Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
radekglaz

NASZE POLJOTY CHRONO 3133

Rekomendowane odpowiedzi

No to ja też pokażę moją strzałkę :)

strela1.jpg

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Swietna!!! Gratuluję bert69.

Super zegarek choć cena za ten model z kosmosu IMO. Powinien być 1000zł tańszy. ^_^

PS. Przypominam o liczeniu. Bert69 twój ma nr 18.

RG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cena faktycznie jest trochę nie teges, ale ponegocjowałem trochę i udało coś się urwać ;)

Zegar natomiast jest epicki :) Nawet mojej lubej się podoba, która zresztą mnie namówiła do zakupu :)

Pozdrawiam, Wojtek ;)

Pozdrawiam, Wojtek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radek, Ty żyjesz? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh, pomyliło mi się z gościem którego dawno nie widziałem na forum :) miał podobnego nicka, a ja się spieszyłem i przeczytałem że to on

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o to mój ,w zasadzie 1 1/3 zegarka.zegarek należał do mojego ojca z którym przelatał na śmigłowcach mi-2 i w3 sokół około 2500 godzin po czym od wibracji obrotowy pierścień się poluzował i rezerwa chodu wynosi teraz około 24h.należy mu się przegląd i naprawa.pudełko zaś i część bransolety pochodzi z drugiego poljota, który dostałem ja od ojca i którego wciąż poszukuje i mam nadzieję, że go odnajdę.

moj%20poliot.jpg

Edytowane przez bzinek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek z duszą, historią oraz rodzinna pamiątka w jednym. Pozostaje złożyć gratulacje :rolleyes: Zawsze żałowałem, że nie znam historii swoich 3133...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bzinek, liczymy... Twój ma nr 24.

Fajna historia. Mam nadzięję, że w końcu odnajdziesz swojego.

RG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzięki Panowie, a tak na marginesie to może zna ktoś w Kielcach zegarmistrza(dobrego) ,który robi serwis tych zegarków? a jak nie ma to gdzie polecacie wysłać i jak kształtują się ceny?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja też się przyłączę do "wyliczanki" ze swoim poljotem na 3133

5220aac09aa95cc1med.jpg

:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pasek super dobrany-fajnie wyglada całosc......

Pozdrawiam, Marek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bzinku - niestety, tutaj nie pomogę, mój zegarmistrz od 3133 zmarł parę miesięcy temu... Także jeśli znajdziesz kogoś, a ten ktoś sie sprawdzi, to poproszę o namiar ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to ja też się przyłączę do "wyliczanki" ze swoim poljotem na 3133

5220aac09aa95cc1med.jpg

To numer 25.

Fajnie dobrany pasek. Graty.

RG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daito jak nie przepadam za stylistyką z tego okresu, tak Twój Poljot jest chyba jednym z nielicznych wyjątków, które bardzo mi się podobają. Dużo robi pasek i fajne zdjęcie. Niemniej świetny zegarek ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daito jak nie przepadam za stylistyką z tego okresu, tak Twój Poljot jest chyba jednym z nielicznych wyjątków, które bardzo mi się podobają. Dużo robi pasek i fajne zdjęcie. Niemniej świetny zegarek ;)

Też miałem spore wątpliwości przed jego zakupem - ogólnie nie przepadam za akcentami w kolorze złotym jeśli chodzi o zegarki, druga wątpliwość jaka mnie męczyła to kwestia tego że zbyt dużo poljotów z tą "facjatą" nie można znaleźć w sieci - w sumie znalazłem dwa i to "u Niemca", więc przeszło mi przez myśl że może to jakieś "rękodzieło małych raczek" może być czy coś. Ale gdy sprzedający zapewnił że zegarek posiada "paszport" i jest w pudełku oryginalnym (które notabene było ohydne - było... bo moja lepsza połowa, brutalnie je zdewastowała biorąc za jakieś "odpadki po jogurcie") i do tego doszła całkiem przyzwoita, moim zdaniem, jak na N.O.S. cena, to doszedłem do wniosku że "co mi tam..." No i muszę przyznać że jestem z zakupu zadowolony...

Niemniej dzięki wszystkim za ciepłe słowo :)

Edytowane przez Daito

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam takiego:

d24b028118a7fbd7m.jpg

Bardzo lubiłem ten zegarek, niestety spadł mi na beton i szlag mechanizm trafił.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam serwis poljot W-wie. Jest tam dobry fachowiec mojego poljota chrono z lat 80 naprawił. Werk jest jak nowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daito, ten pasek to custom czy można gdzieś kupić?

Daito przyłączam się do pytania. Co to za pasek? Sam zegarek nie zrobiłby na mnie wrażenia, ale z tym paskiem dostaje kopa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daito przyłączam się do pytania. Co to za pasek? Sam zegarek nie zrobiłby na mnie wrażenia, ale z tym paskiem dostaje kopa!

Pasek wyparzyłem u gościa który stał na przystanku, na ręce przy jego zegarku, spodobał mi się wiec odkupiłem razem z zegarkiem... za cegłę :ph34r: chciał jeszcze dorzucić obrączkę i portfel ale te już mi się nie podobały, więc nie brałem... B)

A poważnie mówiąc jest to najzwyklejszy i niedrogi pasek JVD model RO7318/20, tyle tylko że ten mój jest ze stalową sprzączka...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi