Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądam na aplikacji mobilnej na Google Chrome. Skin domyślny zmienić...? 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Faktycznie z lajkami cos nie halo.

Nadrabiam zaleglosci (na telefonie, sgs 23+, apka natywna) i chce dac lajki w watku "Jaki masz zegarek". I polowe mi odrzuca, a innym daje po jednym, po dwa, trzy, a nawet (w dwoch wypadkach) od razu cztery lajki :o;)

PS.

Chcialem polubic ostatni wpis w watku Grand Seiko i wtskoczyl mi blad. Po odswiezeniu widze,ze lajk jest. Dziwne. 

Edytowane przez piku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z laikami problem teraz mi odrzucało a jak wszedłem w wątek to się pojawiły. 

Natomiast cały czas jak biorę ostatni nieprzeczytany post to niestety wrzuca mnie na ostatni post i muszę wracać się dokąd czytałem. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, DawPi napisał(-a):

Styl:

image.png

Osoby z problemami uprasza sie o zmianę przeglądarki i stylu celem weryfikacji. 

intermedia - profesjonalne rozwiązania Invision Power Board

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, mario1971 napisał(-a):

Kuźwa, wszędzie co przeczytam, bot lajkuje za mnie. 😜

10 godzin temu, DawPi napisał(-a):

Hm? 

W przyrodzie musi być równowaga. Za to u mnie, wszystko co wczoraj zalajkowałem zniknęło 😉 i od wczorajszego wieczora w ogóle nie mogę dodawać "lajków". I to nie przez przekroczenie limitów, bo w przeszłości dawałem już dużo więcej "lajków" na dobę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, DawPi napisał(-a):

Coś tam klika i samo odklikuje. Kiedy wprowadziłem blokadę usuwania to było pełno logów jakobyście klikali w unlike.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety coś się wykrzaczyło a szkoda bo jednak od kilku dni problem.

Dzisiaj tak wyglądają powiadomienia.

zjCp0nf.jpeg

Widocznie są podwójnie jak pierwsze dwa z góry dodatkowo na dzwoneczku nic nie było. Kliknięcie lajka powoduje błąd nie zawsze ale co któryś klik ale potem zalicza lajk. 

Najbardziej jednak drażniące jest że odsyła do ostatniego postu w danym temacie a nie pierwszego nie czytanego. 

Edytowane przez kornel91

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Adriatica, Ball, Casio, Certina, Christopher Ward, Citizen, Crafter Blue, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Longines, Oris, Sinn, Zelos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, kornel91 napisał(-a):

Niestety coś się wyznaczyło a szkoda bo jednak od kilku dni problem.

Dzisiaj tak wyglądają powiadomienia.

zjCp0nf.jpeg

Widocznie są podwójnie jak pierwsze dwa z góry dodatkowo na dzwoneczku nic nie było. Kliknięcie lajka powoduje błąd nie zawsze ale co któryś klik ale potem zalicza lajk. 

Najbardziej jednak drażniące jest że odsyła do ostatniego postu w danym temacie a nie pierwszego nie czytanego. 

Fakt, trzeba się cofać, aby przejrzeć nieprzeczytane posty w danym wątku. 

To jest moje zdanie i ja je całkowicie popieram.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, mario1971 napisał(-a):

Fakt, trzeba się cofać, aby przejrzeć nieprzeczytane posty w danym wątku. 

No właśnie Mariusz a jak oglądasz kilka wątków i to z telefonu to jest trochę zabawy żeby zerknąć co widziałeś i przeklikać. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, DawPi napisał(-a):

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, DawPi napisał(-a):

Nic się nie zmieniło z chrome na explorera i na telefonie z aplikacji to samo. 

Pozdrawiam 
Marcin/kornel91 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, DawPi napisał(-a):

Coś tam klika i samo odklikuje. Kiedy wprowadziłem blokadę usuwania to było pełno logów jakobyście klikali w unlike.

Pewnie dlatego unlike, bo po wyskoczeniu bledu zdarzalo sie,ze klikalem jeszcze raz... A program zliczal like mimo monitu o bledzie.  

PS.

Zrobilem test. Dalem kilka lajkow w watku "Jaki zegarek" i po wyskoczeniu monitu o bledzie nie klikalem "like" po raz drugi tylko odswiezylem strone. Lajk sie pojawil, a lajki pokazane wczesniej jako podwojnie byly teraz widoczne jako pojedyncze, czyli teoretycznie wszystko jak nalezy.

Innymi slowy program zliczal jak nalezy, a my mamy nie przejmowac sie komunikatami o bledach tylko odswiezac strone co jakis czas. Ciekawe...

Edytowane przez piku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, piku napisał(-a):

Pewnie dlatego unlike, bo po wyskoczeniu bledu zdarzalo sie,ze klikalem jeszcze raz... A program zliczal like mimo monitu o bledzie.  

Jaki błąd wyskakiwał?

14 minut temu, piku napisał(-a):

Innymi slowy program zliczal jak nalezy, a my mamy nie przejmowac sie komunikatami o bledach tylko odswiezac strone co jakis czas. Ciekawe...

A te wnioski to skąd czerpiesz? Gdzieś tak napisałem, że ktokolwiek ma się nie przejmować? Serio? Tak chcemy sobie tutaj pomagać i wyjaśniać tę sytuację?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@DawPi

Taki, a poniżej po odświeżeniu:

Screenshot_20241014_135933_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20241014_140010_Samsung Internet.jpg

1 godzinę temu, DawPi napisał(-a):

Jaki błąd wyskakiwał?

A te wnioski to skąd czerpiesz? Gdzieś tak napisałem, że ktokolwiek ma się nie przejmować? Serio? Tak chcemy sobie tutaj pomagać i wyjaśniać tę sytuację?

Na podstawie prób i błędów. U mnie tak to teraz działa. Może moja sugestia ułatwi innym pracę. Może łatwiej będzie zrozumieć w czym tkwi jeden z wielu problemów, który trapi nasze forum. 

Dodam jeszcze, że mój wniosek pozwolił mi na uniknięcie ponownych prób dania lajka po ukazaniu się tego komunikatu (przez to nie mam zbędnych unlike).

Ot tyle. I aż tyle...

Edytowane przez piku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Usuwanie powinno już działać. Coś testowałem.

Chodzi o to co wyżej napisałem - jakoś "samo się" klika na smartfonach w unlike po uprzednim daniu lajka. Na PC testuję i nic mi się takiego nie dzieje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie jak klikam "nastepny nieprzeczytany temat" w dany dziale to po kilku tematach otrzymuję poniższy komunikat i wszystkie tematy z danego działu odznaczają się jako przeczytane.

Screenshot_20241014-165723_Chrome.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widocznie dobrnąłeś do końca nieczytanych. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, DawPi napisał(-a):

Widocznie dobrnąłeś do końca nieczytanych. 

Chciałbym ale niestety tak nie jest. Nie pisałbym o tym gdyby tego wcześniej nie sprawdził.

Wchodząc do danego działu wiedzę że jest 10 tematów nieprzeczytanych, a powyższa informacja wyskakuje mi np.po trzech.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prośba z TT:

„Thank you for contacting Tapatalk!
That forum is running on a very out of date Tapatalk plugin, which might be causing issues. We contacted the forum owner with a request to update their plugin. Please report the same to your forum admin as requests from members are looked into more quickly.

Chris
Tapatalk Support”.

Da się coś z tym zrobić?

I'm not myself, but not dead and not for sale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, księgowy napisał(-a):

U mnie jak klikam "nastepny nieprzeczytany temat" w dany dziale to po kilku tematach otrzymuję poniższy komunikat i wszystkie tematy z danego działu odznaczają się jako przeczytane.

Screenshot_20241014-165723_Chrome.jpg

Mam podobnie, tylko czytam jakiś temat, daję "przejdź do listy tematów" i wszystkie w danym dziale się robią oznaczone jako przeczytane, a nie były przeczytane :-/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rozważam aktualizację forum do najnowszej wersji, ale oczywiście nie jako pokłosie, że TT nie jest w najnowszej wersji tylko te ostatnie problemy.

Myk polega na tym, że mamy sporo modów pisanych specjalnie pod tę wersję i latami było OK, więc to żadne tłumaczenie, że nie mamy najnowszej wersji TT skoro tyle lat chodziło na niej poprawnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Rozważam aktualizację forum do najnowszej wersji, ale oczywiście nie jako pokłosie, że TT nie jest w najnowszej wersji tylko te ostatnie problemy.
Myk polega na tym, że mamy sporo modów pisanych specjalnie pod tę wersję i latami było OK, więc to żadne tłumaczenie, że nie mamy najnowszej wersji TT skoro tyle lat chodziło na niej poprawnie.

Jeśli jako jedyny korzystam właściwie tylko z TT, to oczywiście wybór jest prosty.
Jeśli jest nas więcej, to może jednak warto od czegoś zacząć, nawet jeśli są mody pod obecną wersję?

Znasz się na tym lepiej, ale może problemy zaczynają się właśnie z tego że mody „nie nadążają” za obecnymi wersjami środowiska?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może na serwerze coś aktualizowali i teraz skrypt się sypie. Pytaliście ich czy czegoś nie robili?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Może na serwerze coś aktualizowali i teraz skrypt się sypie. Pytaliście ich czy czegoś nie robili?

Ja ich zapytam, chociaż z maila powyżej wynika, że będą się kontaktować z naszym adminem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi