Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość pcstud

PIRAMIDA PRESTIZU- GŁOSOWANIE

Rekomendowane odpowiedzi

no to mamy problem 29-29

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Według mnie ktoś głosuje po kilka razy, ale

a) nie jesteśmy "gówniarzami" ,dla nas z Marcinem to była fajna zabawa oraz okazja do świetnych rozmow telefonicznych na ulubiony temat a piramida nam się przyda nawet dla własnego użytku

B) mogę bez problemu sprawdzić loginy,IP i zrobić wstyd ,ale byłoby to żałosne ( dla mnie też)

c) pisze to bo Marcin ( w rozmowie tel ) stwierdził ,że nie ma sensu ,bo wyjdzie na to ,że się oburzamy,że nasza piramida nie wygrywa etc etc

Ponieważ jak zwykle mam zwyczaj "walić prosto z mostu" , więc powiem tak ,że ambicjonalnie "wisi mi" która wygra ( aczkolwiek szkoda pracy Marcina , bo się naprawde narobił) ale nie znoszę dziecinady

To tyle

PS - przepraszam i dziękuję tym co głosowali uczciwie ( obojętnie na którą ) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio
mogę bez problemu sprawdzić loginy,IP i zrobić wstyd ,ale byłoby to żałosne ( dla mnie też)

Darek sprawdź, będzię śmiesznie 8)

...ale ten lub Ci pewnie i tak łączyli się przez proxy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mogę bez problemu sprawdzić loginy,IP i zrobić wstyd ,ale byłoby to żałosne ( dla mnie też)

Sprawdż, sprawdź, sam głosowałem na 2, ale nagły przyrost punktów w końcówce jest podejrzany.

"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud

nie podejrzewam nikogo... ale sprawdzcie jak macie taka mozliwosc :?

zreszta kto powiedzial ze nie moga byc trzy piramidy jak w Gizie B) jedna uproszczona, druga bardziej rozwinieta w celach poznawczych, a trzecia czysto zabawowa jako wynik glosowania na ulubione marki :)

...ale ten lub Ci pewnie i tak łączyli się przez proxy.

wtedy nie bedziemy wiedziec kto ale chociaz uda sie potwierdzic, ze faktytcznie ktos majstowal przy wynikach- chociaz znajac zycie nikt by tyle zachodu sobie nie robil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Dowodów nie mam, ale dziwne to głosowanie i podejrzliwy się ostatnio zrobiłem :twisted: B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud
Dowodów nie mam, ale dziwne to głosowanie i podejrzliwy się ostatnio zrobiłem :twisted: B)

jestes modem to sprawdzaj, mi jakos nie chce sie wierzyc w ta sposkowa teorie :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Nie mogę sprawdzić głosów oddanych w ankiecie, tylko posty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja myslę, ze piramida moze byc tylko jedna. Uproszcona piramida mogłaby byc, gdyby kolejość marek była zachowana. Te 2 piramidy sa zbyt rozbiezne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wtedy nie bedziemy wiedziec kto ale chociaz uda sie potwierdzic, ze faktytcznie ktos majstowal przy wynikach- chociaz znajac zycie nikt by tyle zachodu sobie nie robil

Rafał, sorry, życie może znasz, ale historię Forum raczej słabo :?

zreszta kto powiedzial ze nie moga byc trzy piramidy jak w Gizie B) jedna uproszczona, druga bardziej rozwinieta w celach poznawczych, a trzecia czysto zabawowa jako wynik glosowania na ulubione marki :)

Jeśli to taka świetna zabawa, a ponadto stworzenie w miarę dobrej Piramidy to pestka, to przecież każdy z nas mógł zrobić swoją Piramidę, opublikować ją i uznać za tą właściwą, no i mielibyśmy jakieś 1000 Piramid :idea:

Przepraszam, ale naprawdę jestem wkurzony, bo debilem nie jestem, swój rozum mam, potrafię przyjąć "przegraną" z honorem i dodatkowo opatrzyć ją uśmiechem, ale takie zachowania jednocześnie mnie śmieszą i generalnie wzbudzają odruch wymiotny :?

Powtórzę za Darkiem, dziękuję wszystkim głosującym uczciwie, do pewnego czasu emocje były przednie :)

Marcin

"Największą przyjemnością w posiadaniu psa jest to, że możesz się przed nim wygłupić, a on nie tylko, że się nie będzie śmiał, ale też zrobi z siebie głupka"

Samuel Butler

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud

w takich okolicznosciach pozostaje nam tylko poprosic admina o udostepnienie logow i sprawdzenie kto glosowal- tak jak mowilem wczesniej, nawet jak ktos stosowal Tor'a to szybko wylapiemy podejrzane adresy IP :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest powiedziane, ze kilak głosów oddawały osoby zwiażene z tworzeniem piramid. W trakcie debaty dało sie odczuć,że niektóry forumowicze za wszelką cenę chcili, aby ich ulubiona marka była jak najwyżej. Na przykąd forumowicz Darekhobby jest chorobliwym i absolutnie nie obiektywnym maniakiem Omegi (chorobliwym w znaczeniu zarazony omegą ,). Zdazało mu się już głosowac na 2 ręce. Nie twierdze, zę to Ty Darku, ale traktuję to jako przykład.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabawa jest przednia, dopóki ktos jej nie zepsuje. Powinno ujawnić się żartownisia. Może następnym razem dwa razy pomyśli, zanim zniszczy głosowanie.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

P.S. TIK TAK, ja też jestem chorobliwym maniakiem Omegi, czy to jest cos złego? Czlowieku, to jest klub zegarkowy.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Meksyk, ale TIK TAK`owi chodziło o to, że głosował na dwie recę :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A głosował? :?

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio

Ktoś głosował, nie pamiętam kto. Jeśli TIK TAK twierdzi, że Darek, to pewnie on.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szkoda. B)

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
TIK TAK, ja też jestem chorobliwym maniakiem Omegi, czy to jest cos złego? Czlowieku, to jest klub zegarkowy.
Nie mam nic przeciwko chorobie zwanej Omegą. Nie oto chodziło. Darek głosował na 2 ręce w jednym z pojedynków Omegi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszam, że się uniosłem.

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Żeby nie było, że zmyslam:

Jestem zdegustowany Confused. Miałem nadzieję, że potrafimy głosować uczciwie, po prostu bawić się fair. Tymczasem sprawdziłem adres IP (jako moderator mam taką możliwość) i okazało się, że darekhobby oraz zegarkowypotwór, głosują z tego samego komputera (głosy zostały oddane na Omegę). Czy mógłbyś to Darek wyjaśnić Question
Przecież to nie ma sensu? Po co? Czy warto psuć atmosferę na forum tworząc martwe dusze?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pcstud

po co wyciagacie czlowiekowi stare historie, skoro nie mamy pewnosci ze ten uzytkownik tym razem wogole glosowal :? do czasu jak nie ma zadnych dowodow nie rzucajmy w siebie oskarzeniami, bo wlasnie to psuje atmosfere; to ze druga piramida pod koniec zebrala wiecej glosow jeszcze o niczym nie swiadczy!

no i jak to jest: moderator moze sprawdzic te glosy czy nie :?: :roll:

chora sytuacja :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tessio
Nie mogę sprawdzić głosów oddanych w ankiecie, tylko posty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
do czasu jak nie ma zadnych dowodow nie rzucajmy w siebie oskarzeniami, bo wlasnie to psuje atmosfere; to ze druga piramida pod koniec zebrala wiecej glosow jeszcze o niczym nie swiadczy!
Nikt nie twierdzi, ze ktokolwiek głosował kilka razy na jedną z piramid, tylko, ze takie przypadki sie zdazały.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jestem biegły w temacie komputerów, dlatego zadam pytanie. Czy jeśli korzystam ze stałego łącza, będzie mogła się zalogować z tego samego kompa także druga osoba? Jeśli okaże się, że ip jest takie same, istnieje możliwość, że zostanę postawiony w stan oskarżenia... :?: :shock:

Co-Axial

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.