Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Master Yoda

PUDELKO NA ZEGARKI

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis kupilem w Lidlu fajne pudelko na zegarki-tak sadze.....w ofercie byly jeszcze "kwadratowe"

post-48316-0-76592200-1354558988_thumb.jpg

post-48316-0-35673000-1354559023_thumb.jpg

Cena 44,99pln

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajna sprawa. Kupiłem dwa kwadraty.

Później wrzucę fotki.

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zakupiłem takie samo jak cook. Dopiero w czwartym Lidlu znalazłem, rozchodzą się jak ciepłe bułeczki. Skąd ci ludzie mają tyle zegarków ;)

Pudełko z zewnątrz jest naprawdę ok, zwłaszcza za taką cenę. W środku poduszeczki mogłyby bardziej ściśle przylegać do pudełka, bo zegarki trochę "latają" stukając o siebie i o pudełko. Znalazłem na to sposób, można wkładać zegarki "do góry nogami". Generalnie ja to pudełko traktuję jako etui ochronne, a nie ekspozycję zegarków, więc chyba "do góry nogami" będzie lepiej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaka cena?

życie zaczyna się po 200...km/h

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też nabyłem, prostokąt szt. 1 ;)

36729144.jpg

93017317.jpg

48010058.jpg

Upewni mnie ktoś w przekonaniu że te "skórzane" motylki mają być od strony zapięcia (żeby chronić przed przytrzaśnięciem bransoletą i od odcisków klamer)? Czy wręcz odwrotnie od strony dekla? <_<

A co do zbyt luźno spasowanych poduszeczek to się zgadzam z Mirosuaw, ale zamierzam wcisnąć tam jakieś ruloniki czarnego materiału...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te dzyndzle, są po to, aby łatwiej było wyciągać poduche ;). Ja kupiłem 4 szt. - 3 dla kumpli, są trochę gorzej wykonane niż te z alledrogo, ale za te pieniądze, to grzech nie wziąć. Jak ludzie zlookali, że 4 wziąłem, to się tłok przy koszu zrobił ;)

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaka cena?

Dawno Cie nie "widzialem"... ;) Czesc

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądziłem, że będzię to chodliwy towar. W koncu sporą część społeczeństwa funkcjonuje z jednym zegarkiem albo i bez. Liczę, że jutro kupię.

Może ktoś podać o jakie maksymalnej średnicy musi być zegarek, aby się zmieścił. Nie wiem, czy opłaca mi się ewentualnie urządzać rajd po mieście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też kupiłem prostokątne, ostatnia sztuka - świetny zakup jak za tą cenę, nareszcie mi się zegarki nie obijają po szufladach

(00)[][](00)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie sądziłem, że będzię to chodliwy towar. W koncu sporą część społeczeństwa funkcjonuje z jednym zegarkiem albo i bez. Liczę, że jutro kupię.

Może ktoś podać o jakie maksymalnej średnicy musi być zegarek, aby się zmieścił. Nie wiem, czy opłaca mi się ewentualnie urządzać rajd po mieście.

Szesc razy po 50mm.....srednica wewnetrzna

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziś byłem w dwóch Lidlach. Bo w pierwszym mieli ostatnią sztukę - jest moja. Podłużna. W drugim kupiłem dwie sztuki kwadratowe. Ale mieli jeszcze z 15.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bylem pomiędzy 12-tą, a 14-tą w czterech lidlach rozsianych po różnych częściach warszawy, wszedzie świeciły już tylko puste kosze po pudełkach :(.

Moze ktoś wziął dla siebie jedno "na zaś" i chcialbym odsprzedac???

Pzdr

Darek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie dziś mam zamiar oddać jedno podłużne do sklepu bo w sumie nie potrzebuję aż tyle. Tylko nie wiem czy Ci się opłaca z dostawą. Jestem z Częstochowy. To możliwy jest odbiór u mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A skąd wiesz, że Ci przyjmą to pudełko? Nie mają takeigo obowiązku. Pytałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie martwcie się, niedługo będą na allegro :lol:

Lubię małe zegarki…

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście, że nie mają takiego obowiązku. Ale mój urok osobisty zawsze działa. Zresztą co za różnica. Jeśłi nie przyjmą to je sobie zostawię. Albo ktoś z forumowiczów będzie miał pożytek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie martwcie się, niedługo będą na allegro :lol:

To samo pomyślałem... Skoro się słyszy że całe partie w 4 sklepach w Warszawie i pewnie nie tylko, są wykupione, już pierwszego dnia to pewnie ktoś skupuje na handel... A więc za kilka tygodni, jak już ludzie zapomną że za 45zł były w Lidlu, możemy ich zacząć wypatrywać na allegro z nową ceną, raczej nie niższą :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jak ktoś chce to odsprzedam. Za tyle samo oczywiście. Bo mi się nie chce jeździć do tego Lidla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też stałem się szczęśliwym posiadaczem owego pudełka... :) no i stwierdzam z pełną odpowiedzialnością że brakuje mi jednego zegarka żeby je "zapełnić"...

W Opolu bez problemów - w każdym lidlu, bez tłoku można kupić, widać mało miłośników zegarków na zachodzie...

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja też kupiłem, i to w Wawie, bardziej podobało mi się kwadratowe, było kilka sztuk prostokątnych i kwadratowych, allegro...w sumie dobry interes...100% zysku ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak zabrakło miejsca na parę sztuk :)

post-35535-0-53884400-1354655734_thumb.jpg

post-35535-0-21675400-1354655746.jpg

post-35535-0-68799500-1354655756.jpg

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzisiaj oglądałem. Były tylko kwadratowe. Wykonanie jest dość tandetne, a materiał kiepski, ale cena czyni cuda

Czas, to coś, co mówi, jak długo musimy czekać...

a305ed90f05795c0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.