Pionier 499 #1 Napisano 10 Stycznia 2013 enjoy 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 499 #2 Napisano 10 Stycznia 2013 i jeszcze kilka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
meinard 4722 #3 Napisano 10 Stycznia 2013 Mam wersję PVD i sam się nie mogę zdecydować która ładniejsza, stal czy PVD Tak czy siak gratuluję, jestem wielkim fanem tego zegarka. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gourmet 2 #4 Napisano 10 Stycznia 2013 gdyby zdjęcia były bardziej klimatyczne, zegarek zyskałby bardzo. Spróbuj bo zegarek tego wart. 0 Bez komercyjnych www Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #5 Napisano 10 Stycznia 2013 Trochę mnie zatkało jak zobaczyłem powyższe zdjęcia... Czy możecie mnie uświadomić co to za marka zegarków i jak ona się ma do polskich lotników? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
senator 6 #6 Napisano 10 Stycznia 2013 To wersja limitowana, specjalnie stworzona ma tym forum Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #7 Napisano 10 Stycznia 2013 Trochę mnie zatkało jak zobaczyłem powyższe zdjęcia... Czy możecie mnie uświadomić co to za marka zegarków i jak ona się ma do polskich lotników? Marka tworzy nowo-rosyjskie zegarki, na znanych sprawdzonych mechanizmach rosyjskich, a także i szwajcarskich ETA. Całkiem dobrze wykonane i do niedawna były dostępne za rozsądne pieniądze. Specjalnie nadmieniam że "były", bo np. dwa lata temu Flugkapitan na 3133 po rabacie kosztował mnie 800 zł, a teraz widzę go za 1550 zł Nadal nie ma tragedii i warty tych pieniędzy, bo to fajny zegarek, ale podwyżka niemała. Ten tu prezentowany, to nasz wspólny pod-forumowy projekt, wykonany specjalnie, w ilości 55szt. Poniżej temat zbiorczy:http://zegarkiclub.pl/forum/topic/60238-rosyjski-zegarek-forumowy-temat-finalny-zbiorczy/ 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #8 Napisano 11 Stycznia 2013 Dzięki za informacje... Poczytałem sobie cały wątek o tym zegarku... Szkoda, że wtedy jeszcze w ogóle nie interesowałem się zegarkiami... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #9 Napisano 11 Stycznia 2013 Mnie też się podoba na zdjęciach.Zobaczymy jak w realu gdyby zdjęcia były bardziej klimatyczne, zegarek zyskałby bardzo. Spróbuj Zostały jeszcze dwa dni 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 499 #10 Napisano 11 Stycznia 2013 chyba już nie zdążę to była sesja pożegnalna 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #11 Napisano 15 Stycznia 2013 Kolega Pionier raczej się nie pogniewa jak dorzucę kilka szybkich zdjęć Jestem pod wielkim pozytywnym wrażeniem Dziękuję Maciek 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
QuadrifoglioVerde 4377 #12 Napisano 15 Stycznia 2013 Świetne foty Darku. Szachownica na tarczy mi nie bardzo pasuje w tym zegarku. Za bardzo się wyróżnia. Moim zdaniem lepiej by pasował na tarczy cały emblemat sił powietrznych. Natomiast dekielek rewelacja :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #13 Napisano 15 Stycznia 2013 A mnie szachownica się bardzo podoba. Gratuluję fajnego zegarka... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #14 Napisano 15 Stycznia 2013 Świetne foty Darku. Szachownica na tarczy mi nie bardzo pasuje w tym zegarku. Za bardzo się wyróżnia. Moim zdaniem lepiej by pasował na tarczy cały emblemat sił powietrznych. Natomiast dekielek rewelacja :-)DziękujeWłaśnie dla tej szachownicy kupiłem Dobra relacja cena-> jakość.Zegarek będzie sobie leżakował,tylko od święta zakładany. Jeszcze pasek Pattiniego i będzie miodzik. 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #15 Napisano 15 Stycznia 2013 Nareszcie dobre fotki tego zegarka, zbliżają rzeczywiste wrażenia, chociaż można z niego wycisnąć więcej Ja nosiłem często, i tak ma bardzo małe ślady zużycia (tylko tzw mikro-ryski na lunecie). Fajnie że to szafir, jest bez skazy aktualnie a mogło być dużo gorzej.Tak na marginesie, z obserwacji zauważyłem, że zegarek bardzo się podoba osobom postronnym (to mój drugi taki, który w ogóle komuś poza forum się podoba, oprócz Bulovy ) 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pionier 499 #16 Napisano 15 Stycznia 2013 Kolega Pionier raczej się nie pogniewa jak dorzucę kilka szybkich zdjęć Jestem pod wielkim pozytywnym wrażeniem Dziękuję Maciek ależ skąd bardzo fajnie, że dodałeś swoje zdjęcia, Twoje w pełni oddają charakter i piękno tego zegarka.Darku, cała przyjemność po mojej stronie, niech się dobrze nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #17 Napisano 15 Stycznia 2013 Nareszcie dobre fotki tego zegarka, zbliżają rzeczywiste wrażenia, chociaż można z niego wycisnąć więcej Ja nosiłem często, i tak ma bardzo małe ślady zużycia (tylko tzw mikro-ryski na lunecie). Fajnie że to szafir, jest bez skazy aktualnie a mogło być dużo gorzej.Tak na marginesie, z obserwacji zauważyłem, że zegarek bardzo się podoba osobom postronnym (to mój drugi taki, który w ogóle komuś poza forum się podoba, oprócz Bulovy )DziękiFotki zrobiłem zaraz po wyjęciu z pudełka.Ustawiłem godzinę ,nakręciłem i cyknąłem.Nawet zapomniałem ustawić wskazówki na godz.10,10 Trzeba chyba będzie się rozłożyć ze sprzętem bo i AP ma zaległości. Dodam tylko ,że pudełko też bardzo fajnie się prezentuje.Dużo lepiej niż u Breitlinga Ja już dziś miałem dwie propozycje odsprzedaży.Ale pokazałem gest Kozakiewicza 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krisp1 2815 #18 Napisano 15 Stycznia 2013 Gratuluję zakupu Ta szachownica super się komponuje z resztą zegarka. Niech się nosi 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Antiquarius 970 #19 Napisano 15 Stycznia 2013 Ja swojego też w niedzielę wyprowadziłem na krótki przelot nadgarstkowy. Piękny jest . A relacja cena jakość imo nie do pobicia. No ale ponad rok czekania było. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek-zegarek 2 #20 Napisano 15 Stycznia 2013 Nie wytrzymałem .MC wskoczył na pasek Kaina sorki ,bez statywu 0 Za wszystkie niezrozumiałe wpisy.Wszystkich przepraszam.Uśmiechnijmy się :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skecz 0 #21 Napisano 10 Lutego 2013 bardzo fajne połączenie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pawelb29 805 #22 Napisano 10 Lutego 2013 Pilot z polskimi akcentami - super sprawa . 0 Deus Dona Me Vi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anda_7 12 #23 Napisano 10 Lutego 2013 Zegarek świetny! Robi wrażenie... Pewnie wiele osób (nie zainteresowanych specjalnie zegarkami) pyta o ten. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gregorian 151 #24 Napisano 24 Marca 2013 Jeżeli ktoś ma kolekcję polską to ten zegarek jest obowiązkowy. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jerzu 1 #25 Napisano 5 Kwietnia 2013 Wow ja w 2010 przystąpiłem i jakoś mnie to cudo ominęłoidę na balkon i skacze... kurna 1 piętro i noga zwichnięta jeno:( 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach