Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

sleza

zegarek klubowy 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Ankieta już była. Według niej były dwie formacje 2,5k i druga która wygrała powyżej 3,5k

Może teraz należałoby wytypować firmę i czy dałoby się zrobić zegarek żeby formacja która nie wygrała mogła również go nabyć...

Jesli temat się nie rozwinie do przodu to rezygnuje...czytać głupot nie na temat zegarka klubowego nie chce mi sie..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie każdego stać wydać 10 000k na zegarek, są ludzie którzy się fascynują zegarkami, a na ręku mają seiko, czy tam jakiegoś chińczyka za 500 zł, są jacyś gorsi?

@rtur Ty zdaje się próbowałeś już ogarnąć jakiegoś klubowca, jak pamiętam to rezultat nie był za bardzo udany, może spróbuj znów? a tubylczy projekt dla mniej wartościowych zostaw, bo to chyba nie na Twoje nerwy :)

pozdro i więcej dystansu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Koniec

Albo ktos potrafi poprowadzić rozsądnie i bez kłótni projekt zegarka klubowego , forumowego etc , albo go nie będzie

Prosze może najpierw o ankiete, która wytypuje cenę , model ,, producenta etc a pózniej będzie już wątek techniczny , bo takie pianobicie w atmosferze niesnasek nikomu nic pozytywnego nie przynosi

Ankiety już były .

Deus Dona Me Vi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, co mamy:

Zegarek powyżej 3,5 k. Z racji małej ilości chetnych może być problem, więc mamy rozszerzoną wersję. Zegarek od ok. 2,5 k?

Marki proponowanew wątku:

1. Catorex

2. Copernicus

3. Chronos Art

4. Schaumburg

co jeszcze.... ???

Fachowcy od kreski :) rysujcie zegarki. :)

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko tak naprawdę, pewny (chyba ) jest Catorex, a reszta to tylko nasze pobożne życzenia?

FORZA Robert!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewna to jest śmierć i podatki :)

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Który Copernicus wchodziłby w grę? Kierunek Atlas czy Mono?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam w miarę czasu mogę coś spróbować podziałać, ale dopóki nie będzie konkretnego modelu konkretnej firmy to projekt jest strzelaniem w powietrze :) a zakładam, że jak np zaprojektuję kopertę wg mojego widzimisię to żadna firma nam go nie zrobi...?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chronos Art to nie ten przedział cenowy, więc lepiej wykreślić i zapomnieć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chronos Art to nie ten przedział cenowy, więc lepiej wykreślić i zapomnieć

Wszystko zależy od chęci współpracy.

Pewna to jest śmierć i podatki :)

Zdecydowanie odwrotna kolejność.

Dowcip jest bronią, ale nie należy karać za nielegalne posiadanie dowcipu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam w miarę czasu mogę coś spróbować podziałać, ale dopóki nie będzie konkretnego modelu konkretnej firmy to projekt jest strzelaniem w powietrze :) a zakładam, że jak np zaprojektuję kopertę wg mojego widzimisię to żadna firma nam go nie zrobi...?

Widzicie w ferworze flejmu...umknęły wam moje merytoryczne i konketne wiadomosci. Catorex zgodził się na użycie koperty stosowanej w modelu C'Attitude i C-tradition ( to ta sama koperta ale inny mechanizm ) cena obu taka sama. Można w oparciu o te modele zaprojektować dowolną nową tarczę i Catin & Cie nam to wyprodukuje. Do dzieła :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic mi nie umknęło - odniosłem się tylko do propozycji kreślenia projektu - można nakreślić każdy kształt tylko kto nam go wykona? Dlatego napisałem, że będzie konkretna firma, konkretny model to będzie sens coś próbować modyfikować :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Catorex to ja bym obstawiał raczej C'Attitude na bazie modelu 8166-1 ale tarczę bym przemodelował. Jakieś pomysły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli Catorex to ja bym obstawiał raczej C'Attitude na bazie modelu 8166-1 ale tarczę bym przemodelował. Jakieś pomysły?

Me 2, i tym też się zajmę :ph34r:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do dyspozycji mamy także ten model GMT: ( katalogowo 1200 euro, dla nas w limitacji do 50szt ok 750 euro ):

0jmw5eu7ujvj.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-34274-0-19256400-1360536955.jpg

post-34274-0-26792000-1360536978.jpg

A co powiedzielibyście na coś takiego?

Napisałem do Chrisa pyt o limitke na bazie tych dwóch.

Nie wiem czy odpisze, nie wiem czy się zgodzi.

Być może kos mu juz proponował w poprzednich latach, nie pamiętam.

Jeżeli dostane odp, podzielę sie z Wami :)

Cena katalogowa jeden ok 300Ł, drugi niecałe 400Ł

Werk: sellita sw200-1

Do gajera by pasował :)

Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na bazie GMT dobry projekt bym łyknął. :) Obawiam się tylko, że w rachubę wchodzą proste tarcze z nadrukami bez nakładanych metalowych indeksów, bo wygląda, że tam mało jest miejsca między wskazówkami a tarczą...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-34274-0-49697500-1360539712.jpg

Coś takiego u Krzyska Warda też będzie.Tylko cena juz lepsza.

Noszenie zegarka na który mnie nie stać to taki sam przypał jak noszenie podróby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten ostatni Krzyś super. Catorex gmt ..... wolę Airmana. :P

a223064f9ac793dc194b939f20eca2be.jpg

Catorex wygląda jka ubogi wujek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załatwisz Airmana w zakładanym budżecie? Czy po raz kolejny przyszedłeś bić pianę?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

post-34274-0-49697500-1360539712.jpg

Coś takiego u Krzyska Warda też będzie.Tylko cena juz lepsza.

Ten medel fajny, chyba lepszy od propozycji catorexa, tylko ciekawe czy zorbia dla nas limitkę , a jeżlei nawet to w jakiej cenie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Załatwisz Airmana w zakładanym budżecie? Czy po raz kolejny przyszedłeś bić pianę?

Panowie, do cholerki, mialo juz nie byc osobistych wycieczek i słownych przepychanek :( Skupmy się na tym czego dotyczy ten watek, czyli probie stworzenia zegarka klubowego :) Tik Tak wyrazil po portsu swoja opinię, czy sie ona komuś podoba czy nie. Jak ktoś wyrazi swoje zdanie czy przedstawi propozycje, które nie odpowiadają Naszym oczekiwaniom to może jednak powstrzymać sie od tego rodzaju wpisów wogóle albo też w normalny sposob wyrazić swoją opinię i tyle! Nauczmy się dyskutować kulturalnie z poszanowaniem odmiennych poglądów innych

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, co mamy:

Zegarek powyżej 3,5 k. Z racji małej ilości chetnych może być problem, więc mamy rozszerzoną wersję. Zegarek od ok. 2,5 k?

Marki proponowanew wątku:

1. Catorex

2. Copernicus

3. Chronos Art

4. Schaumburg

co jeszcze.... ???

To teraz do konkretów. W tej cenie Cotorex chyba wyjdzie. Osoby zorientowane odnosnie Ciopernicusa i Chronos Art - czy ta cena jest realna bo jeżeli nie, no to te mamy z glowy, ewent. od jakiej ceny możemy o nich mysleć?

Schaumburg - Tik Tak czy w tej cenie jest szansa na jakis model, jaki, ewentualnie jeżeli nie to od jakiej kwoty mozna myslec o Schaumburgu?

Odpowiedzi na te pytania uświadomia Nam czy rzeczywiście możemy brac pod uwage te 4 marki, czy tez pozostanie tylko catorex :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.