Gość #976 Napisano 11 Października 2016 Wersja z X chodzi znacznie szybciej W przypadku mojego egzemplarza tak właśnie było (2,5min/24h). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konax 387 #977 Napisano 11 Października 2016 Znaczy kwestia gustu To jeszcze zapodam dwie foty z atomową lumą. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #978 Napisano 11 Października 2016 To jeszcze zapodam dwie foty z atomową lumą. Jeszcze, jeszcze! Znaczy kwestia gustu niekoniecznie... W przypadku mojego egzemplarza tak właśnie było (2,5min/24h). 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #979 Napisano 11 Października 2016 Ja nie mogłem się zdecydować na kolor i w końcu kupiłem oba ale ostatecznie nie mam żadnego. Za małe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość bazant #980 Napisano 11 Października 2016 Też uległem urokowi monstera 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #981 Napisano 11 Października 2016 Ja nie mogłem się zdecydować na kolor i w końcu kupiłem oba ale ostatecznie nie mam żadnego. Za małe Jednego mogłeś zostawić. Moda mija, ludzie się zmieniają, zmienia się też ich podejście i często chudną tu i tam, a monster jest zawsze fajny Czarny na meshu bardzo fajnie wygląda 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldzior 3228 #982 Napisano 11 Października 2016 W nadgarstku ostatnio schudłem z 21 na 19.5 cm a gruby ogólnie nigdy nie byłem ale jestem duży w kościach i preferuję większe sikory mimo wszystko 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #983 Napisano 12 Października 2016 W nadgarstku ostatnio schudłem z 21 na 19.5 cm a gruby ogólnie nigdy nie byłem ale jestem duży w kościach i preferuję większe sikory mimo wszystko no cóż - nobody's perfect 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #984 Napisano 30 Października 2016 SRU 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Istvan 3003 #985 Napisano 30 Października 2016 (edytowane) Dostępność coraz gorsza. Muszę chyba kupić Monstera. Ostatni dzwonek. Edytowane 30 Października 2016 przez Istvan 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23247 #986 Napisano 30 Października 2016 Niby tak ale ja Monsterów już się nanosiłem i nie zamierzam do nich wracać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #987 Napisano 30 Października 2016 Dostępność coraz gorsza. Muszę chyba kupić Monstera. Ostatni dzwonek. Koniecznie, o ile cię chociaż trochę grzeje.Zwłaszcza, że SEIKO lubi "ulepszać" a tomaliusza nie słuchaj 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomaliusz 23247 #988 Napisano 5 Listopada 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tommly 11996 #989 Napisano 5 Listopada 2016 Tomek z 5-ką się nie liczy Jak to dobrze, że szybko zmądrzałem i nie sprzedałem swoich potworków.A pomarańczce we wszystkim dobrze: 0 ..."Wszystko jest możliwe. Niemożliwe po prostu wymaga więcej czasu"... Dan Brown Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6942 #990 Napisano 5 Listopada 2016 Po raz trzeci i ostatni. Ten już zostanie na długo. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #991 Napisano 6 Listopada 2016 Bardzo ładna ta niebieska tarcza. Ciekawe jak by wyglądał ze stalowym bezelem? 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42975 #992 Napisano 6 Listopada 2016 Duuuuuuuużo lepiej. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6942 #993 Napisano 6 Listopada 2016 Dorian06 kwestia gustu mi się podoba w tej wersji. Sol tarcza wygląda różnie w zależności od światła, poniżej zdjęcie. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #994 Napisano 6 Listopada 2016 Na tym zdjęciu bezel pasuje całkiem-całkiemMusiałbym na żywo zobaczyć. 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dorian06 42975 #995 Napisano 6 Listopada 2016 Dorian06 kwestia gustu mi się podoba w tej wersji....I to jest w tym najważniejsze, żeby podobał się właścicielowi. 0 W dniu 22.12.2014 o 11:43, Cezar. napisał: ... mądrzy zrozumieją, a reszcie nie wytłumaczysz... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mistrz17 6942 #996 Napisano 6 Listopada 2016 I fota z sieci na Hirschu. 0 "Jeśli bałagan na biurku świadczy o bałaganie w głowie, o czym świadczy puste biurko?" Albert Einstein Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sol 7228 #997 Napisano 7 Listopada 2016 O nie... To ostatnie zdjęcie mi pokazało, że Orangina rules! 0 Myślę, że bez Słońca nie byłoby zegarów... www.mojekrajobrazy.pl Galeria zegarkowa: zegarekonline.pl/galeria/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #998 Napisano 9 Listopada 2016 (edytowane) Only Black Edytowane 9 Listopada 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
70' 374 #999 Napisano 9 Listopada 2016 black in blackTrzeba go bedzie chyba jednak wykreslic z tej ewidencji, bo juz z pol roku nie widzial slonca i planuje go jutro wystawic od symbolicznej zlotowki 0 Przepraszam za brak polskich znakow ale po prostu ich nie mam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Burns 4574 #1000 Napisano 9 Listopada 2016 złoty pięćdziesiąt mogę Ci dać 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach