dziadek 1332 #1876 Napisano 20 Stycznia 2016 Oczywiście że starość jest piękna, tylko przy młodych piersiątkach. 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #1877 Napisano 20 Stycznia 2016 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
amroziuk 99 #1878 Napisano 20 Stycznia 2016 (edytowane) Podzielam opinię "gifową" kol Tomka z Wrocławia Europejskiej Stolicy Kultury. Hugh go wie jak te dziadki to robią Edytowane 20 Stycznia 2016 przez amroziuk 0 AMTak wiele zegarów, a tak mało czasu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1879 Napisano 20 Stycznia 2016 Starsi faceci są po prostu mili, gdyby starsze kobiety były, to też by tak miały na starość 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #1880 Napisano 20 Stycznia 2016 (edytowane) A ja wierzę w bezinteresowną miłość, w każdym wieku co do stolicy kultury:a komu to potrzebne wystarczy wejść do pierwszej lepszej bramy w rynku i poczuć znajomy zapach moczu , miasto, gdzie trzeba uważnie stąpać po chodniku, o trawnikach w parkach nie wspominając (nawet tych, w których stoją specjalne znaki i są specjalne piaskownice i kubełki - "sprzątniesz nie wdepniesz" tylko nie ma egzekucji), w którym straż miejska zamiast odholowywać auta stojące poniżej 10 m przed skrzyżowaniem, odholowuje auta, które nikomu nie zagrażają, etc. etc. acha, gdzie porysowano mi samochód, wielokrotnie, cyklicznie, prawdopodobnie dlatego, że mam rejestrację z powiatu, a nie miasta.... Reasumując: samorząd jest po to, by zaspokajać potrzeby mieszkańców, a we Wrocławiu jest wiele bardziej palących potrzeb mieszkańców niż sportowe czy kulturalne. tylko, że te ostatnie, to najlepszy lans dla władz.... A potem stadion stoi sobie ładnie, a tramwaje brudne, ulice brudne, podwórka dewastowane, a policja łapie na pasach Edytowane 20 Stycznia 2016 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7824 #1881 Napisano 28 Stycznia 2016 http://litbimg1.rightinthebox.com/images/384x384/201505/aenykw1432290946178.jpgPo lekturze pewnego zamkniętego wątku na forum wpisałem w wyszukiwarkę moda 2016 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1882 Napisano 28 Stycznia 2016 Ja po lekturze innego wątku gdzie była mowa o parówkach zakupionych w Biedronce zacząłem szukać informacji o narządach płciowych biedronki... 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Enkil 7824 #1883 Napisano 28 Stycznia 2016 chodziło o parówki z biedronki a nie np. z wieprzowiny czy drobiowe 0 CZAS POD CZERWONĄ GWIAZDĄ . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WueM 120 #1884 Napisano 13 Lutego 2016 A mówili, że na obrazach Matejki jest ciasno i perspektywa nie taka https://www.facebook.com/Poland.Art.Architecture/videos/vb.265698906829314/1014238975308633/?type=2&theater 0 Wojtek + Certina Club 2000 od lat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1885 Napisano 18 Lutego 2016 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1886 Napisano 20 Lutego 2016 Z podziękowaniem za możliwość śmiechu i zadumy... 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wafelek 54 #1887 Napisano 20 Lutego 2016 Z podziękowaniem za możliwość śmiechu i zadumy... quote-perhaps-the-mission-of-those-who-love-mankind-is-to-make-people-laugh-at-the-truth-to-make-truth-umberto-eco-55672.jpgSzkoda -------,tak na marginesie bardzo podobny do ciebie.? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1888 Napisano 22 Lutego 2016 (edytowane) To jest mój ulubiony ostatnio. Dostałem go od znajomego psychiatry Edytowane 22 Lutego 2016 przez tarant 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1889 Napisano 23 Lutego 2016 Trochę historii Japońskich zegarów i zegarków.http://api.viglink.com/api/click?format=go&jsonp=vglnk_145618697055610&key=1b6bd499c1c753dcd846529f07c001f9&libId=ikynzfdh01009q1g000MAm0ghikay&loc=http%3A%2F%2Fwww.thewatchsite.com%2F21-japanese-watch-discussion-forum%2F211385-japanese-watchmaking-history-video.html&v=1&out=https%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVt2UY1d3wow&ref=http%3A%2F%2Fwww.thewatchsite.com%2F21-japanese-watch-discussion-forum%2F&title=Japanese%20watchmaking%20history.%20Video%20-%20Seiko%20%26%20Citizen%20Watch%20Forum%20%E2%80%93%20Japanese%20Watch%20Reviews%2C%20Discussion%20%26%20Trading&txt=https%3A%2F%2Fm.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DVt2UY1d3wow 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kobas 329 #1890 Napisano 29 Lutego 2016 Związek zawodowy we Wrocławskim MPK wydał patriotyczny kalendarz. Ja tam historią się zbytnio nie interesowałem. Przygoda z zegarami trochę mnie zbliżyła do tej nauki. Więc patrzę na datę odsieczy wiedeńskiej i nie wierzę własnym oczom ??? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tarant 2973 #1891 Napisano 29 Lutego 2016 Bo to jest podane wg współczynnika punktualności MPK: +/- 2 lata :D 0 Pozdrawiam Piotr Tolerancja musi być nietolerancyjna wobec nietolerancji. Němec z Královce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #1892 Napisano 1 Marca 2016 (edytowane) za ileś tam lat, ten kalendarz to będzie unikat czasem wkradną się pomyłki, może jakąś naklejkową erratę wydadzą? Sam kalendarz ładny. Natomiast do MPK mam dwa życzenia: punktualność (zbyt wczesny odjazd z przystanku to też niepunktualność) oraz czystość - nawet nowe (w miarę) skody są już brudne. Tabor się klei. Zresztą Wrocław jest po prostu brudny, nie wiem czy to takie trudne wziąć szlauch i wymyć chodnik i ścianę domu? Na styku chodnik - ściana budynki są brudne. Nie mogłoby być tak czysto jak na Ostrowie Tumskim? Edytowane 1 Marca 2016 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1893 Napisano 4 Marca 2016 Jako, że różne spotkania "koedukacyjne" mają miejsce to proszę zapoznać się z poniższymi "zaleceniami" ...http://natemat.pl/110253,grzeszne-bikini-i-mieszane-plaze-6-wakacyjnych-zakazow-od-katolickich-ekstremistow 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1894 Napisano 4 Marca 2016 Rozumiem że powyższe zalecenia dotyczą mężczyzn ....stanu duchownego?I dobrze, koniec z chodzeniem na plaże i spaniem na pielgrzymkach w namiotach. 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomek z Wrocławia 149 #1895 Napisano 4 Marca 2016 (edytowane) Staruszek, czytaj więcej natemat, to wylądujesz na KODzie To Lis i jemu podobni uważają, że katolicy czegokolwiek komukolwiek zakazują...... Nie wiem tylko, czy z głupoty, czy z wyrafinowania Edytowane 4 Marca 2016 przez Tomek z Wrocławia 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziadek 1332 #1896 Napisano 4 Marca 2016 (edytowane) Duchownych to nie dotyczy, maja dyspensę i dlatego mogą spać i przebywać ze swoimi gosposiami pod jednym dachem w swoich plebaniach. Gosposia ma obowiązek umyć księdzu plecy i ksiądz może to również zrobić gosposi. A tak ogólnie, to przecież przeciętna plebania to taki większy i bardziej komfortowy namiot. Dla mnie osobiście bardziej seksy są kobiety ubrane w coś takiego jak tu. Większość kobiet w stroju super bikini wygląda koszmarnie. Edit. Ta po lewej stronie jest pięknie sformatowana - podoba mi się. Edytowane 19 Marca 2016 przez dziadek 0 Każdy stary człowiek ma swoją historię i powód, dlaczego jest taki, a nie inny. Pomyśl o tym, zanim mnie osądzisz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1897 Napisano 4 Marca 2016 Czasy teraz takie Marianie że "podaż" przewyższa "popyt"....a przebieg przed 30 bywa większy niż 30 letniego Jelcza z PKSu... 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dezmund 9 #1898 Napisano 4 Marca 2016 Duchownych to nie dotyczy, maja dyspensę i dlatego mogą spać i przebywać ze swoimi gosposiami pod jednym dachem w swoich plebaniach. Gosposia ma obowiązek umyć księdzu plecy i ksiądz może to również zrobić gosposi. A tak ogólnie, to przecież przeciętna plebania to taki większy i bardziej komfortowy namiot. Dla mnie osobiście bardziej seksi są kobiety ubrane w coś takiego jak tu. 12249763_10153192572951931_7023422386160805833_n.jpg Większość kobiet w stroju super bikini wygląda koszmarnie. Edit. Ta po lewej stronie jest pięknie sformatowana - podoba mi się. Kolego , jeżeli małżonka ma dostęp do forum, to nie był bym taki odważny 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Master Yoda 2171 #1899 Napisano 19 Marca 2016 (edytowane) Film "Columbo", odcinek z 1972 roku, "Decydujaca Rozgrywka"Co to za zegar panowie koledzy ? Edytowane 19 Marca 2016 przez Master Yoda 0 Pozdrawiam, Marek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
STARUSZEK 207 #1900 Napisano 19 Marca 2016 (edytowane) Staruszek, czytaj więcej natemat, to wylądujesz na KODzie To Lis i jemu podobni uważają, że katolicy czegokolwiek komukolwiek zakazują...... Nie wiem tylko, czy z głupoty, czy z wyrafinowaniaCoś Ty mnie takie sprawy nie interesują, mnie interesują zapisy biblijne i rozdzielnosc wiary i władzy. A śmieszą ale tez i martwią mnie tego typu art. temat odpowiedni to se wkleilem. Dla mnie to rozrywka przed snem.Chyba za bardzo mierzysz mnie swoją miarą. Marianie, są dzisiaj piękne jednostki w bikini ale jak ze wszystkim jest ich niewiele. Druga sprawa, w czasach z których wkleiles foto kobiety nie stosowały depilacji, dzisiaj wyobraź sobie jak to by wyglądało. Stąd też po części określony krój plażowej mody.Choć ogólnie brak depilacji jest na plus jeśli chodzi o zdrowie czy ochronę tych miejsc, mniej zapaleń pęcherza czy infekcji, upławów, grzybic etc.Dla Ciebie są bardziej sexi bo ruszają zmysły i wyobraźnię -tak było wtedy. Dzisiaj młodzi są często tak zmanierowani, że zamiast wyobraźni muszą mieć wszystko przed oczami czarno na białym.Pozostając w temacie Kolega mnie denerwuje i przysyla zdjęcia z jednego z miejsc gdzie bardzo chialbym pojechać ale trudno się zebrać, czy wiecie moze gdzie to? Dla ułatwienia dodam że jest tam 1/5 zasobów świata tego czegoś bez czego nie da sie zyc. Zdjęcia z wczoraj a w zasadzie z dzisiaj. Edytowane 19 Marca 2016 przez STARUSZEK 0 cyt.-Wszystkie Ryśki to porządne chłopy ! Piotr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach