jak można to odkleić 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #853 Napisano 29 Stycznia 2016 Mozna ale jest ryzyko, ze podczas podgrzewania mozna uszkodzic uszczelke, przynajmniej wg mojej wiedzy trzeba podgrzac. Prosze mnie poprawic jezeli sie myle. Poza tym szafir jest chyba lepszy niz hardlex. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #854 Napisano 29 Stycznia 2016 Plus ten szafir, to fakt Można podgrzać wyjęte szkło ale i bez wyciągania nic nie przegrzejesz jak zrobisz to z głową Tylko nie zawsze podgrzanie przynosi efekt i wtedy po prostu trzeba zeszlifować i tak było w moim przypadku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #855 Napisano 29 Stycznia 2016 No wlasnie. Mniej ceregieli jest z wymiana a dodatkowo zyskuje sie szafir. No i jeszcze zostaje stare szklo w razie jakiejs katastrofy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ptaku 102 #856 Napisano 29 Stycznia 2016 A mi ta lupą się podoba ale na tarczy wolę ostre zeby 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krygo 18691 #857 Napisano 29 Stycznia 2016 Tu mnie z nim jeszcze nie było 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
POKUSER 6 #858 Napisano 29 Stycznia 2016 No wlasnie. Mniej ceregieli jest z wymiana a dodatkowo zyskuje sie szafir. No i jeszcze zostaje stare szklo w razie jakiejs katastrofy A czy taką wymianę zrobi bez większych problemów zegarmistrz? Gdzie można by takie szkiełko nabyć, pi razy oko za ile i czy nie wpłynie to na wodoszczelność? Chodzi za mną monster, a z szafirem byłby idealny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość romseyman #859 Napisano 30 Stycznia 2016 A czy taką wymianę zrobi bez większych problemów zegarmistrz? Gdzie można by takie szkiełko nabyć, pi razy oko za ile i czy nie wpłynie to na wodoszczelność? Chodzi za mną monster, a z szafirem byłby idealnyKazdy zegarmistrz to zrobi. Niekoniecznie bateryjkowiec. Szklo znajdziesz w sieci, kosztuje ok $50. Prawidlowo zrobione nie wplynie na wodoszczelnosc. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 801 #860 Napisano 30 Stycznia 2016 A czy taką wymianę zrobi bez większych problemów zegarmistrz? Gdzie można by takie szkiełko nabyć, pi razy oko za ile i czy nie wpłynie to na wodoszczelność? Chodzi za mną monster, a z szafirem byłby idealnySzkło http://www.dagazwatch.com/apps/webstore/products/show/1047720wymiana zegarmistrz. 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Smoliński 15 #861 Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Albo sklep ""sapphire crystals store" na Ebayu. Edytowane 30 Stycznia 2016 przez Piotr Smoliński 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
POKUSER 6 #862 Napisano 30 Stycznia 2016 (edytowane) Szkło http://www.dagazwatch.com/apps/webstore/products/show/1047720wymiana zegarmistrz.Albo sklep ""sapphire crystals store" na Ebayu.Dzięki za info ☺ Edytowane 30 Stycznia 2016 przez POKUSER 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
POKUSER 6 #863 Napisano 30 Stycznia 2016 Kazdy zegarmistrz to zrobi. Niekoniecznie bateryjkowiec. Szklo znajdziesz w sieci, kosztuje ok $50. Prawidlowo zrobione nie wplynie na wodoszczelnosc.Dzięki, teraz pewnie jeszcze mocniej za mną będzie chodził 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
emiel 1651 #864 Napisano 30 Stycznia 2016 Jako, że numeracja już dawno straciła sens, po prostu dorzucam swojego: 0 Ball, Casio, Citizen, Grand Seiko, Longines, Muhle, Orient, Orient Star, Oris, Seiko, Squale, Tissot, Vostok, Zodiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelsamotyha 13 #865 Napisano 15 Lutego 2016 No to i ja dorzucam Wysyłane z mojego LG-D855 za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TabaQ 53 #866 Napisano 20 Lutego 2016 Kiedyś był SKX779, teraz jest SRP307: 0 "**wno chłopu nie zegarek..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zix 3 #867 Napisano 23 Lutego 2016 (edytowane) Dołączam do grona. +1Co ciekawe mój Monster srp307 to... Prospex. Ps - chyba zepsułem bransoletę... chciałem skrócić, nacisnąłem szpilką tam gdzie te strzałki od wewnątrz i.. wyszedł ten pin, ale w dwóch częściach. Następnie poprawiłem jeszcze w dwóch ogniwach. Juz nie ruszam. Edytowane 23 Lutego 2016 przez Zix 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4489 #868 Napisano 23 Lutego 2016 (edytowane) Edytowane 23 Lutego 2016 przez Burns 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #869 Napisano 23 Lutego 2016 Nie rób sobie jaj, tego nie można popsuć, co najwyżej zgubić tą małą tulejkę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zix 3 #870 Napisano 23 Lutego 2016 Dobra, ciarach ze mnie, ale już naprawiłem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość vitriol #871 Napisano 23 Lutego 2016 Dobra, ciarach ze mnie Ciarach czyli kto...? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #872 Napisano 23 Lutego 2016 Ciarach czyli kto...?Dawniej pogardliwie szlachcic 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zix 3 #873 Napisano 23 Lutego 2016 Potocznie (w moich okolicach) fleja, ale także osoba, która sobie żle radzi z daną sytuacją. W moim przypadku oznacza to brak zdolności manualnych. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23158 #874 Napisano 23 Lutego 2016 Już się tak nie dołuj, wyjdziesz na ludzi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zix 3 #875 Napisano 23 Lutego 2016 Ależ ja się nie dołuję, znam swoje możliwości. Wracając do Monstera - teraz chyba wszystkie potwory będą już Prospex.Są też takie bez daty i z cyklopem (ponoć 3 generacja). W takim razie mój to jest chyba gen. 2.5 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach