Dascola 3 #1826 Napisano 7 Listopada 2015 bylo to akwarium 500LTo wlasnie jest na razie w swerze moich marzen Paletki sa cudowne. One maja to cus To bedzie nastepny projekt.Twoje akwarium jest cudowne.Zadraszczam 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1827 Napisano 7 Listopada 2015 Czy mi sie wydaje ?? czy tak faktycznie jest, za mamy podobne hobby , poza zegarami.Wedkowanie czy akwaria - rybki ogolniepsykonie no i oczywiscie ZEGARY.Cos w tym jest , nie? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #1828 Napisano 8 Listopada 2015 Czy mi sie wydaje ?? czy tak faktycznie jest, za mamy podobne hobby , poza zegarami.Wedkowanie czy akwaria - rybki ogolniepsykonie no i oczywiscie ZEGARY.Cos w tym jest , nie?A moze takie cos tez Cie interesuje? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1829 Napisano 8 Listopada 2015 A to Ty jesteś z Kielc? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1830 Napisano 8 Listopada 2015 A moze takie cos tez Cie interesuje?Jasne , ze tak . Gdyby sie taka trafila , to czemu nie . Jednak jak pamietam, miales najpiekniejsza z mozliwych, wiec juz przeskoczyc Cie Grzesiu, nie dam rady Miejsce na podjezdzie by sie znalazlo jeszcze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #1831 Napisano 8 Listopada 2015 A to Ty jesteś z Kielc?"Scyzoryk,scyzoryk tak na mnie wolaja"-tak bylem z Kielc przez prawie 40 lat a teraz od kilku lat jestem z Belfastu i chyba tak zostanie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #1832 Napisano 8 Listopada 2015 (edytowane) Posiadam aktualnie akwarium ze skalarami. Para skalarow z dwoma do towarzystwa. Obowiazkowo dwa glonojady do czyszczenia i slimaki ( nierozmnazajace sie ). Parka moich skalarow na zdjeciach. To male akwarium kupilam do ikry skalarow w razie "w" , ale wpuszcze tam male rybki tez ze dwie i tez parke , specjalny gatunak. Kolejne beda ikrzaki. Dolaczam ich zdjecia. To rybki w gornej granicy maja 2,5 cm. Musi ktos produkowac nawoz do roslinek, co nie ? Skalary rosna duze i musisz pamietac ze bardzo czesto zjadaja mniejsze rybki na obiad,a glonojady czesto wiecej brudza niz sprzataja-zalezy od gatunku pozdrawiam Edytowane 16 Listopada 2015 przez old time 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1833 Napisano 8 Listopada 2015 Skalary rosna duze i musisz pamietac ze bardzo czesto zjadaja mniejsze rybki na odiad,a glonojady czesto wiecej brudza niz sprzataja-zalezy od gatunkupozdrawiamMoje skalary byly juz spore jak je kupilam , ale po 3 tygodniach sa jeszcze wieksze. Rozpietosc pletw maja 12 cm , nie licze tych waskich brzusznych pletw ( wasow ). Trzymam w wiekszym akwarium tylko skalary ,a w malym proporczykowce i tez zaledwie 6 sztuk.Glony mam pracowite i serio odkurzaja. Do tego stado 12 sztuk slimakow w roznych ciekawych skorupach ( nierozmnazajace sie pod woda i nie jedzace roslin ). 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
old time 456 #1834 Napisano 8 Listopada 2015 Ciekawe jak smakuja te slimaki? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1835 Napisano 15 Listopada 2015 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1836 Napisano 15 Listopada 2015 (edytowane) Wiem, wiem. Wspominaliśmy to w roku 2014.http://zegarkiclub.pl/forum/topic/86312-o-wdziękach-maryny/?p=1155123 Edytowane 15 Listopada 2015 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1837 Napisano 16 Listopada 2015 (edytowane) He, a myślisz że czemu to pokazałem? Pamięć jeszcze nie szwankuje Edytowane 16 Listopada 2015 przez cook 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1838 Napisano 17 Listopada 2015 nawiązując do tegorocznego spotkania, znalezione w lesie "na grzybach" 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1839 Napisano 17 Listopada 2015 Niesamowite 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1840 Napisano 17 Listopada 2015 Gdzie znajduje się to lapidarium? 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1841 Napisano 17 Listopada 2015 (edytowane) No nie wiem czy powinienem mówić... Kobyla Góra w lesie po lewej patrząc od strony zalewu i jego dopływu jakieś 100-150m od wody.Dookoła pełno śladów i części nagrobków na poziomie ściółki leśnej. Edytowane 17 Listopada 2015 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kiniol 2281 #1842 Napisano 17 Listopada 2015 (edytowane) Hmmm... dobrze, że chociaż ktoś pozbierał te kawałki macew, by nie skończyły jak większość we fundamentach, chodnikach czy ocembrowaniach rzek... Edytowane 17 Listopada 2015 przez kiniol 0 Porządek na serwisie o niczym nie świadczy. Często najlepsze usługi świadczone są przez geniuszy w totalnym bałaganie… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1843 Napisano 17 Listopada 2015 W Wyszkowie wszystko jak ...przykazał. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1844 Napisano 17 Listopada 2015 po lewej w lesie patrząc od tej strony. Poukładano kamyki na każdym. zerknij na to ponizej. 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1332 #1845 Napisano 17 Listopada 2015 Wszystko wskazuje na to, że za kilkadziesiąt lat islamiści zrobią to samo z naszymi nagrobkami. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2972 #1846 Napisano 17 Listopada 2015 Tak? : 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1847 Napisano 17 Listopada 2015 Dzicz i bydło. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dascola 3 #1848 Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) Juz pare lat ( ok 5 lat ) wstecz, pojechalismy do Belgii na zakupy po antyki. Przypadkiem , nam sie zabladzilo. Kolega , ktory wlasnie nas obwozil po Bruksli, kiedy wjechalismy do dzilnicy Ciapakow, powiedzial , ze jak nam sie azchce sikac to mamy sikac w butelki, i zakaz palenia bo nie mozna otwierac okien. W tej dzielni , w "cywilizowanej Belgii , a zarazem Europie, jest kompletnie dziki kraj. Wieczoram jak wracalismy z pabu , mijalismy te zakazane mordy na ulicy, to do mnie i kolezanki, powiedzial zeby patrzec w chodnik a nie podnosic na nich wzrok , bo bedzie wtedy krucho. Juz wtedy myslalm , (...) !!!! Edytowane 19 Listopada 2015 przez tarant sorry 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janekp 516 #1849 Napisano 18 Listopada 2015 (edytowane) Znam ta dzielnice,Moelenbek czy jakos tak podobnie,.Saint Denis tez w Paryzu.Rzeczywiscie trzeba miec oczy wszedzie .Natomiast tam gdzie sa antyki jest w miare spokojnie,niestety w Paryzu antyki sa wlasnie w centrum saint Denis. Edytowane 18 Listopada 2015 przez janekp 0 Znane są tysiące sposobów zabijania czasu,ale nikt nie wie, jak go wskrzesić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
roberto266 1 #1850 Napisano 19 Listopada 2015 (edytowane) Niestety Wszystkie większe miasta w Belgi są zapchane Marokańcami Arabami i tym podobnymi. Jest to kraj najbardziej opanowany przez tzw (...) Nie pamiętam ale przewaga chyba 70 -60% do białych Jest to wina tylko tego państwa wysoki socjal tak jak na Francji. Najgorsza jest Antverpia i Bruksela Edytowane 19 Listopada 2015 przez tarant Sorry... 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach